Arama sonuçlarınız

1. B

CBR 125 Ön Lastik Sorunu

Arkadaşlar merhaba, CBR 125'im için ön lastik almaya çalışıyorum fakat çin malları dışında bir türlü lastik bulamadım:pr:. CBR 125 orijinal ön lastik ebatları 80/90/17 arka ise 100/80/17. Continental marka lastik vaar fakat biraz pahalı :cherry:ve continental hakkındada hiç bir fikrim yok. arka...
  2. B

Arka Maşanın Sökülmesi

Herkese merhaba, CBR125'imin zincirini değiştirmek istiyorum fakat ek yerini 3 saat aramama rağmen (çamurlu yolda kullandığım için üzerindeki yağ çamurumsu hale yaklaştığı için) bulamadım:) daha sonra internetten yaptığım araştırmaların sonucunda fabrikasyon olarak takılan zincirler...
  3. B

Trafik Tescil Yeri Hakkında

arkadaşlar ben trafik tescil belgesini yenileyeceğim fakat sizinde bildiğiniz üzere internetten randevu almak çok zor bazı yerler için kaç gündür erkenden kalkıp almaya çalışıyorum maltepe için fakat hep dolu hep dolu. benim motor oraya kayıtlı gozukuyor trafik tescil belgemde. bende artık...
  4. B

CBR 125 Ön Sinyal Sorunu

arkadaşlar merhaba benim motorun muayenesi geldi ve ön sinyallerde problem var. yeni sinyal almak istiyorum fakat orijinal cbr 125 bana pahalı geldi biraz bende uyduruktan bir şey takmak istiyorum açıkçası:) ama sorum şu olacak bunlarda amper falan bir önemi oluyormu acaba çünkü baktımda...
  5. B

CBR 125 te Arkaya Ön Lastik Takmak

arkadaşlar bir sorum olacaktı bu aralar lastikleri değiştirmeyi düşünüyorumda orjinal lastik olarak 100/80/17 olan cbr 125 arka lastik piyasada kolay kolay bulunmuyor. pirellinin mt75 modelini buldum bu siteden http://www.motosikletim.com.tr/urun/pirelli-mt-75.aspx?ttype=Details#pt fiyat 230 tl...
  6. B

Cbr 125'te Amper Sorunu

arkadaşlar tekrar merhaba. ben daha önce bir başlık açmıştım buraya aküm bitmişti röleden ses geliyordu. sonra ustaya gösterdim akün bittiği için röleden ses gelmesi normal dedi. dedim bu aküyü bitiren bir şey var, adam şarj aletini taktı aküyü çıkarım uçlarına bağladı çalıştırdı motoru ve gaz...
  7. B

cbr 125 akü şarj sorunu

arkadaşlar merhaba cbr 125 imdeki akü durduk durmadık yerde boşalacak kadar kötü değildi 1 aya yakın kullanmadıgımda bile 2-3 denemede çalıştırmıştım. geçen 2 gun kullanmadım çalışmadı motor marşa bastıgımda ses bile gelmedi en ufak. heralde sigorta atmıştır dedim hicbiri atmamış. 2 gunde...
  8. B

Castrol Chain Wax zincir spreyi Hakkında Soru

arkadaşlar merhaba ben birşey sormak istiyordum ama konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden buraya açıyorum. castrol chain wax zincir spreyinin iyi oldugunu okudum forumdan ve almaya karar verdim fakat hiçbiryerde bulamadım. maslak tarafında oturuyorum butarafa yakın onu satan biyer...
  9. B

elektrikten anlayanlar yardım lütfen...

merhaba arkadaşlar. geçenlerde bir konu açmıştım sinyal lambalarımdaki bi bi sorun nedeniyle. ben bi tamirciye gittim ve biraz gözattıktan sonra sorunun kısa devre olabileceğine karar kıldık. motorun flaşörünü çıkarıp sinyal lambalarının sabit şekilde yanmasını sağladık ve sağ sinyalı...
  10. B

sürekli yanan sinyal lambası sorunu... acil yardım lütfen

Arkadaşlar merhaba ben forumda yeniyim. yeni aldığım(2.el) cbr 125 in arka lambalarından birisi hiç yanmıyor sinyal vermeye çalıştığım zaman vızıltı gibi bir ses çıkıyor. diğer sinyal lambası ise sinyal verdiğim zaman sürekli yanık kalıyor(ses falan çıkarmıyor ama). serviste ne kadara...

Yeni mesajlar