Arama sonuçlarınız

1. cesur509

Enduro Sezonu Bodrum'da Başlayacak (8-9 Mart)

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın açılışı 8-9 Mart tarihlerinde Bodrum'da yapılacak. 2014 enduro sezonu, Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yapılacak 'Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Burak Özel Yarışı' ile başlayacak. Bodrum'da 8-9 Mart tarihlerinde startı verilecek Enduro Şampiyonasının ilk yarışı...
  2. cesur509

Akü alacağım yardım :)

Merhaba iki teker tutkunu dostlarım. Motosikletimin aküsü son demlerini yaşıyor , bende bu yüzden akü araştırmasına girdim. Aşağıda linkini verdiğim 2 akü( 12v 7ah ) arasında kararsız kaldım . Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Saygı ve Sevgilerimle , Tekeriniz düz bassın :rendeer...
  3. cesur509

Adem Aga Doğum günün kutlu olsun :))

Adem Aga(adem80)Doğum gününü kutlar , yeni yaşında sağlık ,mutluluk ve yüksek cc li bir motor ile uzun km ler diliyorum . İyiki doğdun :rendeer::rendeer:
  4. cesur509

Milas-Belen Kahvesi Gezisi...

Merhaba iki teker tutkunu Dostlar ; Hafta sonu 120 km mini bir gezi yaptım ve bu geziyi sizinle paylaşmak istedim. Hava güzel evde duramıyorum , bir yerlere teker çevirmem lazım . Arkadaşı arıyorum napıyorsun bir yerlere kaçalım mı diye . Meğersem onuda kaşıntı tutmuş hemen çıkalım diyor...
  5. cesur509

Uyuyan Bebeğe GANGNAM STYLE Dinletilirse Ne Olur?

Çok güzel ya :queen::queen: http://www.youtube.com/watch?v=vHlpJlgFdSA
  6. cesur509

Ray Ray KASIM :))

Ki ekini hayatımdan çıkardığım an ::deliir::::deliir:: http://www.youtube.com/watch?v=mAvpHkvWV8s
  7. cesur509

Dakar 2013 ; Kaç motorcu düştü sayamadım :)

Dakar 2013 yarışında , neredeyse bütün motorlar aynı yerde düştü :cherry: Sizce bu adamlar neden düştü :queen: Beyaz donlu adamdan şüpheleniyorum :pl::pl: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=hzYuRlM7sc4
  8. cesur509

Ön Yargı !..

Arkadaşlar şöyle bir yazı buldum ve benim çok hoşuma gitti . Bu güzel ve anlamlı yazıyı siz Değerli Dostlarımla paylaşmak istedim :):) Hani o sürekli gördüğün kendini beğenmiş güzel kız, aslında çok komik biri ve çok da utangaç. O herkese bağırıp duran çocuk var ya asabi diye yanına...
  9. cesur509

Lastik patlamasına son !...

Arkadaşlar , çoğumuzun en gıcık olduğu şeylerden biri lastik patlamasıdır heleki birde uzun yoldaysak.Bazı firmalar bunu önlemek için bazı ürünler çıkarmışlar, lastik patlamasına son diye. Acaba lastik içinde devamlı dönen bu sıvı yüksek hızlarda balans ayarlarını bozarmı :silent: Eğer...
  10. cesur509

Hız Sınırları !...

Belki hız sınırlarını çoğumuz biliyoruzdur , ama artan trafik cezalarını göz önünde bulundurursak tekrar hatırlamakta fayda var diye düşünüyorum :cherry::cat: Bildiğiniz üzere bu hızların üstüne %10 tolerans tanınıyor :) Kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:
  11. cesur509

Araç satımında sahibinden orjinal yalanlar !...

Kazalı yada kusurlu bazı araç sahipleri, araçlarını daha iyi bir fiyattan satabilmek için gerçek dışı bayanlarla, adeta 'sahibinden orjinal yalanlar' üretmeye başladı. Diyanet açıklama yaptı. Aracını, muadillerine göre yüksek bir fiyattan satmak isteyen bazı kazalı yada daha önce hasar almış...
  12. cesur509

2013 Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Hesaplama Tablosu !...

Evet arkadaşlar 2013 MTV ' lerinizi bu tablodan öğrenebilirsiniz:) Kazasız belasız sürüşler:bounce:
  13. cesur509

Yazın kaç numara yağ kullanıyorsunuz ??

Merhaba motosiklet Dostları... 2010 model windy s 125 motosikletim var. Ben normal olarak Muğla daha sıcak bi yer olduğu için internetteki araştırmalarıma dayanarak, yazları 15w-50 yarı sentetik yağ kullanıyordum . Yalnız motosiklet ustam, 10w-40 kullan 4 mevsim , kalın yağ kullanma diyo...
  14. cesur509

Demir Atlarımızla Milas-Alanya-Milas gezisi 1220 km

Merhaba iki teker tutkunu Dostlar , ben Celal. Sitemiz üyelerinden kircil nickli Hakan hocam ile uzun zamandır yapmak isteyipte çeşitli nedenlerden dolayı gerçekleştiremediğimiz Milas-Alanya-Milas gezisini en sonunda şartların olgunlaşması ile yapmış bulunmaktayız. Bu gezimizi 26.03.2011...
  15. cesur509

Dizlik Kazalarda Ne Kadar Güvenilir??

Merhaba iki teker tutkunu Dostlarım , sizden bi konu hakkında bilginize ihtiyacım var. Motosiklete bindiğim zaman tam koruma olmak kendimi daha iyi hissettiriyo ve bana güvende veriyo yalnız bişey eksik kaldı dizlik...:silent: Önceden LS2 nin açık kaskım vardı onu sizden öğrendiğim...
  16. cesur509

Lastik hakkında ???

Değerli ikiteker tutkunu Dostlarım size lastik hakkında bir sorum olacaktı? Benim motorumun arka lastiği 3,25 - 18 Ben bu ölçüler yerine 90/90-18 takabilirmiyim yada takabileceğim ölçüler ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim:cherry: Şimdiden hepinize teşekkür eder kazasız belasız sürüşler...
  17. cesur509

Kanuni Kanuni Puma 150

Arkadaşlar Kanuni Puma adında yeni bir model çıkarmış güzel bir şeye benziyo sizinle paylaşmak istedim... Fotoğrafını koyamadım yardımcı olunursa sevinirim:cherry: http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunler/Detay.aspx?d=Puma&Id=42&k=1 Özellikleri : Motor Tipi: Tek Silindir 4 Zamanlı...
  18. cesur509

İki Teker Aşkı Başka:)

Merhaba Dostlar bilirsinizki İki teker aşkı başkadır ;genelde insan akşam yastığa koyunca başını sevgilisini vs düşünür , Ben ise motosikletimi, onunla gezilere çıkmayı vs vs düşünüyorum :P Sizdede böyle oluyomu:queen: Haydar dümen gibi oldu yaww:cherry::cherry: Saygılarımla....:wiinkk:
  19. cesur509

BMW 1200 GS Neden hava soğutmalı ?

Merhaba dostlar size bir sorum var BMW 1200 GS Hava soğutmalıymış duydum ve beni açıkcası şaşırttı:silent: Benim bildiğim kadarıyla bu motora , kıtalar arası mesafeleri çok rahat giden ve enduro tarzı motorların kralı deniyo. Bmw nin diğer enduro motorları '' 650 gs ve 800 gs '' su soğutmalı...
  20. cesur509

Depoda uzun süre bekleyen benzin bozulurmu?

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim:rendeer: Motorumu kışın kullanmayacağım onun için depoya kaldırıyorum işte sorun burada başlıyor:) Servisim deponun paslanmaması için depoyu fulle , karbüratörü boşalt öyle koy dedi .Peki gelecek yaza kadar o benzin...