Kanuni CARACAL 200 ile Gaziantep Antakya

Merhaba arkadaşlar sizinle Kanuni CARACAL 200 ile Gaziantep Antakya gezisinden yolda çektiğim birkaç fotografı paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz fazla foto çekemedik ama olduğu kadarıyla paylaşayım hepimize kazasız belasız sürüşler dilerim.:rendeer:

Nurdağında otobanda tünellerin girişi viyadüğün üzerinde rüzgar çok kuvettliydi bu sıcak havada orada serinlemek güzel oldu.

Dörtyola vardık ve ordaki birkaç motorsever arkadasımla birlikte dörtyolun yaylasına doğru sürdük orda bulunan bir çayda soğuk suyu görünce dayanamayıp kendimizi içine attık.

Dörtyolda bir süre konakladıktan sonra Antakyaya doğru yola çıktık ilk durak İskenderun idi.

İskenderunda elimizi yüzümüzü yıkayıp yola koyulduk istikamet Belen di belen İskenderun ile Antakyanın tam arasında bir yer rakımı çok yüksek bir yer yolun eğiminden dolayı tırmanırken zorluk çekilebiliyor:D

Beleni tırmandık ve tepede serinliği hissedince durduk ve biraz hava aldık manzara çok güzeldi aşağıda yapay göl ve elektrik santrali görülmekteydi.

Sonuç itibariyle güzel bir gezi oldu ama tek motor ile gezi çok eğlenceli olmuyor grup olarak geziler düzenlense çok daha güzel ve eğlenceli olacağına inanıyorum inş. hep birlikte kazasız belasız birçok gezide buluşuruz ve birlikte sürmenin keyfine varırız hepimize hayırlı ramazanlar.:rendeer:

Paylaşım için teşekkürler. Motorun da temiz görünüyor.

Ellerine sağlık, Serinyoldan da geçtin mi :D Acemiliği yapmıştımda bi daha gitmem oraya :D
Güzel olmuş resimler.

GKN

Meraktan soruyorum, 5 senedir üyeyim bu siteye hiç bu kadar küçük resim koyamadım, nasıl yapılıyor?

Meraktan soruyorum, 5 senedir üyeyim bu siteye hiç bu kadar küçük resim koyamadım, nasıl yapılıyor?

cep telefonlarından çekilen resimlerin görüntü kalitesi düşük olduğu için yüklerken resim boyutunu küçük olarak ekliyor...

Fotoğrafları büyük ekleyemedim acemiyim bu konuda biraz kusura bakmayın bi dahaki sefer söz büyük ekliyeceğim:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:03 ----------

Ellerine sağlık, Serinyoldan da geçtin mi :D Acemiliği yapmıştımda bi daha gitmem oraya :D
Güzel olmuş resimler.

evet SERİNYOLDAN geçtim ama adı gibi serin değildi oralar bayağı sıcaktı askerlik zor olurdu heralde orda:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:07 ----------

Çok beğendim. Paylaşım için saol…

rica ederim sizlerle paylasmak büyük zevk benim için:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:16 ----------

Paylaşım için teşekkürler. Motorun da temiz görünüyor.

motorumu çok seviyorum bakımlarını hep kendim yapıyorum hiç zorlamam gerçekten temiz bir motor teşekkür ederim.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar