Arama sonuçlarınız

1. S

Ehliyet Yönetmeliğinde değişiklik için yasal bir yol var mıdır?

Merhaba Motosiklet.net ailesi. Çaresiz kaldığım için özellikle aramızda varsa avukat arkadaşlardan fikir rica ediyorum. Kısaca durum şu,2006da aldığım ehliyetimde işitme cihazı ile kullanır ibaresi var. 2011de A-2 ehliyet almak için başvurdum ve sınavlar evraklar tamamlandı,dosyayı teslim...
  2. S

Satılık 2008 Hyosung GT250R

Mesaj silinebilir...
  3. S

Hyosung GT250R Zincir Dişli Kapağı arıyorum...

Merhaba arkadaşlar, 2008 GT250R için Zincir Dişli Kapağı arıyorum. Kuralkan'dan sipariş vermeye kalktığımda üretilmediğini öğrendim fiyatı uygun olmasına rağmen. Yabancı sitelere baktığımda ise parçanın ücretine yakın bir kargo bedeli öncelikle burada sormak istememe neden oldu. Elinde olan...
  4. S

Tüm Motorseverlere Merhaba

İsmim Harun Pekdemir,28 yaşındayım. Çok uzun yıllar önce kanıma giren motorsiklet hastalığım için sonunda bir çare aramaya karar verip A2 alma çabalarına başlamış acemi bir motor sürücü adayıyım. Zaman zaman bilgi almak için takip ettiğim bu foruma bilfiil katılmanın daha iyi olacağını düşünerek...
  5. S

İzmir'de Hyosung Servisi Tavsiyesine ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar, İzmirli Hyosung sahiplerinin tavsiyesine ihtiyacım var,güvenilir,temiz iş yapan,art niyetli olmayan bir usta var mıdır bildiğiniz? Şimdiden teşekkürler...

Yeni mesajlar