Arama sonuçlarınız

1. harun27

Trafik denetiminde motosiklet ayna yeri tartışması çıktı

EGM bu tarz şeylerle ilgileneceğine dolmuşların taksilerin dolmuşların yanmayan stop lambalarına, biri anyaya biri konyaya bakan ayarsız farları ile ilgilense vatana millete bence daha faydalı işler cıkarmıs olur. Aynasız motosikletlere elbette tepki göstersinler ama aynanın yeri ve şekline...
  2. harun27

Topcase önerisi 🚨

Gıvı B360NT Siyah Çanta 36LT kullanıyorum pcx 125 de. Tavsiye ederim
  3. harun27

Motosikletli turistin İstanbul turu kâbusa döndü!

Söze "yanlış anlama" diye başlamış, kibar insan aslında :p
  4. harun27

Polise Selam Verdi, Telefona Ceza Yedi!

Kanunları uyguladığı için polisimizi tebrik ediyorum.
  5. harun27

KTM Duke 5000km de Subap Çaktı Garanti Red Verdi

Kutlarım sizleri haklı mücadelenizde
  6. harun27

TRIDENT 800 ???

hacmine göre torku çok düşük kalmış
  7. harun27

Honda 500x ikinci el piyasası

sıfırını nakitte neredeyse her bayi 410 a veriyor. 2. ele yönelmenin manası yok. Keyifli motor.
  8. harun27

Sym jet x vs Kymco dink R150 tavsiye

Jet x tercih ederdim bu ikisi arasından
  9. harun27

Sizce 2022 Yeşil Xmax mi 2023 Mavi Forza mı ?

X-Max alırdım tabii ki. Hala kafa sallama problemi çözülememiş bir motorsiklete para vermek bence mantıksız.
  10. harun27

Royal enfield takas kampanyası

NE markayı ne de motosiklet modellerini sevemedim bir türlü
  11. harun27

Motorumu yeniledim . 250ccden 250cc ye yükseltmek.

Hayırlı olsun yeni motorunuz. Kullandıgınız her an keyifle dolu olsun
  12. harun27

140bin TL ye Honda dio mu ? Honda Cb125 mi ?

commuter'in hükmü kalmadı. devir rahatlık devri o yüzden dio. 9600 km deneyimim var 2022 model dioda merak ettiklerin varsa bilgi paylasımı yapabilirim.
  13. harun27

PCX 12.000 km bakımı (biraz gülelim - ironi içerir)

Az önce Servise bıraktım. Baga kayış değişecek dedi hemde 12 binde bende garantide olsun diye mecbur evet dedim. (Neden garantiden değişmiyoruz dediğimde gaza bastıgınızda kayış ensiyor o yüzden Garantiye girmiyor dendi. Ne alaka dedim bi sorun varsa gelin burda kayısı gösterelim dediler. işim...
  14. harun27

Motor alacağım fakat motorum satılmıyor.

Piyasa oturana kadar boyle gidecek malesef. Sanırım bayilerde avrupa modelini uygulamaya çalısıyor ki sanırım haklılar. Alacak insanlar sıfır alsın 10 sene binsin ve oyle satsınlar. Malesef camiada sezonluk binmek için motor alıyoruz
  15. harun27

TVS TVS Jupiter Alacaklara Bilgilendirme

aynı durum honda servisinde de var. pcx e de 12 bin bakımında amortisor yağı değişecek dediler. Hatta honda servisi cok daha basarılı. Motor inmeden yapımı imkansız olan subap ayarını pcx in üstnde yapıyolar(yerseniz)...
  16. harun27

TVS TVS Jupiter Alacaklara Bilgilendirme

bu ara bi süspansiyon yağı değişim fantazisi başladı servislerin. Uzak durmak gerekli
  17. harun27

Estagfrllah :) Oyle bayilerden uzak durmak gerek ya 1757003665 Hocam ilk paragraftakiler konusunda sizlere katılıyorum. Mutluhana senede br hornetimi götürüyorum ustası gerçekten iyi, ama telefon altyapısı sistemi gercekten berbat. Otomobil ile motosiklete aynı telefondan bağlanıldıgı için...
  18. harun27

hocam honda servisi ihtiyacım var şu an. Senin tavsiyeni x max için not ettim çok tesekkür ederim
  19. harun27

yahu yok mudur yamaha ersoy ayarında bir honda servisi peki istanbulda veya istanbul yakınlarında ???
  20. harun27

Araştırayım bi uygunsa eğer fiyatı alırım muhakkak. İlla ki bi işime yarayacaktır

Yeni mesajlar