Arama sonuçlarınız

1. Ken-BlocK

Yeni motor alıyorum Kawasaki Kdx 200 Hakkında görüşleriniz nelerdir ?

Bu motorsikletle kac km yol yapabilirim bilgisi olan ? Arazide ne kadar iyidir ne kadar dayanıklı.. Bilgi ve görüşlerinizi bekliyorum :) Motor 98 modeldir.
  2. Ken-BlocK

Motorcu Arkadaşlarında fikirlerini alalım :) Beşiktaş mı ? Fenerbahçe mi ? :))

Konu kapanmazsa cok iyi olur lütfen :) motorcularda kendi aralarında fanatik düşünceleri tartışmaları cok güzel bi muhabbet olur :) Bugün ki 19:00 da oynanacak Bjk - Fb derbisi hakkında görüşlerinizi alalım :) motorcu üstadlar ..
  3. Ken-BlocK

Sonunda motoru tamamen degiştiriyorum. Segman piston susta vs vs .. yardım..

Başlıkta berlittigim gibi arkadaşlar motorumdaki sorunlar nedeniyle bütün alt makinayı azda olsa degiştirmeyi düşünüyorum.. Usta bana ufak acıklamalar yaptı. Makinanın üst kısmını acıcaz belki sadece sustaları degişmek gerecek veya segman piston hepsinin degişmesi gerekecek gibi bilgileri...
  4. Ken-BlocK

Cross iLe Tek teker TeknikLEri .. GüvenLi bi ŞekiLde Tek teker NasıL yapıLır ? Yardım

Ben Cross'a başLıyaLı 2 - 3 ay Civarında bi zaman oLuyor .. Suzuki Ts 125R Moturum .. Tek teKEr teknikLEri GüvenLi oLCak şekiLde Yardımcı oLcak kişiLerin Tavsiye ve GörüşLerini BekLiyorum ..
  5. Ken-BlocK

Debriyaj halatı kırıldı.. yenisin taktım ama olmadı bi yardım ..

Debriyaj halatı kırıldı ama yenisini taktım.. Debriyaj kolunu cektigimde boşa düşüo aynı halat yokmuş gibi düşünün cekiyorum öyle kalıyo.. Sorun ne acaba ?iyi Sıkamadım mı geremedim mi acaba halatı .. Başka sorun mu var ? Yanlş taktıgımı yada debriyajda bi sorun oldugunu sanmıyorum .. Basit...
  6. Ken-BlocK

Motoru az kaLDı çöpe atacam Ve kurtuLcam ! Yardım Lütfen ..

Motor: Suzuki Ts 125r 94 modeL .. Cross Ben motorda atiklik istiyorum ama motor hız yapmıyo. Ama diceksiniz ki Zaten o cRoss Hız motoru degiL ama öyLE bişeyki Benim motorun en fazla yaptıgı hız 70 bilemediniz 75 :) .. Motor arada bi sönüyor cok azda oLsa .. Çalışırken o kadar çok zorlanmıyorum...
  7. Ken-BlocK

Motor gaz Yemiyor, Çekişi ağır Sanki boguluyor gibi ..

Gecen Gene bi Konu açmıştım Ve saoLsun üstadLar yardım etmişti.. Motor çaLışmıyordu vs .. Şuan üstadların dedigini yaptım ve motor çalışır durumda Ama Başka bi sorunum daha var onu halledemedim .. Motorum Suzuki TSR 125 Cross 95-96 model bi makina ama Suzuki sonucta .. Vel hasıL Motor...
  8. Ken-BlocK

Hava filtresi. Kalbüratör. Buji. Sorun hangisinde NapabiLirim Bi bakarmısınız ??

S.a yardımcı oLcak herkese .. Benim eLime bi motor gecti ama arıza ve sorunları var izah ediyim .. ( Cross 125 cc ) Motor Sürekli Sönüyor ve çaLışması oLDukça zor .. En önemli sorunum bu .. 125 cc ama kalkış ve atiklik konusunda agır .. Hafif yokuşa geldiginde 2 kişiyle Motor kendini cok...

Yeni mesajlar