Gidona bağlanan navigasyon/telefon tutucu

Oncelıkle herkese merhabalar. navıgasyon % telefon tutucu alacagım ama bır turlu bulamadım . Gıdondan baglantılı ıstıyorum . Yardımcı olursanız sevinirimm

Hazırları varmı bilmiyorum

Ama kaynakla ölçüp biçip gidona uyduranların olduğunu duymuştum

Motosiklet değilde bisiklet için modelleri ararsanız daha kolay bulabilirsiniz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ip2.jpg

Telefona güncel gps haritalarını yükledikten sonra benzer birşey almıştım,ve gidona cırt cırtı ile sabitlemiştim.
Gayet iş gören birşey..

ben otomobilin camına vakumla yapışanı benim ön cama takıyorum. çukurlarda hoplama zıplamalarda yerindne milim kımıldamıyor. kilit mekanizması sağlam ama dişli kısım biraz dandik. tutacağı sağa sola açarken dikkatli olmak gerek. 6.95e makromarketten aldım. on numara. du resmi de vardı:

imag0257x.jpg

telefonum navigasyon, mp3çalar, radyo ve video kamera özellikli ve bu aparat sayesinde bu özelliklerin hepsini dokunmatik ekranı sayesinde gayet güzel kullanıyorum. şarkı değiştirirken sadece ekranı sağa sola çekiştiriyorum mesela.

ben otomobilin camına vakumla yapışanı benim ön cama takıyorum. çukurlarda hoplama zıplamalarda yerindne milim kımıldamıyor. kilit mekanizması sağlam ama dişli kısım biraz dandik. tutacağı sağa sola açarken dikkatli olmak gerek. 6.95e makromarketten aldım. on numara. du resmi de vardı:

http://img6.imageshack.us/img6/4999/imag0257x.jpg

telefonum navigasyon, mp3çalar, radyo ve video kamera özellikli ve bu aparat sayesinde bu özelliklerin hepsini dokunmatik ekranı sayesinde gayet güzel kullanıyorum. şarkı değiştirirken sadece ekranı sağa sola çekiştiriyorum mesela.

bende yuvarlak far var on sıperlık yok kanunı windy s motorum ybr yuvarlk farların sıperlıgı olur mu benımkıne acaba ?

titreşimden dolayı telefon bozuluyor

telefon malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin. ben bir süre kullanmıştım, plastik kelepçe ile ayna demirine bağladım, fiberglass ile özel destekleyici yaptırdım, sapasağlam oldu. fakat telefon takacaksan hiç tavsiye etmem. titreşimden dolayı 2 defa ekranı bozuldu. şimdilerde depo üstü çantanın şeffaf kısmını kullanıyorum fakat o da iyi değil. telefon uzun süre güneşin altında kalınca kendini kapatıyor sıcaktan dolayı. o yüzden en iyisi mi motosiklet için olan navigasyon cihazı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar