Arama sonuçlarınız

1. ZIPPIRMAN

Işıklar içinde yat KAZIM KOYUNCU..saygı ver sevgi ile anıyoruz

Kanser olmak gerekmiyor demişti bu ülkede ölmek için, sistemin kendisi zaten kanserden beter. Ölüm yıldonümünde ADAM gibi ADAM lara selam olsun.. http://www.youtube.com/watch?v=dWOjNcDioH0
  2. ZIPPIRMAN

Sürücü yaslanma yapımı.

Tuttum birde yaslanma yaptım kendime hazırları vardı nette satılan baktım hem pahalı hem kalitesiz hem şekilsiz yakışmazdı öyle birşeyi kullanmak bize malum yaşlıyız belimiz ağrımasın dedik gören isteyen birkaç baba arkadaşımızada yaptık herkes pek mutlu güle güle kullansınlar.
  3. ZIPPIRMAN

Topuk vitesi yaptık,gaza geldik iyice.

Biliyorsunuz önceden sürücü ve yolcu basamakları yapmıştık, japonun motoru yaparken unuttuğu topuk vitesinin olmayışı basamaktan sonra kullanımda zorluk yaratmaktaydı oturdum yaptım çizimler kalıp çıkarmalar falan biraz uğraştırdı ama sonuç fena olmadı gibi ) krom malzeme, lazer kesim,kaynaksız...
  4. ZIPPIRMAN

Ön çamurluk koruması ve uzama yapımıı

Ön çamurluğun çizilmsini önlemek için birşeyler yaparken birde arkadan uzatayım hem indian a benzesin hemde radyatörü çamurdan tozdan koruyayım dedim imzamı attım. vermiş olduğumuz kafa karışıklıklarından dolayı özür dileriz eylemlerimiz sürecektir.
  5. ZIPPIRMAN

Kör nokta aynası elde yapılıp bitmiş hali

Yaparız demiştik inanmadılar,biz sadece çene yapanlardan değiliz Yaptık oldu.
  6. ZIPPIRMAN

Sezonun ilk sopasını attım.Camiaya hayırlı olsun

Sabah cbf ile yanyoldan ikitelliye doğru geliyorum,gidiş geliş yolda karşıda servis otobüsü milleti dağıtmış boş olarak duruyor sola sinyali vermiş ama benide görüyor,sellektör yaptım yoluma devam ediyorum hareketi yok,arayı kapadım geçeceğim adamı kırıverdi direksiyoru karşıdaki lastikçiye...
  7. ZIPPIRMAN

Gezerken Türkiyede, nerede,ne yenir

Tüm MT doslarına Afiyet olsun,Hizmetlerimiz sürecektir. Akdeniz K.Maraş Merkez Çarşı Azerbaycan caddesi Yaşar Pastanesi Dondurma Meşhur Mado'nun merkezi. Dondurma ve tatlı M.Sait Kanbur 0.344-2360611 Akdeniz Adana...
  8. ZIPPIRMAN

Palet ayaklık peg basamak yapımı honda shadow wt750

Yaparmıyım dedim başladım Tüm malzemeler %100 AISI 304 kalite paslanmaz (piyasadaki marka olmuşlar gibi demir üzerine kıytırık 2 yılda paslanan kromaj değil) vakitsizlikten anlatım yapamıyorum bir ara anlatımli, daha sıralı ve net fotolarla topic açacağım arka yolcu pegleri ilk olarak...
  9. ZIPPIRMAN

nasıl ve nekadar kazıklandığımızın resimleridir

tüm tarzlardan birkaç model ve fiyatları...Mont,tulum,yelek sayfanın biraz altına indiğinizde fiyatları görebilirsiniz. http://www.louis.de/_103dfa8c8d661f1781ed9ec0082dcdf427/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=100&wgr=772&list_total=2&anzeige=0&artnr_gr=207093...
  10. ZIPPIRMAN

Ön cam yapalım

Öncamımdaki çizikler canımı sıkıyordu,zaten givinin camları oldum olası şekilsiz gelir bana uzun ve dar oluyorlar atın kulağındaki kelebekler gibi,ne yapayım derken derken Givi cam hoşuma gitmiyor ama bağlantı aparatları oldukça iyi iş yapıyor onları kullanarak zaten yolun yarısını gitmiş...
  11. ZIPPIRMAN

Krom sinyal kaşları

Arkadaşlar motorumu hafif hafif giydirmeye karar verdim,piyasadaki sinyal kaşlarını inceledim sert plastikten krom kaplama yapılmış ufak bir degmede kırılacak yada rüzgarda uçacak gibilerdi,fiyatları ise kalitelerinin düşüklüğüne göre zaten uçmuştu dedim ben bunu daha güzel ve kaplamasız direk...
  12. ZIPPIRMAN

Bakımlardan sonra İsmail yeni sezon yarışlarına hazırım dedi

Sizlerin motorlarda durum nedir?bakım yaptırıyormusunuz?
  13. ZIPPIRMAN

Kendi doğasında doğaseverlik olan motorcu arkadaşlar

Çevrecini daniskası olduklarını iddia eden yöneticiler ithaftır. İzleyin,izletin. http://www.vidivodo.com/545080/anadolunun-isyani-_-belgesel
  14. ZIPPIRMAN

Türkiye trafiğine göre üretilmiş olabilirmi?

valla bilemedim sanki bizim memleket trafiği için gibi

Yeni mesajlar