Arama sonuçlarınız

1. FatihKARAKAŞ

Gezi Videolarım

Bu yıl içinde kayıt altına aldığım ve youtube a yüklediğim videolar. Kawasaki ZZR 1200 & BMW R1200 RT Bolu Kızılcahamam arası dU9TVbO2rSY Alternatif virajlı rota Abant Yolu
  2. FatihKARAKAŞ

Full HD Kask Kamerası

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-video-kamera-full-hd-kask-kamerasi-97127194/detay/ Sahibinden ilan No: 97127194 12 taksit fırsatı ile FULL HD Kask Kamerası, bir kaç kez deneme çekimleri yapılmıştır. Kask, Gidon, vb. apartları ve uzaktan kumandası mevcuttur. Drift HD...
  3. FatihKARAKAŞ

Kask Kamerası

Arkadaşlar uzun zamandır action kamera araştırıyordum, geçen hafta aliexpress üzerinden kamera aldım. Yaklaşık 10 günde teslim edildi. Daha önceden Sony El kamerası (tripod sabitlemesi), Cep telefonu üzerinden çekimler yapmıştım. Lens ne kadar kaliteli olursa olsun titreşimden dolayı çekim...
  4. FatihKARAKAŞ

Bakımlı 2007 HYOSUNG GV 650, Takas Seçenekli

Üzerine en 3000-4000 Tl alabileceğim Race tarzı motorla takas düşünülür. Sahibinden.com ilan no: 91588961 http://www.youtube.com/watch?v=KSaaRwz1phM motorun sesini duyabilirsiniz. İkinci Motor olarak kullanılmaktadır, Nakit ihtiyacından dolayı satılıktır. Bu fiyata bu özeliklte ve güzelikte...
  5. FatihKARAKAŞ

Bakımlı GV 650, Herkesin gözü üzerinizde olacak

Sahibinden.com ilan no: 91588961 http://www.youtube.com/watch?v=KSaaRwz1phM motorun sesini duyabilirsiniz. İkinci Motor olarak kullanılmaktadır, Nakit ihtiyacından dolayı satılıktır. Bu fiyata bu özeliklte ve güzelikte bulunmaz.. 2007 model -> 2008 Haziran trafik çıkışlı Hyosung GV 650 Özenle...
  6. FatihKARAKAŞ

Karagöl görülesi bir yer

Baktım Ankara MT organize olamıyor, ben de solo olarak gezmeye karar verdim. Rota olarak Karagöl'ü seçtim. Ankara ve çevresinde ikamet edenlerin mutlaka görmesi gereken bir güzellik. Ankara'dan gelecekler yolu hiç sıkıntı etmesinler, Ankara - Çubuk yolu zaten otoban, Çubuk - Karagöl arası yol...
  7. FatihKARAKAŞ

Acil Satılık Hyosung GV 650 Bakımlı, sorunsuz ve uygun fiyat

Şuan için ikinci motor durumundadır. Ekonomik anlamda sıkıştığım için acil olarak satmam gerekiyor. Sahibiden.com ilan numarası : 91588961 Takas üzerine 4000 tl alabileceğim temiz 250cc üzeri sport makineler ile olabilir...
  8. FatihKARAKAŞ

Kızılırmak Manzaralı keyifli bir gezi.

Merhaba arkadaşlar, Ankara MT olarak; Ankara -> Kalecik -> Irmak -> Ankara güzergâhında yaklaşık 200 km lik bir turlama yaptık. Turlamaya eşimde artçı olarak katıldı. Saat 11:10 da buluşmaya gelecek 4 motor tamam olunca eşimi daveti ile Ankara Vodafone Bölge müdürlüğü ne uğradık. Terasta içecek...
  9. FatihKARAKAŞ

Bütün gözleri üzerinize çekeceksiniz. Bakımlı 2007 Model Hyosung GV 650

Arkadaşlar; Tüm bakımları yapılmış, dikkat çekici (ses ve görüntü olarak) motorum satılıktır. Satma sebebim Honda NT 700 Deauville aldığım içindir. Sahibinden.com da ilana bakmak isteyenlere...
  10. FatihKARAKAŞ

Ankara MT Beypazarı-Kıbrısçık-Bolu-Ankara Turlaması

Ankara MT olarak 23 Haziran günü için Beypazarı ilçesine gezi yapmayı planladık. Buluşma yerine gelen 10 motor ile seyahat başladı :) Beypazarı ilçesinde Karagöl isimli mesire yerine elimiz boş gittiğimiz ve orada hazır yemek bulunmadığından aç kalmıştık... İki alternatifimiz vardı geri...
  11. FatihKARAKAŞ

Çayeli-> Samsun-> Ankara Toplam 1000km

Merhaba arkadaşlar; Yaklaşık 3 haftadır Enduro, Touring ve Sport Touring tarzlarından birini almak için sahibiden.com dan çıkmaz olmuştum. 13 Haziran 2012 Çarşamba mesai çıkışı favorilerime eklediğim Capanord, V-Strom ve Honda Nt 700 Deuville motorlarının sahiplerini teker teker aradım. En...
  12. FatihKARAKAŞ

Enduro, Sport Touring veya Touring Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Yılda bir iki kez artçı ve sürücü konforu bulunan, şehir içi manevra yeteneği bulunan, yakıt konusunda üzmeyecek (Enduro, Sport Touring veya Touring) tarzı motor almak istiyorum. Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum. Ayırdığım bütçe: 25.000 Tl ye kadar çıkmayı planladım. Sıfır...
  13. FatihKARAKAŞ

2007 Model Hyosung Gv 650 -- Özel Fiyat

Merhaba Arkadaşlar. Tüm bakımlarını yaptırdığım ve severek bindiğim motorumu tarz değişikliği sebebiyle satıyorum. Sahibinden.com da Honda nt 700 için pazarlık yaptım o yüzden fiyat uygun tutulmuştur Sahibinden ilan numaram : 87530296...
  14. FatihKARAKAŞ

Çubuk --> Şabanözü arası kısa bir gezi

Bugün sabah havanın iyi olmasından istifade önce motorumu bir güzel temizledim. Daha sonra Çubuk --> Şabanözü arasındaki yolda kısa bir gezi yaptım. İşte resimler ve ve video. kısa bir gezi oldu ama paylaşmak istedim
  15. FatihKARAKAŞ

Pas lekesi nasıl çıkartılır.

Motorumum bazı krom ve metal alışımlarında paslanmalar bulunmakta. Sizler bu durumlar için neler yapıyorsunuz? Sirke , Limon türü karışımlar veya özel sprey kullanan arkadaşlar var mı? Özelikle egzos üzerinde pas dışındaki lekeler nasıl çıkartılıyor? Lastiklerimde bitik onlarıda...
  16. FatihKARAKAŞ

Otobüs ile motor getirmek mümkün mü?

Arkadaşlar. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-tertemiz-2008-hyosung-gv650-kapali-garaj-motoru-55711839/detay/ iladaki motor için İzmir'deki sahibi ile telefon ile konuştuk ve büyük ölçüde anlaştık. Bu hafta malum hava çok soğuk ve karlı, bu yüzden motoru İzmir'den alıp...
  17. FatihKARAKAŞ

İlandaki motoru almak istiyorum, ne dersiniz...

Arkadaşlar şu linkteki motoru http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-merter-otomotivden-2007-model-hyosung-gv-650-68876643/detay almak istiyorum. Henüz satıcı ile konuşmadım ama ucuz etin yahnisi durumunada düşmek istemiyorum. Motoru tanıyan bilen varmıdır? -- Elimdeki motoru...
  18. FatihKARAKAŞ

Trafikte kurallara uymak ve dikkat hayt kurtarır....

Mutlaka izleyin, görüntüler ibretlik. Tüylerim hala diken diken.
  19. FatihKARAKAŞ

Bim Akü Şarj Cihazı - 25 Kasım

Arkadaşlar BİM'in camında insertde bulunan Akü dikkatimi çekti. Oldukça cazip fiyata, ne dersiniz alınır mı?? İnsert aşağıda Bu arada başlığı yanlış yazmışım mod. lar düzeltirlerse sevinirim Şat ---> Şarj olacak
  20. FatihKARAKAŞ

Kawasaki er-5 marş sorunu -- Akü yeni

2005 model 27000 km de Kawasaki Er-5 im var. Geçen ay zor marş zor basıyor diye aküyü yeniledim ama sorunum düzelmedi. Ustaya götürdüm cikle teli arızalı diyerek değiştirdirdi, diğer tüm bakımlarıda yaptırdım(Yağ ve Hava Filtesi, yağı , teller ve balatalar) ancak hala ya çok zor çalışıyor, yada...

Yeni mesajlar