Arama sonuçlarınız

1. ninjet

Gri Siyah Honda 600 F Motorum Çalındı

Selam arkadaşlar 59 PU 930 plakalı Honda 600 f marka motorum bu sabah saatlerinde evimin otoparkından çalınmıştır. Çalınan bi motorun hiç geri geldiğini ve bulunduğuna şahit olmadım ama genede aklınızda olsun gören duyan bilen olursa bana ulaşabilinseniz sevinirm. Moturumun kaskosu var fakat bu...
  2. ninjet

Güzel ninjetimi satıyorum :( Siyah Ninja 250 R

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-zxr-250-cok-temiz-2-sahibinden-siyah-ninja-33286320/detay
  3. ninjet

Şehir magandaları iş başındaydı...

Normalde bu tip ufak tefek şeyleri buraya yazmazdım ama dün arka arkaya yaşadığım olaylara isyan ettim artık. Öncelikle köprünün üzerinde sol şeridimde uslu uslu giderken şeridinde giden otobüsten korkup direksiyonu üzerime kıran gri Toyatalı teyzeye, Köprü çıkışında üsküdar sapağından...
  4. ninjet

Çiçeemm Morriganım İYİKİ DOĞDUNN :)

MT'nin deli kızı, en dobrası :) en gazcı hatunu :) En kızılı :) Gelecekteki tek rakibim :))) YENİ YAŞIN KUTLU OLSUN, MUTLU MUTLU AMA ÇOK MUTLU OL :rendeer:
  5. ninjet

Nam-ı Diğer GKN yada Aşkının Kuzusu... iyiki DOĞDUUUUUUN

İYİKİ DOĞDUN AŞKIM, KUZUM, HERBİŞEYİMM =) MT'NİN YARAMAZ ÇOCUĞU, TEKER DELİSİ, CEVAPSIZ SORULARIN TEK ADRESİ, GAZCI RUHUUUUUUUUUU :))) YENİ YAŞIN KUTLU OLSUNNNNNN :rendeer: ::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim::
  6. ninjet

İşte Geldim Burdayım :)

Selamlar herkese bende 29 Ekimdeki süper organizasyondan sonra buraya üye olmanın yararlı bişey olacağıını düşünerek aranızdayım :))) :P