Kask tavsiyesi

Chooper motorum var 120 lira civarı bütçe var ve çene açılır kask almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir.

Çene açılır kask tavsiye edermisiniz ?

Birde Free-m diye kask gördüm nette çok uygun fiyatları bu kaskla ilgili bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

O fiyata alacağınız çeneden açılır kaskın size hiçbir faydası dokunmaz.
Fullface kasklara bakmanızı öneririm.
Marka olarakta Ls2 ve nitro iyidir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O paraya alcağın çene açılır kasktan hayır gelmez. En ucuz kullanılacak gibi çene açılır kask 200 TL civarı.

ben full face sevsemde çeneden açılmayan aynı fiyattaki bir kaskla çeneden açılan aynı fiyattaki bir kaskın fayda farkını anlamadım doğrusu kapatırsan çenesini bir fark yok diye düşünüyorum...

Aynı fiyattaki kapalı ve çene açılır kaskın farkı, öncelikle aynı fiyattaysa aynı kalitede olmuyor. Çene açılır kasklar daha pahalı oluyor. Mesela LS2'nin kapalı kaskları 100 TL'den başlarken aynı kalitedeki çene açılır kaskı 200 TL. Yani 100 TL'ye alacağın kapalı kask GÖRECE iyi bir kasktır ama 100 TL'ye alacağın çene açılır bir kask muhtemelen çin malıdır.

2. sebep ve forumda çene açılır kask alma tavsiyelerinin nedeniyse çene açılır kaskların kaza anında çenesinin açılma ihtimali. Ben şimdiye kadar kaza yaptım kaskın çenesi açıldı diyen duymadım ama bir ihtimal tabi.

Bence asıl sorun olacak şey ise, çene açılır kask kullanıldığında her ne kadar sürüş sırasında açılsın diye yapılmamış olsa da çene açıkken olan rahatlık sebebiyle sürüş esnasında da çene açık kullanılıp pratikte yarım kask görevi görmesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar