Arama sonuçlarınız

1. T

Kaucuk Plastik

Arkadaslar merhaba elimde kaucuk yada plastikten bi parca var bunu cogaltmak istyorum 1000adet kadar. Nerede kime yaptirabilirim ugrasmaya degermi cok maliyetli bir ismi? Kalip falan cikarilacak sanirim sonucta. Hic anlamadigim bir is yardimci olabilen olursa sevinirim tesekkurler.
  2. T

Araç trafikten düşürme YARDIM!!!

Arkadaşlar merhaba 2009 yılında cahilliğime noter satışsız 2002 model bir motoru satmıştım. Şimdi bu motoru trafikten düşürmek istiyorum ruhsat ve plaka haliyle elimde yok. izleyeceğim yol ne olmalı motorun nerede olduğuda belli deil şuan
  3. T

Hafif arazi icin motor?!??!?!

Arkadaslar merhaba hali hazirda 2011cbr 600f im var, ancak eglence amacli hafif araziye girmek istiyorum bu yuzden ucuz yollu uzmeyecek motor tavsiyeniz nedir? 125lik 200luk yeterli xt125r geldi aklima ancak fiyatlar 5bin civari daha ucuz acikcasi dusup kalkinca icim acimayacak bisey ariyorum...
  4. T

Motor tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba fz6 fazer motorumu kısmetse sabah satıyorum günlerdirde yeni motor bakıyorum aklımda birbirlerinden alakasızda olsa 3 seçenek var fikirlerinizi merak ediyorum, xj6 naked= 2008 fazerı satıp üstüne az bi para ekleyerek (2-3 bin tl) 2013 model az kilometrede xj alabilirim bu...
  5. T

Trafikten düşürme yardım

Arkadaşlar üzerime kayıtlı 2003 model bir motor var ancak ne motor ne ruhsat ve plaka elimde yok sadece ruhsatın fotokopisi var. Motor büyük ihtimal kullanılmaz durumdadır muayenesi falanda yoktur bu aracı nasıl trafikten düşürebilirim?
  6. T

Kask tavsiye

Merhaba arkadaşlar motorum sym wolf 250 kask olarakta ls2 kullanıyorum ama hem çok fazla ses alıyor hemde baklava ve buff takmama rağmen kaskın içine aşırı hava alıyor neredeyse kaskın içinde rüzgar var çok rahatsız edici. yeni ve kaliteli bir kask almak istiyorum. Ülkemizden almakla birlikte...
  7. T

Motor Tavsiye :)

Arkadaslar oncelikle merhaba Gecenlerde ybr 125 imi sattim bu 3. 4. motorumdu diyebilirim. Simdi cc yukselteyim diyorum amacim genellikle tek binicem tipi guzel olsun istiyorum biliyorum goreceli bir kavram birde arada esimle cok uzun olmayan yerlere gidicem esenyurttan yalova igne ada nebilim...
  8. T

2012 YAMAHA YBR 125

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sifir-ayarinda-garantili-131777479/detay/ En son 4 bin e bırakıyorum...
  9. T

Honda cbr 250

Arkadaslar merhaba bu hafta motor almak istiyorum evden ise gidip gelicem 60-70 km gibi toplamda. Aklimda cbr 250 ve alakasiz olcak ama tvs apache var 2. El dusunuyorum bugun sahibinden deki korlasta bulunan cbr 250 yi gordum 2012 model 4600 km de temiz gibi. Fiyat 8750 ama istenen fiyat 8000...
  10. T

arkadaşlar bir konu hakkında yardımınızı istiyorum!!!

Öncelikle merhaba, eğer konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Arkadaşlar ben motorumu yaklaşık 2-3 sene önce sattım, sattığım kişi noter satışını 1 ay içinde alacağını söylemişti kimlik fotokopisini ve yazılı imzalı bir kağıt aldım. Daha sonra araya askerlikti işti güçtü girdi ben pek...
  11. T

Tavsiye

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. Eğer konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın bulamadım nereye açacağımı. Arkadaşlar bir motor almak istiyorum ama karar veremedim. Daha önce 150lik çin malı bi chopper kullandım. Boyum 1.73 67 kiloyum. Mümkünse 3000-3500tl lik bir motor arıyorum ama iyi...

Yeni mesajlar