Arama sonuçlarınız

1. M

Motor alicam yardim ? :S

Sifir yada ikinci el 250 cc sinifinda suzukinin inazuma yada sym wolf sb250 arasinda kaldim sizce hangisini tercih etmeliyimmm ?
  2. M

Nasipse kanuniden hondaya transfer olacağımm :)

arkadaslar herkese merhaba. Nasıpse çarsamba yada persemde gunu yenı motorumu alacagım ve smdıden heycan bastı . 2011 model 3700 kmde bı motor braz önce görustum geldım bunlarda fotolar :)
  3. M

Aranızda motorsikleti olan yok mu hiç ?

sürekli giriyorum foruma biri foto atmıştır bakarım falan diye ama millet sürekli değik yapyor. Yazılanlarıda okumak sıkıyor bi vakit sonra çünkü olayda biz yokuz. Sizden ricam herkes kendi motorunun resmini atabilirmi ? Aynı fotolara günlerce bakabilirm çünkü benim hobim bu :)
  4. M

Motorm rolentide çalışmıyor :S

Başlıkta belirttiğim gibi motorum rolentide çalışmıyor bunun sebebi nedir acaba. motordan anlayan biriyim az çok tarif edilirse yapabilirim olmazsa tamirciye götürürüm bilgilerinizi bekliyorum
  5. M

hyo GT 250 R GT 650 R .... ?

Bugun internette motorlara bakarken gördüm 650 lik ile 250 lik ler aynı fiyata gidiyor kafam karıştı neden böyle 50 liklerde bi sorun mu var ? :S
  6. M

Nereden alabilirim

windy s motoruma 42 veya onun bı düşüğü topcase almk istiyorum nası bişi alabilirim ucuz falan.
  7. M

Gidona bağlanan navigasyon/telefon tutucu

Oncelıkle herkese merhabalar. navıgasyon % telefon tutucu alacagım ama bır turlu bulamadım . Gıdondan baglantılı ıstıyorum . Yardımcı olursanız sevinirimm
  8. M

Acil yardımmm ! !

Ya uzun zamandır araştırıyorum en sonunda deli olucagım. Bu ybrlerdekı sıstemı yapmak ıstıyorum. kanunı wındy s motorum var ybr lerdekı gıbı anahtarı acınca parklar yansn motoru calıstırınca da ısıklar yansın ıstıyorum bunu nasıl yapabılırım :pale:

Yeni mesajlar