Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk motorumu almak istiyorum ve 125cc den başlamak istiyorum sizce genel olarak bakılacak olursa hangi modelin 125 cc si iyidir.
Benim aklımdan geçen Yamaha YZF-R125 sizinde fikirlerinizi almak istedim şimdiden tşkrlr.
bana fazla sorun çıkarmasında gerçi ilk alışım biraz çıkarırsa motoru ve motorları tanıma fırsatım daha yüksek olur ama yinede çok sorun çıkarmasın bu seferde motordan sogutmasın beni onun için hem 125cc hemde fazla sorun çıkarmıcam bi makina istiyorum ama """çevremdeki motorculara göre HONDA YAMAHA dan daha iyi""" diyolar bazıları tabi benim görüşüm deil işllh sizinde yardımınızla bulabilirim istedigimi.
Selam 4000 Tl Ye Motor Arıyorum Ikinci El Gillera Netus 500 Düşünü Yorum Km çok Yüksek Ikinci El Motor Alırken En Fazla Km Si Kaö Olmalı Ve Motorun Iyi Oldugunu Nasıl Anlarım Daha önce Motorum Hiç Olmadı Ama çok Hevesim Var Acemiligimi Gillerayla Atmak Istiyorum
büyük ihtimalle 2.el cbr125r alıcam işllh tabi.Hem PsyRider arkadasımızn dedigi gibi kıyafetleri fiyakalı ve kaliteli alayım ve bakım konusunda da alışayım yavaş yavaş iyi olucaktır herhalde tşkr ediyorum.