Arama sonuçlarınız

1. c90

bu üç teker ne iş ya ve özellikle mwt 09 yamaha

sorması ayıp ama üç tekerin ne anlamı var bir türlü aklım ermiyor iki teker tamam tek teker tamam da üç teker ne ayak arkadaş ha atv utv dersen o başka onlar dört teker hemde dört çeker gerçekten tüm samimiyetim ile soruyorum bu üç tekerde amaç ne bilen var ise anlatır aydınlatırsa sevinirim...
  2. c90

verseys650 yolda slalom yapıyor

Benim motosiklet yolu fena okuyor buda yolda gezmeye neden oluyor örneğin yoldaki tırtırlari okuyup yılan gibi geziyor bunun sebebi ne olabilir bir keresinde az kalsın savrulup gidiyordum bunu manisa yetkili servis Rıdvan ustaya sordum doyurucu bir bilgi veremedi bilen var mı neden lastikleri...
  3. c90

alüminyum çanta kilidi ve menteşesi

slm arkadaşlar alüminyum çanta kilit ve menteşesi nerden bulurum ---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:15 ---------- yok mu bilen bu menteşelere nasıl ulaşabilirim
  4. c90

Kle650 verseys in klavuzunu nerden alabilir

kawasaki verseys 650 nin bakımı kaç bin km de el kitabını nerden bulurum
  5. c90

CBF 500 almak istiyorum

slm herkese Cbf 500 satan yada satmak isteyen var mı?
  6. c90

CB 500 X yurt dışından getirebilme(sevgili honda Türkiye getirmediğinden)

Selam herkese Malum Yeni CB -X-F-R yakın bir gelecekte ülkemize girecek gibi görünmüyor. Fakat CB500X Siyah rengine hasta oldum Almanyada bir sürü model satışta bizde neden yok www.honda.de/motorraeder/modelle_motorraeder_uebersicht.php Almanyadan bu makinayı getirmek, yurtiçi satış fiyatından...
  7. c90

nedir bu honda cb 500

2013 honda cb 500 hakkında bilgisi olan var mı ? Ülkemize gelecek mi? gelecek ise ne zaman ve ne kadar fiyata gelecek
  8. c90

böyle bir telefon görüşmesi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-kirmizi-yol-canavari-101072717/detay bu satılık ilanını aradım arkadaşım önce iyi akşamlar diledim ben: pek fazla bilgi yazmamışsınız ilana motorun orjinal kilometresimi satıcı: evet ben:motorun kazası var mı? çantalarının markası nedir...
  9. c90

ihtimalen ceza alcam ama(ÇANTA,ÇUNTA ve BAG)sorunu

<<< aquarist4 Nickli Üyeden Alıntı Aslında hepimiz bu sorundan mustaribiz. Motorumda satış sonrası orj. Yamaha çanta demiri ve orj Yamaha Topcase var ama önceki sayfalardaki resmi yazı alıntılarına göre bizim de aynı kulvarlardan geçip ruhsata işletmemiz gerekecek. En iyisi seyyar yan çanta...
  10. c90

Güvenlik Güvenlik Güvenlik Motorcunun İlk 3 Desturu

Arkadaşlar mutlak suretle paranızın sonuna kadar motor almayın biraz da güvenlik donanımlarına ayırın bizim Türk milleti eskiden alım satımlar pahalı iken parasının son kuruşuna kadar araba alır satış için para dilenir şimdi de bunu motorsiklete uyarlıyalım paramızın sonuna kadar motor alılırız...
  11. c90

selam Salihliden Yatağan festivaline gidecek var mı?

selam herkese ismim Murat ÇETİN Manisa- Salihliden gidecek küçük motorlu arkadaş yada gurup var mı? varsa bana 0536790780 Trkcll hattımdan çağrı atabilir mi? motorum 135cc Mondial MH Drift kendi kamp setim var sadece yaren ve yarlık arkadaş yada gurup arıyorum Oğlumla gelecektik o yan çizdi...
  12. c90

Yeni Elantra

selamlar forum sakinleri bu yeni 2011 de değişen kasa elantaraların daha 1000 km-4500km-20000km ikinci ele düşmüş bunun sebebi nedir acaba bu araca sahip olmak istiyorum fakat kafam karıştı bu yüzden birde diyorum ki dimyada pirince giderken eldeki bulgurdan olmayak huyunu tüyünü bildiğim aracı...
  13. c90

selam arkadaşlar bu dacia dusterin hangisinde var

forum motor forumu fakat affedin duster almak istiyorum bu görünüm donanım Dacia Dusterin hangi versiyon yada donanımında var bilen var mı? çevremde bir çok duster var fakat hiç birinde göremedim
  14. c90

bir motorsiklet avrupa turu ingiltere dahil

bir cbf 600 ile avrupa turu ingiltere dahil hollanda belçika almanya fransa italya yunanistan vs nasıl yapılabilir sıralama ve görmeye değer yerleri nereleridir bir de bir ay yeterli olabilir mi? Türk olmanın bir zorluğu olur mu? yaşanabilecek sıkıntılar neler olabilir? bu turu 49 yaşında...
  15. c90

125 MH Drift hızlanma problemi

benim sıkıntım 2012 3800 kilometrede mondial 125 mh drift 5. vitese atınca sanki gaz vermiyorum da gaz kesiyormuşum gibi motor devri ve hızı fena düşüyor 4. viteste redline 10000 devir üstüne çıkarıp 110 km/h da iken 5. vitese atınca devir 8000 devir 110-105 km/h bile altına düşüyor sonra motor...
  16. c90

Satılık lastik

daha 240 km de cst marka 3,0-18 90/90-18 lastikler satılık değişim sebebi arazi lastiği ihtiyacından
  17. c90

Mondial125ukt çalışma zorluğu

slm herkese ben 3 ay kadar önce mondial125ukt aldım... aldığım günden beri çalışma problemi ile karşılaştım fakat sonunda elektrikcim problemi çözdü nasıl derseniz.. statör ve üst bobini değiştirip beyin kısmını 4 fişli bisan motosiklet beyni ile değiştirdi tabi bu işlem garanti kapsamına...
  18. c90

Mondial ne bedbaht bir adamım :(

16.07.2009 günü mondial 125 ukt aldım 0 km 1.el yani ilk daha serviste iken far ampulunün patlak olduğu kontrollerde servis anladı ve değiştirildi ve bir gün sonra eşimle birlikte bindiğimde direksiyonda bir anormallik olduğunu hissetim servisime baş vurdum o bana dediki direksiyon üst sıkması...
  19. c90

Mondial 125 UKT Diyenler

slmlar 125 ukt kullananlar buraya yazabilirlermi soru , sorun ve çözümleri
  20. c90

slm yardım lütfen

bu gün 1990 model honda c 90 ımı sattım yarın bi tane mondial 125 ukt almak istiyorum bu konuda fikri olan varmı? yardım ederseniz sevinirim :queen:

Yeni mesajlar