Arama sonuçlarınız

1. ghiggia

Tiger250 konjektör sorunu yardım lazım

Selamlar , 4 gün önce motorun konjektörü yandı 4 gündür aramadığım bayii kalmadı tiger250 konjektör bulamıyorum hiçbir yerde , Paraya kıyıp suzuki gn250 konjektörü almaya karar verdim onuda bulamıyorum hiçbir yerde Acaba alternatif olarak ne yapabilirim ?
  2. ghiggia

Boynuna taş bağladıkları köpeği denize attılar

Vatandaşlar Akçakoca balıkçı barınağındaki iskelede boynuna iple taş bağlanarak denize atılan bir köpek buldu. Telef olduğu anlaşılan köpek, yetkililere haber verilmesinin ardından sudan çıkarılarak gömüldü. İskeleye gelen Akçakoca Hayvan Dostları Derneği Başkanı Nermin Alpay yaptığı...
  3. ghiggia

Kask tavsiyesi

Chooper motorum var 120 lira civarı bütçe var ve çene açılır kask almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir. Çene açılır kask tavsiye edermisiniz ? Birde Free-m diye kask gördüm nette çok uygun fiyatları bu kaskla ilgili bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  4. ghiggia

Bursadan herkese selamlar

İsmim feyyaz 19 yaşındayım bir süredir forumu takip ediyorum artık tanışmanın zamanı geldi diye düşündüm. 1 ay önce enes(drumtoens) desteğiyle:) tiger 250 cc ile ilk motorumu almış oldum. Motorculukta daha yeniyim öğrenmem gereken çok şey var.

Yeni mesajlar