Arama sonuçlarınız

1. R

Ayak marşı ses yapıyor,Sökmek için yardım

Merhaba,Öncelikle 2012 yeni yılınızı kutlar,En güzel temennilerinizin gerçek olmasını dilerim. Motor çalıştığı zaman ayak marşı titreşimden dolayı çok kötü zarıltı zurultu sesler çıkartıyor. Şimdilik komple söktüm ayaklığı fakat yinede beni idare etmesı ıcın sadece ses yapan aksamı olan...
  2. R

Debriyaj Balatası Kırılmış,Teorilerinizi beklıyorum :)

Dün açtığım konuda kayışın oldugu yerden çatur çutur sesler gelıyor demıstım,bugun servise gittim ve debriyaj balatasının kırık oldugunu gösterdı usta,Sebebini sordugumda,aşırı hız dedı,hızlı gıtmıyorum dedıgımde,ozaman asırı yavas dedı :D dalga mı gectı anlayamadım.Kalkısta zorlanmadan olur...
  3. R

Başını Yapsam K.çı Tutmuyor

Bu Çinli sayesinde Çok yakında motor ustası olup bi dükkan açarım,Başlık için afedersiniz ama inanın bu motoru yaksam kar'ım olur.Arkadaslar biri bana motor sürmenin verdiği zevki anlatabilir mi? Ben artık unuttum.Motorum 2 sene olmasını rağmen okadar temiz ki,Görenler takdir ediyorlar.Senin...
  4. R

Ön teker nasıl sökülür ? Bilgiç aranıyor

Mrhaba Motorumun ön tekerinin sökülmesi gerekiyor neden çünkü ön kaprta kısmını çıkartmama engel oluyor.Bunu Nasıl başarabılırım.Ön tekeri sökmem basıma iş açarmı.daha sonra ayar yapmam gerekır mı?
  5. R

Puanlar için yardım lütfen

Sınavdan aldıgım puanlar bunlar fakat aöf 4 veya 2 yıllık için kayıt yaptırabılırmıyım.Bölümüm tm. aöf kayıt ıcın ne yapmam .gerekır.
  6. R

Motorum Yağ Akıtıyor ?

Bugun motorumu yan ayaklıkla birlikte parkettim ve birkaç saat sonra parketiğim yerde yağ izleri gördüm,Hemen eğilip baktım ve resimlerdeki manzarayla karşılaştım.Motorumu orta sehpaya alıp çalıstırdım ve bıraz salladım ama dahada akmadı.eve geldım suandada herhangı bır akma etme yok.acaba yağ...
  7. R

Ön Teker Yalpalıyor

Merhaba Arkadaşlar,Önden Çarpma sonucu yaşanılan kaza sonrasında Şuan sanırım tek sorunum Kaldı,Ön teker hareket halinde Sağa Sola Yalpalıyor.Yolda giderkende bu durum Direksiyonunda sağa sola oynamasına sebep oluyor,Sizce bu sağa sola yamulmanın sebebi nedir,Janttan mı kaynaklı yoksa tekeri...
  8. R

Direksin Yamulması-Resimli-Yardım lütfen

Moto sohbet bölüme paylastığım Motor kazamla ilgili oluşan problem hakkında yardımınıza ihtiyacım var,Arkadaslar motoruma Önden Çöp konteynırı büyük bir süratle çarptı ve Motorum yerlerde süründü.Şuan Direksiyon bu hale geldi.Geçerken ustaya gösterdım ve bana teker içeri göçmüş,şase komple...
  9. R

Belediyenin İhmaller Ziciri Ve Motoruma Çarpan Çöp Konteynırı

Samsun Kadıköy Mahallesi kadı geç. 2.Defa yaşadığımız Çöp konteynır vakası sonucu Motrum parampaça Oldu.Yerine düzenli olarak konulmayan Çöp konteynırı Dün öğle vakti Yokuş aşşağı tekerlekleri sayesinde süratle cana ve mala kastetti.Bunu 2. defa yasıyoruz,ilkinde belediyeye şikayetimizi yaptık...

Yeni mesajlar