Arama sonuçlarınız

1. sefulik

Yanlış lastik aldım galiba

arkadaşlar selamlar benim kymco ck 125 in arka lastiği 3,25,17 neyse siparişi alan usta bana 90-80-17 pirelli gönderdi. lastik ustası bu lastik çok küçük diyor. ben kalın olsun derdinde değilim.güvenli olsun derdindeyim. şimdi yanlışlık var mı 3,25-17 ye 90-80-17 takılır mı.yardımcı olursanız...
  2. sefulik

Yağmurda motor sürmek ve küçük kaza

Arkadaşlar merhaba.Bugün yağmurda motorumla gidiyordum.Önümde bir kamyonet vardı.İkimizin de hızı düşüktü.aslında sollamam gerekiyordu ama ne bileyim takılma hatası yaptım takip mesafeme güvendim belki.Zaten çok yavaşım diye düşündüm. Bu esnada sert bir yokuştan sarı terörist bir taksi lup...
  3. sefulik

125 lik motor sonrası tur için hangi motoru tavsiye edersiniz.

Herkese iyi bayramlar. Arkadaşlar kymco pulsar 125 im ile yaklaşık 10000 km lik bir tecrübem var.En uzun Köyceğiz Edremit yapmıştım. Uzun denebilecek turlar için bir motor arayışına girdim.Bütcem 18000 civarı olabilir.Tabi daha aşağı fiyat daha iyi olur. Hala kendimi motorsiklet konusunda...
  4. sefulik

3-25-17 lastik tavsiyesi acil....

herkese merhabalar benim kymco 125 motorun duro lastiklerini şöyle 200 250 liralık bir bütceyle daha düzgün toprakta da asfalttada beni üzmeyecek yol emniyetinde güvenebileceğim bir lastikle değiştirmek istedim.hızla aram zaten yok. telefonla türkiyedeki lastikçilerin yarısını aradım herhalde...
  5. sefulik

kaskım montum pantolonum hiç bir şeyim yok.marka tavsiyelerinizi rica ediyorum

merhaba arkadaşlar .kısmetse haftaya motorum geliyor.bende elbiseleri düzmek istiyorum. kask ve güvenlik elbiseslerinden hiç biri yok.hepsini alacağız artık.hiç birinin ,hiçbir markasını bilmiyorum. kask nasıl olmalı ybr ye uyan kasklar nelerdir.kaliteli olsa iyi olur.kaliteli kask ne...
  6. sefulik

ilk motorum almak üzereyim lütfen yardım.3 model arasından hangisi

Arkadaşlar aylardır motorsiklet forumlarını okudum durdum. Hala vitesli motora binmek nasip olmadı ama Allahın izniyle ehliyetimi yarın elime alıyorum. Nihayetinde paramıda denkleştirdim.Günlerce değil zaten aylardır hangi modeli seçeyim diye kıvranıp duruyordum.Üç model arasında kaldım kymco...

Yeni mesajlar