Kask Kamerası

Arkadaşlar uzun zamandır action kamera araştırıyordum, geçen hafta aliexpress üzerinden kamera aldım. Yaklaşık 10 günde teslim edildi.

Daha önceden Sony El kamerası (tripod sabitlemesi), Cep telefonu üzerinden çekimler yapmıştım. Lens ne kadar kaliteli olursa olsun titreşimden dolayı çekim anlamsız oluyordu.

Sipariş verdiğim kamera tabii bir Go Pro HD değil. Ancak fiyat performans olarak düşünülebilecek bir cihaz.

işte ilk çekim (kamerayı kaska biraz hatalı yerleştirmişim)
Motor : Hyosung GV 650

[YT]yIzvn8sS0Gc[/YT]

Ürünü incelemeniz içn adres

http://www.aliexpress.com/product-f...mera-with-1-5-Inch-TFT-LCD-5-wholesalers.html

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
video ekleyeceğim ama olmuyor neden acaba?

(benim gibi biriside bunu sorarsa) :p

Çözünürlüğü gayet güzel gibi ancak saniyede çekilen kare sayısında bir problem var. FPS diye tabir ettiğimiz sayı kaç acaba kamerada buradan 30 un altında görünüyor.

özelliklerinde 30 fps demiş.1080 p full hd çekiyor bence fiyat güzel,kaska sabitleme aparatı var mı?

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
[YT]_PoibWD0uqs[/YT]

bu arkadaşın kullandığı kamerayı merak ettim

tam bir kask kamerası hem geniş açı balık gözü bir lense sahip hemde gece çekimi ve sarsıntı durumu çok iyi..

belki forumdan birisidir..

gümrük olayi ne oldu? Toplam kaca mal oldu hocam sana ? Youtube linki atar misniz? Telefondan izleyemiyoruz da

[YT]_PoibWD0uqs[/YT]

bu arkadaşın kullandığı kamerayı merak ettim

tam bir kask kamerası hem geniş açı balık gözü bir lense sahip hemde gece çekimi ve sarsıntı durumu çok iyi..

belki forumdan birisidir..

Bu kameranın sahibi sitemizde üye. mkoc tu herhalde nick i tam hatırlayamadım. contour hd kullanıyor diye hatırlıyorum. Zaten bu işte F/P ya contour hd ya da GoPro dur. Diğer kameralar bunların yanına yaklaşamaz. :rendeer:

2:34te yaptığın hayatına mal olabilecek bir hata. yutubda kamyonun tekeri altında kalarak ezilen motorcuları görenler bilir.

2:34te yaptığın hayatına mal olabilecek bir hata. yutubda kamyonun tekeri altında kalarak ezilen motorcuları görenler bilir.
Arkadaşlar şimdi farkettim youtube upload ederken dosyayı 4:3 formatına çevirmiş. O yüzden üst ve kenar kısımları kesmiş. Orjinal görüntü ile bu görüntü arasında muazzam fark var.

Sayın RunemagicK daha dikkatli olma konusunda haklısınız. Genel olarak yol eğimini ve trafiği bildiğimden kontrollü yapılmış bir manevraydı.

Sayın RunemagicK daha dikkatli olma konusunda haklısınız. Genel olarak yol eğimini ve trafiği bildiğimden kontrollü yapılmış bir manevraydı.

Benzer bir videoda kamyon sağa dönüyor ve çok kötü bir son oluyordu. Zaten kamyonlara hiçbir zaman yaklaşmam videolarda gördüklerimden dolayı. Kazasız belasız yolculuklar.

Kaç dk kesintisiz video alıyor. hiç test ettin mi ?
Satın aldıktan kaç gün sonra eline geçti.

Kaç dk kesintisiz video alıyor. hiç test ettin mi ?
Satın aldıktan kaç gün sonra eline geçti.
4 GB karta 1080p çözünürlükte 55 dakika kesintisiz kaydediyor. Hafıza kartı dışında şarj olarak 4 saat açık kalıyor.
Siparişten 2 hafta sonra elimdeydi.
Görüntüler nasıl ben çok canlı bulmuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar