Arama sonuçlarınız

1. ziya27

Satılık V-Rod Tarzında Custom CARACAL

Motorumu çok sevdiğim halde artık tarz değiştireceğimden dolayı satmaktayım. Motorumu racing veya naket motorlarla takas edebilirim.Tercihim Hyosung gt 250 r veya comet olabilir. İlan linki aşağıdadır...
  2. ziya27

Kanuni CARACAL 200 ile Gaziantep Antakya

Merhaba arkadaşlar sizinle Kanuni CARACAL 200 ile Gaziantep Antakya gezisinden yolda çektiğim birkaç fotografı paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz fazla foto çekemedik ama olduğu kadarıyla paylaşayım hepimize kazasız belasız sürüşler dilerim.:rendeer: Nurdağında otobanda tünellerin girişi...
  3. ziya27

Merhaba ben GAZİANTEP'ten Ziya CANSEVER

Merhabalar ben GAZİANTEP'ten Ziya CANSEVER burda aranızda olmak büyük mutluluk hepimize kazasız belasız sürüşler dilerim iyi günler...:cat:
  4. ziya27

Drag yarışlarına nasıl katılabilirim????

Merhaba arkadaşlar drag yarışlarına nasıl katılabilirim???Lisans nasıl alınır ve motosikletlerde ne gibi sınırlamalar var acaba ben 125cc yarışlarına katılmak istiyorum ama motosikletim modifiyeli ve 150cc yardımcı olursanız sevinirim iyi günler...:cat:
  5. ziya27

honda titan 150cc modifiye

honda titan 200cc modifiye İşte honda titan modifiye listesi: 150cc silindir içine rektefiye ile 65mm 200cc lik piston, 24mm büyük karbüratör, smokehead performance eksozu, performance hava filtresi, 33 dişli arka, 17 dişli ön dişli, kısa tırnaklı subablar, üst kapak ve kartel modifiyesi, ince...

Yeni mesajlar