Arama sonuçlarınız

1. mert helin

Ehliyet alamaz mıyım?

06.11.1995 (6 kasım) doğumluyum. Bu yıl 15 Aralık 2012de ehliyet sınavı var. O sınava katılamaz mıyım ? Bir internet sitesinde 30 ekim 1995 ve daha büyük olanlar katılabilir diye bir bilgi gördüm
  2. mert helin

Omuz düşüklüğü için sekiz bandajı...

Zayıf olan bir çok insanda omuz düşüklüğü var ve görünüş açısından gerçekten çok kötü... Boyum 1.80 kilom 55, çıtı pıtı bir şeyim ve omuzlarım düşük.. İnternette bu ürüne rastladım ve sipariş verdim tahmini 1-2 gün içinde elime ulaşır.Yaklaşık 2 hafta kadar kullandıktan sonra sonuçları sizlerle...
  3. mert helin

Dünyanın en güvenli kavşağı :P

Yahu bu kavşakta nasıl kaza oluyor anlamış değilim :P qejxUc7fTXs Daha önceden paylaşıldıysa özür dilerim arama yaptım göremedim.
  4. mert helin

Ehliyet için öğrenim durumu?

Bu yılın temmuz ayından sonra ilköğretim diploması olanlara ehliyet verilmiyormuş. E o zaman lise diploması olana mı ehliyet verilecek yoksa lisede öğrenim görenler de ehliyet alabilecek mi? Kafam karıştı ya ben 06.11.2012'de 17 yaşıma gireceğim ancak lise son sınıfa yeni başlamış olacağım...
  5. mert helin

"Ehliyetten sonra" :(

Dün babamla aramızda geçen konuşma aynen böyle: Ben: Baba bana da bi motor alalım mı ya? Babam: Hani ehliyet? Ben: Kaskını taktıktan sonra koruyucu kıyafetleri giydikten sonra polisler pek durdurmuyormuş zaten, hem ben mahalle aralarında sürerim yavaştan öğrenirim. Babam: Ehliyetini aldıktan...
  6. mert helin

Sizce alınır mı ?

Uygun fiyata bir ybr buldum, arkadaşım satıyor. 1.900 lira- 800 lirası peşin 2. ve 3. ay 550şer lira.. Motor 2006 model ve 10 bin km'de. Orjinal mi sıfırlandı mı km dediğimde ise, cevabını aldım. Motordan çok fazla anlamadığım için üstelemedim şimdi burada size sorayım.. tl koptu ne demek ? tel...
  7. mert helin

Bayilerdeki stok durumu ?

Herkese iyi akşamlar :) Bu aralar iyice kararsız kaldım motosiklet seçme konusunda ancak büyük ihtimalle cbr 125 tercih edeceğim. Yalnız bir sorum var. Biliyorsunuz şuan cbr 125'ler yurtdışından siparişle getirtiliyor ve bu süreç 2-3 ayı bulabiliyor. Ben motoru yaz sonu (eylül sonu-ekim başı)...
  8. mert helin

250 cc motor tavsiyeleriniz ?

Bu yaz Allah'ın izniyle bir motor almayı planlıyorum. 250 cc olması ve fiyatın ucuz olması benim için şart... 250 cc'lık uygun fiyata motor önerileriniz var mıdır ? Mondial MR 250 Destro, diğerlerine göre fiyat olarak bir hayli uygun geldi.. Sizce alınabilecek bir motor mudur ?
  9. mert helin

Satılık akvaryum...

Yazın iş dolayısıyla ilgilenemeyeceğimden dolayı akvaryumu malzemeleriyle beraber satıyorum. 1 adet 50x25x35 hacminde, 43 litrelik akvaryum (40 TL) 1 adet Sobo-WP 1200F marka iç filtre (10 TL) 1 adet orta boy küp (5 TL) 2.5 kg beyaz kum (5 TL) 1 adet orta boy süzgeç (2 TL) 400 gr yem (yaklaşık...
  10. mert helin

Ehliyet sistemi değişir mi ?

MOTED Başkanı Sayın Ali Karakoç'un açıklaması vardı.Ehliyet sisteminin AB'deki gibi olmasını istiyoruz ve bununla ilgili çalışmalar başlattık diye. Sizce öyle olur mu ? Olursa ne kadar zamanda olur ?
  11. mert helin

Bir matematik işleminin sonucu ?

Bir konuda arkadaşımla 100 lirasına iddaaya girdik. iddaa konusu bir matematik işlemi, 6/2(1+2) Bu işlemin sonucu nedir ? Ben işlem sonucu olarak 9 dedim, arkadaşım ise 1 dedi. Sizce cevap nedir ?
  12. mert helin

Herkese merhabalar dilerim.

İsmim Mert soyismim Çelik. Yaşım 16, henüz ehliyetim ve motorum yok ancak ilgiliyim. Ehliyet alana kadar da burada vakit geçirmek istiyorum, hem motor alırken hem de kullanırken daha tecrübeli olmuş olurum. Herkese iyi günler dilerim...
  13. mert helin

Çalınmaya karşı ?

Motorsikletin içine ufak çip gibi bir alet yerleştirilse, motor çalındığında uydudan nerde olduğunu tespit edeceğimiz bir alet var mı acaba piyasada?
  14. mert helin

Sizce hangi motoru almalıyım ?

Alacağım motor öncelikle sıfır olacak. Mondial 125 mh drift - 2.625 TL Yamaha ybr 125 - 4.000 TL Kanuni windy s - 2.360 TL Kymco ck pulsar- 2.850 TL bu motorlar arasında seçim yapmam gerekiyor. Motoru genellikle şehir içinde kullanacağım. Günlük 10-15 km maksimum yol yaparım. Aklıma en güzel...

Yeni mesajlar