Arama sonuçlarınız

1. W

Motor Tavsiyesi

Merhaba, öğrenciyim 7.000 tl bütçem var az yakan ve çok masraf çıkarmıcak motor almak istiyorum.Aklımda honda cbr 125, ybr125 ve kanuni phantom var. Kanuni phantomun kırmızısını çok beğeniyorum ama biliyorum ilerde alınca pişman olucam o yüzden bu şıkkı elemek istiyorum. Sizinde bu saydıklarımın...
  2. W

Telefon alırken gerekenler

Ben 17 yaşındayım. Yarın kısmetse xperia ray alıcam.Fakat daha önce hiç kendim telefon almadım.Telefon alırken +18 yaşında birinin kimliği ya da tc si gerekiyormu ve başka gereken birşey varmı ? Bilgilendirirseniz sevinirim :)
  3. W

Bu 4 Çinliden Hangisini Seçerdiniz?

Kuba Fastwind 200 R Arora Tiger 200 Kanuni Phantom 180 Silindir Hacmi: 175 cm3 Motor: Tek Silindir 4 Zamanlı Silindir Çapı ve Strok: 62x57.9 mm Sıkıştırma Oranı: 9,0:1 Soğutma Sistemi: Hava Soğutmalı Maksimum Güç: 12,92 HP/8000 d/d RKS Titanik 200 Fiyatları ise Kuba Fastwind...
  4. W

Jant Temizleme

Beyler bundan 1-2 hafta önce zincir yağı değiştirirken arka jantta biraz kirlendi hafif rengi kararmış duruyor bunu nasıl cıkarabilirim suyla yıkadım deterjan vs. birçok yol denedim cıkmıyor nasıl cıkarabilirim tavsiyeleriniz varmı ?
  5. W

Siz Olsaydınız Hangisini Tercih Ederdiniz ?

Arkadaşlar yazın yeni motor alıcam simdiye kadar aklımda mondial destro 250 vardı ama dış görünüşünü pek güzel bulmuyorum aşağıda verdiğim motorlar arasında siz hangisini seçerdiniz eğer farklı bir motor tavsiye etmek isterseniz max. 5500tl bütçe var. Mondial Mr Destro 250: Max. Tork : 20.0...
  6. W

Asya Motor Asya Major 250

GENEL BAKIŞ Konforlu,güvenilir ve çekici bir görünüme sahip aerodinamiği ile Major 250 X6,caddelerin yeni asi çocuğu olmaya aday, belki de hayatınızdaki ilk Asya’nız, belki de ilk motosikletiniz olacak Özgürlükçü ruhunuzu dışarıya yansıtacak,yeni bir gurur ve tatmin dünyasına giden yolda sizin...
  7. W

Vites Aralarını Uzatmak

Cümletten S.a Beyler Ben motorumun vites aralarını çok kısa buluyorum.Tabi motor 150 cc fazla birşey beklemez olmaz ama 3. vites 6 devir ile 50 km civarı hızla gidiyor bu da cidden az bir rakam en azından 3. vites 6bin devirle 60km hızla gitmesi için ne yapmam lazım benim bildiğim dişli...
  8. W

Motor Bakımı Hakkında

Cümletten S.a beyler. Ben motorumu 500km bakımına götürmemiştim sebebi ise servisin uzak olması ve ilk bakımda sadece yağın değiştirilip saplamaların vs. sıkılması yapıldığı için gerek duymadım götürmeye çevrede herkez tarafından tanınan iyi bir ustada yaptırmıstım bu isleri bir sorun da...
  9. W

Motorumdaki İlginç Titreşim Sorunu

Cümletten S.a beyler bnm windy s'te değişik bir sorun var motor da 5.900-6000 devir arası bir titreşim oluşuyor nedense deviri arttırdıgımda titreşim kesiliyor bu olay tüm vitesler için geçerli bu sorun neden kaynaklanıyor acaba?
  10. W

Kanuni windy S' e kafa eklenebilirmi ?

Cümletten S.a beyler bende kanuni windy s 150 motor var ben motorun genel görünüşünü beğeniyorum gerçi ama o kafa kısmı kötü duruyor oraya ybr tarzı bir kafalık eklenebilirmi ve bu parça kanuninin servisinde bulunurmu acaba yardımcı olucaklara şimdiden teşekkürler. Not=Eski tip windyler de...
  11. W

Vites Göstergesi Sorunu(Yardım Lütfen)

Evet beyler yaklasık 3-4 aylık olan kanuni windy s150 motorumda ilk defa bir sorun yaşadım :) vites göstergesi bozuldu sanırım. Motorumda dijital vites göstergesi var ve bugün ne olduysa 3 ten 2 ye düştügümde hala vites 3 te gösteriyordu ama vites 2 ye geçmişti yani göstergede sürekli 3. vites...
  12. W

Devir Sorunu

Cümletten s.a beyler bn 1 ay önce kanuni windy s150 aldım suan 900km de bir arkadasımda da windy s 125 var bir gün onunla hız testi yaparken bn ona uzun yolda epey fark acıyorum fakat örnegin 3. vites te bnm motor 6 devirle 45km hızla gidiyor onun motoru 5 devirle 45 km hızla gidiyor ama yüksek...

Yeni mesajlar