Arama sonuçlarınız

1. remzi_39

Herkes hata yapabiliyor

Selamlar DOSTLAR.. Gecengün yaptigim bir hata yüzünden bu basligi actim. Hata hepimiz yapiyoruz ama bu hatayi benim yapacagim aklimin ucundan bile gecmezdi.. Ben 1984 den beri arac kullanirim. Simdiye Kadar ufak tefek kazalarimdan baska önemli yada insanlarin yaralandigi kaza hic yapmadim...
  2. remzi_39

Cimleri sularken yollari sulamak

Selamlar... Ben buraya kayit oldugumdan beri tartisilan bir konudur bu.. Cimenleri sulayayim derken yollari sulamak ve genelde Motor kullanan arkadaslarin canina kast etmek.. Dün gece radyoda Trafik üzerine bir program vardi burada.. Dinleyiciler sorularini sordu ve bir bayan cevapladi.. Cok...
  3. remzi_39

Benim bile kafam karisti...

Yahu benim bile kafam karisti.. :silent: Söyle bir durum düsünün.. ---------- Post added at 02:42 ---------- Previous post was at 02:36 ---------- Olmadi sormak istedigim... Lütfen bu konuyu silin.. Yarin aksam yine denerim... Konu aslinda cok kolay.. Yurdumda cok gecerli olmasada burada...
  4. remzi_39

Benim Matorlarim

Selamlar, Simdi basliga bakipta bu adamin kac tane motosikleti var diye düsünmeyin.. Bende 1 tane var.. Ama nedense baska motosikletlerin resimlerini cekmesini seviyorum.. Ve genelde ülem bu mator keske bende olsa derim.. Genelde Feys imde yayinlarim cektigim resimleri.. Ve o yayinladigim...
  5. remzi_39

kafanizi yine karistirayim

Benimde kafam karisti yahu....:silent: Simdi otobanda söyle bir durum düsünün... Arac 1 arac 2 yi solladiktan sonra orta seride gecmek istiyor.. Arac 3 te arac 4 ü sollamak icin orta seride gecmek istiyor.. Simdi hangisi nasil davranicak? Siz arac 1 yada 3 te olsaniz nasil davranirdiniz...
  6. remzi_39

Allah rahmet eylesin

Bu basligi okuyunca yüreginiz hopladi degilmi??? :pale: Korkmayin kimseye birsey oldugu falan yok... Benim sadece anlatmak istedigim böyle sayfa acan arkadaslara.. Allah rahmet eylesin diye sayfa acan arkadaslara.. Hic tanimadigimiz kisilerin kaza, ölüm videolarini netten arayip bulup buraya...
  7. remzi_39

En önemli trafik kurali

Selamlar.. Simdi sabah sabah buda neyin nesi diyeceksiniz.. Neyin nesimi? Burada hep okudugumuz seydir yol hakki benimdi, onundu, yol hakki kimin, dingil ve daha neler neler.. Birsürü ivir zivir.. Aslinda bir tane ve en önemli trafik kurali vardir.. Bu kurali bilmek herseyden önemlidir ve...
  8. remzi_39

Yaziklar olsun bana

Selamlar... Ben hem arac sürücüsü olarak ve motosiklet sürücüsü olarak bugün yasadigimi paylasmak istedim.. Kendimden korktum, utandim... :pr: Bugün Matorcu arkadaslarla toplanip sezonu actik.. 150-200Km yol yaptik sanirim.. Sayaca bakmadigim icin tam olarak bilmiyorum nekadar gezdik.. Harika...
  9. remzi_39

Coq u merak edenler..

Basligi nasil yassam diye cok düsündüm... Kimsenin yüregini hoplatmamak icin bunda karar kildim.. Bazilariniz farkinda belki.. Horozumuz birkacgündür yok.. Ben neden yalan söyliyeyim farkinda degildim.. :pr: Son giris tarihi 20.03. Zaten geceleri birkac saat buraya bakarim.. Basliklara biraz...
  10. remzi_39

kafanizi yine karistirayim

Selamlar, Bu konuyu nezamandan beri acmak niyetindeydim.. Simdiye kismetmis... Bildiginiz gibi Otoban da sagdan gecmek(sollamak) yasaktir.. Bu kural yurdumda pek gecerli olmasada sanirim kanunlar yasak oldugunu söylüyor... Simdi asagidaki durumu düsünün.. (Resim biraz kötü kusura bakmayin...Cok...
  11. remzi_39

Sorun benim PC demi???

Selamlar.. Yahu bu benim PC demi bir sorun var anliyamadim.. Eskiden MT ye girerken sayfa acildiginda hani bu Giris I üye ol butonu sag tarafta cikardi... Simdi sayfanin ortasinda cikiyor ve reklamlarin altinda kaliyor.. :pale: Söyle oluyor... Ve benim Forum a tiklamam gerekiyor bu giris...
  12. remzi_39

Kafanizi karistirayim

Selamlar... Yine az kafanizi karistirayim.. :P Gecen seferki soru biraz zordu biliyorum... Soru buydu.. Ve gercekten zordu.. http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/93722-kafanizi-karistirayim.html Simdi en kolayindan baslayip zorlasacak sorular.. Benim icin.. Öteki topigin icine...
  13. remzi_39

Kafanizi karistirayim :-)

Selamlar.. Gördügüm kadari ile burada buna benzer konular hicmi hic acilmiyor.. Trafik kurallari hakkinda.. Sizlerinde bu sebepten pek trafik bilgisi yok.. :pale: Zaten okulda size birsey ögrettikleri yok.. :pr: Ben Alman forumlarinida takip ettigim icin bunlar dikkatimi cekiyor.. Burada böyle...
  14. remzi_39

Biraz gezdik D-CH-F-L

Selam Bu yazmaya baslamasi cok zor.. Nasil baslasam demesi kolay degil.. Benim canim SIKKIn son zamanlarda... 1 hafta önce ne yapsamda buralardan defolsam diye düsünmekteyim hep.. 2 Hafta önce Tugrul u ariyorum ve haftaya Fransaya gidiyoruz diyorum pek fazla düsünmeden.. Tugrul benden deli ve...
  15. remzi_39

Bugün kötü olan bendim

Selamlar Yok yahu kötü olan ben degilim.. Burada Alaman forumunda gezinirken bunu okudum.. Hosuma gitti.. Sizler nasil arabalara kiziyorsaniz ayni olay buradada var.. Buradada genelde araba sürenlere kizar motor kullanicilari.. Ama bu arkadas hem motorcu hem araba süren bir kisi olarak olayi...
  16. remzi_39

Traktör-Motosiklet

Burada forumda bakinirken bunu buldum.. http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-schule/unfaelle-mit-landwirtschaftlic-14391.htm Ama Almanca.. 70km/h ile bir traktöre carparsaniz yasama sansiniz hemen hemen sifir deniyor.. Dikkat edilmesi noktalar 1. Achtung Einmündug=Yan yollara dikkat Traktör...
  17. remzi_39

Mavis gitti, mavi geldi

Evet arkadaslar mavisim gitti artik... ilk göz agrimi sattim.. :pale: Buradan bazen özelden yazistigim kisilerinde bildigi gibi mavisimi sattim... Aslinda suc benim degil.. Portekiz li arkadasimda... Bana aylar önce demisti... Motorumu belki saticam yakinda... Bende motoru sadece görmeden asik...
  18. remzi_39

Horex VR6-Motor

Bu motor yeni cikmis piyasaya.. Burada Alman forum unda verilmis.. Röpörtaj güzel ama Almanca.. Motor ustalari belki biraz bilgi edinir.. Horex VR6-Motor 6 Silindir Kompressor 200 beygirden fazla üretiyormus.. Ve 3 Nockenwelle (Eksantrik mili oluyor Türkcesi sanirim.. Hani su Ventil leri acan...
  19. remzi_39

Babam motorumu ittirebilirmi????? :)

Hey Allahim ölücem gülmekten simdi... :queen::queen::queen: Nedenmi??? Bizde Kask, ayna ehliyet hak getire biliyorsunuz... Genelde bizde sorulan söyle oluyor Ehliyetimi nazaman alabilirim??? Ehliyetimi yarin aliyorum ama ceza yazdi bugün selepsizler Yani buna benzer seyler... Ama burada sorulan...
  20. remzi_39

Biraz kafanizi karistirayim

Selamlar... Simdi söyle bir durumu düsünün.. Kavsaga geliyorsunuz... Kavsakta hicbir tabela yok.. Yani soldan önce sag kurali gecerli... Siz kirmizi aractasiniz... Sola dönüceksiniz.. Ama karsidan gelen mavi arac ne yapacagini bilmedigi icin kavsakta duruyor.. (belkide nereye gidecegini...

Yeni mesajlar