Çayeli-> Samsun-> Ankara Toplam 1000km

Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 3 haftadır Enduro, Touring ve Sport Touring tarzlarından birini almak için sahibiden.com dan çıkmaz olmuştum. 13 Haziran 2012 Çarşamba mesai çıkışı favorilerime eklediğim Capanord, V-Strom ve Honda Nt 700 Deuville motorlarının sahiplerini teker teker aradım. En sonunda aklıma yatan Deuville için Çayeli'ndeki Mehmet Abi ile 22:30 a kadar pazarlık ettim. Pazarlık tamam olunca Ankara -> Rize için bilet telaşı sardı beni. Zorda olsa bulduk bileti.
14 saat süren yolculuk sonrası yeni motorumun satışını aldım.
imag0092y.jpg

By fkarakas at 2012-06-17

14 haziran saat 16:30 gibi Çayeli'den Samsun'a teker çevirdim.
imag0094f.jpg

imag0093z.jpg

Aksilik buya telefonum şarjı bitti, güzelim manzaralar sadece benim hafızamda saklı kaldı :santa:

Saat 20:45 sularında Samsun'a ulaştım.

Samsun'dan birkaç kare
imag0097vi.jpg

imag0098h.jpg

imag0100e.jpg

imag0103fn.jpg

imag0105ao.jpg

imag0096dr.jpg

imag0113k.jpg

17 Haziran günü artık Samsun'dan ayrılma vakti geldi. Önce Samsun çıkışı motorumuzun karnını bir doyuralım. Tüm yol boyunca hesaplamalarıma göre 4.6lit./100 km yakıt tüketimi oldu.

imag0114qb.jpg

imag0116jg.jpg

imag0126l.jpg

imag0127x.jpg

Merzifonda kısa bir ihtiyaç ve çay molası. Eşimde çok memnun motordan. Bizim HYO GV 650 alınmasın ama....

imag0129o.jpg

imag0130yz.jpg

Çorum üzeri Ankara'ya gelmek sıkıcı olur diye Ilgaz üzeri gelmeye karar verdim. Osmancık yolundan kareler..
imag0134d.jpg

imag0136hy.jpg

imag0141gb.jpg

imag0145x.jpg

Tosya'da yemek ve ihtiyaç molası. Çorba ve karnıyarık tercih ettim. Yemek sonrası 3 bardak çay süper oldu....
imag0182ki.jpg

imag0189dh.jpg

imag0184ns.jpg

Ilgaz'dan Çankırı'ya dönünce rampa ve çok ser virajlar var. İlgisini çeken arkadaşlar olabilir. Yaz olmasına rağmen rüzgar çok esiyor ve motoru itmeye çalışıyor.
imag0216w.jpg

imag0251xc.jpg

Çankırı'dan sonra Şabanözü istikametine dönüyorum. Manzara süper virajlar çoooook keskin. Viraja yatmak neymiş anlıyorsunuz. 1-2 km zikzak virajlar var.

imag0189dh.jpg

imag0223kk.jpg

imag0231w.jpg

imag0254cy.jpg

imag0255h.jpg

imag0252n.jpg

imag0286w.jpg

çok güzel bir gezi olmuş güzel kareler
tekerine sağlık

hem iş hem eğlence olmuş ne güzel yapmışsınız darısı bana (hanımmm gel bak adam ne yapmış eşinide almış taaaa nerelere motor almaya gitmiş sende benimle markete bile gelmiyorsun )

Hayırlı olsun yeni motorunuz.yakıtı çok iyi, az yakmış. bu arada gezi güzel olmuş.paylaşım için teşekkürler

güzel bir gezi olmuş elinize sağlık motorunuzda hayırlı olsun güle güle kullanın

öncellikle yeni motorunuzz hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim yolculukta çok keyeifli ve eğlenceli geçmiş anladığım kadarıyla bu güzel geziyi biz motor severlerle paylaştığınız için teşekkürler tekeriniz her daim düz bassın

marka model konusunda hızlı geçişler yaşıyorsunuz,umarım gönlünüzdeki motoru bulmuşsunuzdur bu sefer.hayırlı olsun

isg

YENİ MOTORUNUZ HAYIRLI OLSUN KAZASIZ SÜRÜŞLER.

yeni motor hayırlı olsun güzel seçim
benimde ilerleyen zamanlarda düşündügüm motosiklet'ler arasında bulunmakta ,ama bmw k1200lt veya gt daha agır basıyor gibi görünüyor,zaman nasıl olsa daha var belki daha kullanışlı ve fonksiyonel motorlar çıkar piyasaya.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum,tebrik ediyorum,motorunu güle güle kullan.

Vay çayelinde NT 700 mü vardı yahu. Motoru garajdan çıkarmıyordu herhalde:)

Tebrikler. Tam yol motosikleti almışsın.. Kazasız belasız kullanman dilegiyle. :cat:

çok güzel gezi olmuş.çubuk da 2 senem geçti.hatta ehliyetimi ordan almıştım..çook istedim A2 ile beraber almayı ama babam izin vermemişti.bu ay sonuna nasipmiş :) çubukda olsaydım hala mutlaka beraber takılırdık.sanırım cubukda teksin MT de ..

saygılar

Vay çayelinde NT 700 mü vardı yahu. Motoru garajdan çıkarmıyordu herhalde:)

Tebrikler. Tam yol motosikleti almışsın.. Kazasız belasız kullanman dilegiyle. :cat:
Evet varmış Çayeli'nde NT 700 Deauville. Teleferikçi Mehmet Abiden aldım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------

hayırlı olsun mevlam kem gözlerden korusun
Çok teşekkür ederim tüm iyi dilekleriniz için

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Ama gezi sonrası insan yine uzun yol istiyor:)

dostum,tebrik ediyorum,motorunu güle güle kullan.

Arjantinli69 umarım Allah gönlüne göre verir. Ama anladım ki benim tarzım touringmiş.
yeni motor hayırlı olsun güzel seçim
benimde ilerleyen zamanlarda düşündügüm motosiklet'ler arasında bulunmakta ,ama bmw k1200lt veya gt daha agır basıyor gibi görünüyor,zaman nasıl olsa daha var belki daha kullanışlı ve fonksiyonel motorlar çıkar piyasaya.
Çok Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
YENİ MOTORUNUZ HAYIRLI OLSUN KAZASIZ SÜRÜŞLER.
Evet tespitiniz doğru. Ama bu kez istediğim motoru buldum diyebilirim. Ben şehir içi kullanımı kolay, uzun yola rahat gidebilecek ve artçı konforu arıyordum, sonunda oldu galiba.
marka model konusunda hızlı geçişler yaşıyorsunuz,umarım gönlünüzdeki motoru bulmuşsunuzdur bu sefer.hayırlı olsun
sheqlche çok teşekkür ederim. Toplu geziler daha zevkli olur kanımca. Resimleri beğenmenize ayrıca mutlu oldum
öncellikle yeni motorunuzz hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim yolculukta çok keyeifli ve eğlenceli geçmiş anladığım kadarıyla bu güzel geziyi biz motor severlerle paylaştığınız için teşekkürler tekeriniz her daim düz bassın
Çok teşekkü
güzel bir gezi olmuş elinize sağlık motorunuzda hayırlı olsun güle güle kullanın
fusuy364 yol bilgisayarı olunca refleks gereği gazı açmak insanın içinden gelmiyor. 5. vites 110 - 130 km arasında yol almaya çalıştım. 4000-5000 devir arasında
Hayırlı olsun yeni motorunuz.yakıtı çok iyi, az yakmış. bu arada gezi güzel olmuş.paylaşım için teşekkürler
Eşim sağolsun bana çok destek oluyor bana bu konuda. 30 yaşından sonra motor aşkıma hep destek verdi kendisi
hem iş hem eğlence olmuş ne güzel yapmışsınız darısı bana (hanımmm gel bak adam ne yapmış eşinide almış taaaa nerelere motor almaya gitmiş sende benimle markete bile gelmiyorsun )
Teşekkür ederim v max
çok güzel bir gezi olmuş güzel kareler
tekerine sağlık

oo fatih kısa sürede endroo cu aldun hayırla kullan gv yi ne ettin bunu neye mal ettin güzelde gezi olmuş darısı başımıza

öncelikle hayırlı olsun dilerim, bende çok düşündüm NT 700 , çok tavsiye edilen bir makina, ben bütçemi zorlamak istedim ama XL 650 ye kadar çıkarabildim ama pişman değilim çok keyif verici bir makina Transalp de, servisteki ustam hatta bundan sonra NT700 al diyor :thumleft:
ben bilhassa ABS olması ve shaftlı olmasından dolayı bu makinayı istiyorum yoksa makinamdan çok memnunum, Allah kazasız belasız en güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin.
ya bu arada ben motosiklet.net e çok kırgınım, bende istiyorum o yeleklerden :salut: yelek yoksa en azından stiker da olabilir :bestmt:

Abi hayirli ugurlu olsun izinden yuruyorum esimle karadeniz turu istiyorum bende ama once motorumu buyutmem lasimmm:-:)-:)-(

oo fatih kısa sürede endroo cu aldun hayırla kullan gv yi ne ettin bunu neye mal ettin güzelde gezi olmuş darısı başımıza
Kaya abi uzun yol çok zevkli tavsiye ederim. GV 650 duruyor ama satılık ilanı verdim sahibinden.com da.

öncelikle hayırlı olsun dilerim, bende çok düşündüm NT 700 , çok tavsiye edilen bir makina, ben bütçemi zorlamak istedim ama XL 650 ye kadar çıkarabildim ama pişman değilim çok keyif verici bir makina Transalp de, servisteki ustam hatta bundan sonra NT700 al diyor :thumleft:
ben bilhassa ABS olması ve shaftlı olmasından dolayı bu makinayı istiyorum yoksa makinamdan çok memnunum, Allah kazasız belasız en güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin.
ya bu arada ben motosiklet.net e çok kırgınım, bende istiyorum o yeleklerden :salut: yelek yoksa en azından stiker da olabilir :bestmt:

Kesinlikle tavsiye edilebilecek, yakıtı, artçı konforu iyi bir motor. Umarım Allah gönlünüze göre verir.

Abi hayirli ugurlu olsun izinden yuruyorum esimle karadeniz turu istiyorum bende ama once motorumu buyutmem lasimmm:-:)-:)-(
Kesinlikle karadeniz motorla gezilecek bir yer. Özelikle sahil şeridi muazzam güzel. Ünye'den sonra yola dikkatini verebilmek oldukça zor olabilir :))

Rize deyken bi görüşseydik keşke...
Hayırlı olsun :bounce:

Teşekkürler... Tekrar gelebilirim bir ayağım hep Samsun'da :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar