Honda cbr 250

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar merhaba bu hafta motor almak istiyorum evden ise gidip gelicem 60-70 km gibi toplamda. Aklimda cbr 250 ve alakasiz olcak ama tvs apache var 2. El dusunuyorum bugun sahibinden deki korlasta bulunan cbr 250 yi gordum 2012 model 4600 km de temiz gibi. Fiyat 8750 ama istenen fiyat 8000 gibi . 3250 civarinada gene 2012 apacheler var. Genelde tek binicem ama aradada esimle biyerlere kacmak istiorm şile kilyos cinarcik vs. gbi. Sizin tavsiyeniz nedir bu cbr i goren arkadaslar varmi fikirlerinize ihtiyacim var. Konuyu yanlis yere actiysam kusura bakmayin.

apache ye bulaşma , cbr 250 iyi bir seçim olur 8.000 tl de bence maksimum değeri.:wiinkk:

Arkadaslar merhaba bu hafta motor almak istiyorum evden ise gidip gelicem 60-70 km gibi toplamda. Aklimda cbr 250 ve alakasiz olcak ama tvs apache var 2. El dusunuyorum bugun sahibinden deki korlasta bulunan cbr 250 yi gordum 2012 model 4600 km de temiz gibi. Fiyat 8750 ama istenen fiyat 8000 gibi . 3250 civarinada gene 2012 apacheler var. Genelde tek binicem ama aradada esimle biyerlere kacmak istiorm şile kilyos cinarcik vs. gbi. Sizin tavsiyeniz nedir bu cbr i goren arkadaslar varmi fikirlerinize ihtiyacim var. Konuyu yanlis yere actiysam kusura bakmayin.
Bence cbr 250 daha iyi olur parayı vermişken.Zaten aşağı yukarı apache kadar yakıyor.Ayrıca SS gibi rahatsız oturuş pozistonuna sahip değil

Motosikleti
Fazer8 abs
sizin durumunuzda ben olsam hiç düşünmeden cbr yi alırım bence tip yakışıklılık ve performans olarak cbr apaçiden daha iyidir

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
artçı ile de gezilecekse 250cc almak daha mantıklı
cbr 250 rahat bir gezinti motoru olamayacaktır lakin
sym wolf 250 yi de ihtimaller arasına katabilirsin

cbr 250 ya 8 bin liradan daha fazla vermeyin tabi ikinci eline,sakın hyosung denen markaya bulaşmayın pişman olursunuz

cevap yazan herkeze teşekkürler cbr 250 yi gerçenten tip olarak çok beğendim oturuşuda çok rahattı tvs yide arkadaşımın var kullandım oda güzel geldi çok kararsızım cbr i alırsam yıllarca kullanırım diye düşünüyorum apache bi süre sonra yetmez gibime geliyor hayırlısı artık

250R kullanıyorum. İşin içine artçıyı katmasaydın şiddetle tavsiye ederdim ama uzun yolda artçınız için zor olur.
Yine de almayın demem. Artçısız binersiniz nolcak :)

İmkanın varsa Ninja 250 hiç bakma git hemen al. Öyle bir makine yani. Artçı diyorsan cbr dende ninja danda uzak dur derim.

Walla artciyla cok yol yaptim pek sikinti yasamadim gerci bizim hatun hafif :p belki ondandir oda cok rahatsiz olmuyordu molayi sik tutuyoruz

ne kawasaki 250 ne honda cbr 250 ne hyosung gt250 artçı düşünüldüğünde tercih edilmesi gereken modeller değildir.artçı düşünerek alacaksanız enduro,cruiser veya en düşük ihtimal naked tarzı motorlar olmak zorundasınız.kawasaki ve hondanın seleleri dar doğru düzgün tutunacakları birşeyleri bile yok ve bu artçı için eksi bir durum hyosung selesi ise geniş ama sürücüye göre çok yüksekte ve sürekli vuran rüzgar artçıyı sersemletiyor.tarz olarak çok önemli değilse enduro, cruiser veya naked modellerine bakın.

CBR 250 kullanıcısı olarak artçı ile zor olur derim başta.
Ve CBR 250 ile TVS apaçhiyi kıyaslama. Apachinin kıyası CBF150 civarı motorlardır.
hızı severim ss olsun honda olsun güvenlikli olsun (insana güven hissi veren bir motor) vibrasyonu fazla olmasın dersen honda iyi.
Ama başlangıç motoru , yeni yeni vitesli öğrenimi , artçı alacaksan , benzin parasını düşüneceksen ve şükür diyip motoru yormazsan Fiyat bakımından TVS veya CBF al derim.

Bende CBR 250 kullanıcısı olarak kesinlikle Apache ile kıyaslamamanı öneririm. Uzun yolda oturuş pozisyonu biraz yorabilir fakat Apache ve CBF ile uzun yol yapmış biri olarak gerçekten 1 saatten sonra insanın kıçını ağrıtıyor ve haliyle insana rahatsızlık veriyor. CBR'da ise böyle bir sorun yok istediğin kadar uzun süre otur kesinlikle kıç ağrısı çekmezsin :) + Performans açısından Su soğutmalı oldugundan her zaman 1 - 0 öndesin. CBR diyorum ;)

Listeye CBF 250 yi de ekleyin isterseniz.

Ama artçı ile, birde 70 km diyorsanız.En az 250 cc güzel olur.

sbr

Bence cbr 250 daha iyi olur parayı vermişken.Zaten aşağı yukarı apache kadar yakıyor.Ayrıca SS gibi rahatsız oturuş pozistonuna sahip değil

cbr 250 apache kadarmı yakıyor. yapmayaın Allah aşkına.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------

apache uzun yolda artçıyı rahatsız ediyor. cbr ne durumda bilemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar