Arama sonuçlarınız

1. 42-Muhammed-

Lütfen yardım

Arkadaşlarım abilerim bnde 2001 model pgo marka italyan scooter var resimlerini yakında eklicem ama 2 zamanlı hafif modifiye var üzerinde ama yolda karşılaştığım modifiye motorlar eksozunun sesiyle dalga geçiyolar acaba ben eksozu deiştirsem yada açtırsam açık mondial gibi ses alırmıyım...
  2. 42-Muhammed-

Scooter kullanıcıları bi bakın lütfen yardım

arkadaşlar bende pgo 110 scooter var çin malı filanda deil 2001 model motorun ayak marşı boşta dönüyo eskiden tıktık dönüyo en son dişlide basıyodu şimdi oda yok :) içtek kırık var galiba acaba tamiri varmıdır ne kadar tutar şimdiden teşekkürler
  3. 42-Muhammed-

Scooter Ayak Marşı Tamiri

Scooter kullanıcıları ve anlayanlar yardım lütfen çok önemli arkadaşlar bende pgo 110 scooter var çin malı filanda deil 2001 model motorun ayak marşı boşta dönüyo eskiden tıktık dönüyo en son dişlide basıyodu şimdi oda yok :) içtek kırık var galiba acaba tamiri varmıdır ne kadar tutar...
  4. 42-Muhammed-

lütfen yardım jant boyama şerit çekme

bende 2000 model pgo exelusive scooter var bunu biraz modifiye etmek istiyorm öncelikle jantları siyha boyayıp şerit çekmek istiyorum acaba bunu yapan varmı sprey boyayala jant boyanırmı ve şerit nasıl çekilir boyayarakmı yoksa yapıştırma fln diolar bilen varsa örenebilirmiyim
  5. 42-Muhammed-

Pgo 110 TR'de pek yok

arkadaşlar bnde pgo 110 kaldera marka scooter var yakında resimlerinide eklicem motoru çoğunuz bilmez pgo markası pek yok trde scooterim 2 zamanlı 2000 model ben bunun görünümüyle biras oynamak istiyorm jantları komple siyaha boyayıp kırmızı şerit yapıcam yere bascam bide eksoz yorumlarınızı...