Arama sonuçlarınız

1. cdcleaner

Hero Hero Dash VX LX Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hero Dash LX Hero Dash LX Teknik Özellikleri Motor Tip : Hava Soğutmali 4 Zamanlı Tek Silindir Silindir çapı ve strok: 50.0 mm x 52.0 mm Motor Hacmi : 110.9 cc Maximum Güç : 8.4 Hp @ 8000Rpm Maximum Tork: 8.3 Nm @ 6500Rpm Ateşleme : El / Ayak Marş : Tam Transistörlü Ateşleme Sistemi...
  2. cdcleaner

Hero Hunk 150 cc Kullanıcıları

Hero Motor Türkiye 2016 Yılından itibaren yeni bir modelle Türkiye'ye giriyor. Şöyle bir göz attım. Sınıfındaki araçlara göre artılar var. Hero Hunk 150 cc. Motosiklet Sportif görünümü yanında agresif çizgilerede sahip. Ön ve Arka fren sisteminin disk olması araca rakiplerine göre...
  3. cdcleaner

Bedava Scooter kısmet belki Shad Çanta

Mondial Motosiklet firması Facebook ta yarışma düzenlemiş :cat: Katılan ve kazanana Büyük Ödül 50 cc lik Revival model bir scooter veriyor, bunun yanında scooteri kazanamayanlarda amortisi SHAD çantalar veriyor. Yarışmanın kuralı ise aslında basit içinde mondial bulunan ilgi çekici bir fotoğraf...
  4. cdcleaner

Bir Motosiklet Platformu Ödül aldı.

2. Bumerang Ödülleri 29 Kasım'da Hilton Convention Center'da sahiplerini buldu. 29.551 SMS oyu ile 1.111 site arasından belirlenen finalistler, alanında uzman jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. "En Bilge Forum" Kategorsinde Bir Motosiklet platformu olan Scooter Bilgi Formu ilk üç'e kalarak...
  5. cdcleaner

Motosiklet uçuruma yuvarlandı. 3 ölü

Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum. Her kaza beni üzer. Fakat 42 yaşında motorsiklet üzerinde 3 kişi , Yazık Kaza geliyorum demiş.::uzgunum: Antalya'nın Demre ilçesinde bir motosikletin uçuruma yuvarlanması sonucu aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi. Demre'ye bağlı Belören köyünde yapılan...
  6. cdcleaner

Motosiklet uçuruma yuvarlandı. 3 ölü

Hayatını kaybedenlere Allahtan Rahmet dilerim. 42 yıllık motorsiklet ile üç kişi taşımak ? Baştan sona yanlış dolu.. Kaza geliyorum demiş. Antalya'nın Demre ilçesinde bir motosikletin uçuruma yuvarlanması sonucu aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi. Demre'ye bağlı Belören köyünde yapılan...
  7. cdcleaner

5 Haziran 2010 Dünya Çevre günü

Birleşmiş Milletler Örgütü 1972 yılında İsveç’in başkenti Stockholm’de 133 ülkenin katılımı ile düzenlediği zirvede, 5 Haziran tarihinin “ Dünya Çevre Günü” olmasını oybirliği ile kabul etti. O tarihten bu yana çevre sorunlarına kamuoyunun dikkatini çekmek amacıyla dünya genelinde çeşitli...
  8. cdcleaner

Vespa Scotter Motorlar Hakkında Bilgi

Vespa nın scotter modelleri hakkında bilgi ve tavsiyelerde bulunurmusunuz almayı düşünüyorum. 2. El almamda sakınca varmı aydınlatırsanız sevinirim.

Yeni mesajlar