Arama sonuçlarınız

1. ajwer06

UYGUN FİYATLI MOTOR YAĞI ?

en uygun fiyatlarla yağ bulacağım bir adres veye internet sitesi varmı önerebiliceğiniz . adres ankara içi olablir tesekkrler. ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ---------- yardım lütfen
  2. ajwer06

Lastik bulamiyorum yardim.....

Arkadaslar motorum regal raptor. Lastik konusunda canim cok sıkıldı malesef. Cunku lastik olculeri zor bulunuyor ve bulduklarimda cok pahali oluyor. Acaba bana uygun fiyatli lastik bulmakta yardimci olabilicek var mi ? Bilindik marka olmak zorunda degil. Ölcüler....ön:80/90-21 yada...
  3. ajwer06

ön fren yardım....

Arkadaslar önfrene yuklendigim zaman sanki abs varmis gibi fren hafifte olsa cek birak yapiyor beni salliyor. Birte tam durmaya yakinken on teker titriyor. Acaba sebebi nedir. Tesekkrler
  4. ajwer06

MAT KASK TEMİZLİK YARDIM..

Bu gun mat siyah kask aldim arkadaslar fakat cok cabuk lekelenme ve parmaknizi olustugunu gordum. Bu lekeler ve izler normal bezle silmeylede hemen gitmiyor. Sizce nasil bir temizlik ve silme uygulamaliyim.tesekkrler
  5. ajwer06

KASK SEÇİMİ LÜTFEN YARDIM..!

Arkadaslar kafam cok karisti durmadan fikir değistiriorum suanda 2 model arasında kaldim ama yinede baska onerilerinizi yazin. modeller.. ...bell qualfier.. 430tl ...nolan n64... 387tl Bell in shap testi yok..! normalde daha kaliteli denir ama neden testi yok acaba??. Nolan 4 yildiz. Baska...
  6. ajwer06

BURADAN ALISVERIS YAPAN VAR MI ?

arkadaslar motoreyen.com buradan alisveris yapan oldu mu eger olduysa memnun kaldi mi? bazi urunler ucuz fakat site bana hic guvenilr gelmedi Adres ve telefon bile yok ... ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ---------- Bilgisi olan Yok mu ?
  7. ajwer06

bu Kaski nasil bilirsiniz alinir mi ?

https://www.motoavm.com/ProductDetails/lazer-vertigo-lx-mat-siyah-kask/114/1380 Avrupa mali ve 4 yildiZ almis sizce alinir mi ?
  8. ajwer06

Debriyaj Yardım...

arkadaslar geçenlerde aldığım regal raptorun debriyajı çok sert geldi bana bi süre kullandıktan sonra elimi ağrıttı. yumsatmak için yapabiliceğim birşey var mı ? benim yoksa servis yapabilir mi tesekkrler.
  9. ajwer06

CRUİSER-CHOPPER İçin Uygun Fiyatlı Ekipman Satan Yerler ?

arkadaşlar internetten biraz baktıma ama fazla bi ürün gamı sunan site yok. olanlar ya çok dandik yada çok pahalı. önerileriniz olursa çok memnun olurum aksesuardan,kasktan, cekete, yelege, buff a ,peçeye ,varana kadar herseyin olduğu bir yer tesekkürler.
  10. ajwer06

Artık Bende Chopper Sahibiyim...

Arkadaşlar uzun sure asya nostalji scooter surdukten sonra hayalim olan chopper motpsiklet almaya karar vermiştim. fakat bir türlü ne alacağıma karar veremiyordum. uzun sure kuba superlight baktıktan sonata Regal-Raptor spyder e aşık olarak satın aldım. her ne kadar aşık olsamda ilk...
  11. ajwer06

İkinci El Yardım !!

arkadşlar fikrinize ihtiyacım var kafam çok karıştı. 6000 TL ye 2012 model 14bin KM de RR spyder alınırmı sizce fiyat uygun mu ?:silent: ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ---------- acil bi yardımm
  12. ajwer06

Teknik ve Motordan anlayanlar Yardım !!

merhabalar. motorumu bi süredir kullanmıyordum. motorum asya nostalji scooterdir. bu gün ayak marşı ile çalıstrdıktan sonra 2-3 saat sürdüm fakat motor ne zaman boşa düsse veya dursam istop ediyor. acaba aküden mi diye düşündüm fakat rahat 2 3 saat kullandıktan sonra bile böyle yaptı. sonra eve...
  13. ajwer06

Superlight ile 2.000 km Yapabilirmiyim ??

beyler bu yaz 2.000 km lik bir ege turu düşünüyorum. ne yaptıysam bütcemi yükseltemedim buyuk ihtimal superlight200 alabilicem. bu motorla seyahatimi rahatca gerçekleştrebilirmiyim sorun yaşarmıyım görüşlerinizi merak ediyorum tesekkürler.
  14. ajwer06

Aya Nostalji 125 Çok Temiz 2013..

Çok temiz ve az kullanılmış.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-2013-asya-nostalji..az-kullanilmis-cok-temiz-179294799/detay/
  15. ajwer06

Temiz garantili Nostalji

Az kullanilmis tum bakimlari yapilmis ve garantili nostalji. Chopper motorlar ile takas olablilr. Ìlan no 179294799
  16. ajwer06

Çok Temiz 2013 Asya Nostalji

Öncelikle motorum cok temiz durumdadir. *Almak icin yillarca ailemi ikna etmeye calistigim icin kavustugum zaman kendimden daha iyi baktim desem yeridir:) *Tum bakimlari yetkili servisinde yapilmisrir ve hala 1 yil garantisi bulunmaktadir *Motorum en sevilen renktedir. size garanti...

Yeni mesajlar