Arama sonuçlarınız

1. E

Teker Kalınlığı

bu gün motorcunun onnüde R1 ve CBR600RR gördüm tekerleklerin kalınlıgı dikaktimi çekti R1 daha inceydi CBR daha kalındı tekerin ne gibi bi önemi var hız - hızlanma - yol tutuş gibi mi yoksa başka bi önemi varmı?
  2. E

cagiva mito???

cagiva mito 'yuda met eden çok ama nasıl olduguan dair bir fikrim yok çevremdede hiç görmüyorum abilermizdede görmüyorum sizce nasıl bi motor TEKNİK ÖZELLİKLER Motor Tipi: Tek Silindirli, 2 Zamanlı katalitik konvertörlü Hacmi: 124.6 cc Soğutma sistemi: Su soğutma Çalıştırma: Elektrik...
  3. E

125cc önerileri

başlangıç için 125cc ideal diyorlar ama ne marka alacagıma karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim...
  4. E

Yamaha YZF R125?????

Yamaha YZF R125 neden bu kadar pahalı yamaha isim mi satıyo? yoksa gerçekten honda cbr 125r dan iyimi denilene göre sınıfının en iyisiymiş.?
  5. E

İlk motorum için yardım

İlk motorumu almak istiyorum ve 125cc den başlamak istiyorum sizce genel olarak bakılacak olursa hangi modelin 125 cc si iyidir. Benim aklımdan geçen Yamaha YZF-R125 sizinde fikirlerinizi almak istedim şimdiden tşkrlr.
  6. E

Slm

S.A. ben İZMİR'den halil 18 yaşındayım bilgisayar işiyle ugrasıyorum. 1- bilgisayar 2- Motor 3- Rottweiler tutkunu ve hastasıyım motor tutkusu daha tazede olsa Rottweiler ın önüne geçti işllh bilgisayarında önüne geçerde kurtulurum şu illetten :) küçüklükten beri dışa vurmadıgım motor tutkum...

Yeni mesajlar