Arama sonuçlarınız

1. bozkurt_66

AS150-12 veya KB150-9 alacağım lütfen tavsiyede bulunun

Arkadaşlar malum maddi sıkıntılardan dolayı yıllardır motosiklet sevdamızın önüne sed geçtik sonunda para ayırıp biriktirebildim, 2500 tl bütçem var bu paraya AS150-12 veya KB150-9 almak istiyorum param yetmezse geri kalanı borç alarak karşılarım, sizce hangisini alayım, sizce AS150-12 mı...
  2. bozkurt_66

kontaksız CG 150 Sport çalıştırma

arkadaşlar kontaksız CG 150 Sport çalıştırmam lazım acil yardım düz kontak yapamıyorum olmuyor anca ses çıkarıyor yardımlarınız için teşekkürler
  3. bozkurt_66

Kuba Çita 125 sport sipariş edeceğim lütfen yorumlarınızı yazın

Arkadaşlar uzun süredir ailemi ikna etmeye çalıştım ve dün akşam sonunda ikna ettim, akrabamın motosikletini çok tedbirli sürdügümü gösterdim ve ikna ettim gösterdigim motoru da babam begendi ve sahibinden.com dan bir galericiden sıfır olacak sipariş edeceğiz. sizce sipariş edip de ilk şahsi...
  4. bozkurt_66

İnternetten Motosiklet Sipariş Etmek

Arkadaşlar sıfır 125 zn almaya karar verdim, küçük bir ilçede yaşadıgım ve çevremdeki illere gitme imkanım olmadıgı için de internetten sipariş etmeye karar verdim, yalnızca bu adreste bulabildim sizce sipariş edeyimmi güvenli bir şekilde elime ulaşır mı? adres bu...
  5. bozkurt_66

Mondial 125 ZN alacağım ilk motorum olacak lütfen düşüncelerinizi paylaşın

Değerli motosikletçi kardeşlerim, Sonunda parasının büyük kısmını kendim vermek şartıyla babamı motosiklet almaya ikna ettim. Bütçemiz 1500-1600 civarında ve bu bütçeyle alabileceğim sıfır motosikletler arasında en beğendiğim daha doğrusu tek beğendim motosiklet Mondial 125 ZN. Şunu belirteyim...

Yeni mesajlar