Arama sonuçlarınız

1. halilihsan

Netbook önerisi..

herkese merhaba...Bu aralar beni netbook merakı bastı.Sıfır 500-600 TL yi geçmeyecek netbook alternatifleri almak istiyorum.Önerebileceğiniz bir veya bir kaç ürün varsa paylaşmanızı rica ediyorum.:rendeer:
  2. halilihsan

24.10.2009 Tarihli Ehliyet Sınav sonuçları

Vatana Millete Hayırlı olsun85 ile geçmişim B sınıfı ehliyet almaya hak kazandım 24 ünde de a2 ye girdim onuda kazandım sırada direksiyon sınavı kaldı hayırlısı ile onuda bitireyim cebime koyayım tek eksik motosiklet kalacak. Sizlerinde aldığı notu merak ediyorum...
  3. halilihsan

Kanuni Kanuni Tiger D-Tech 350 Dizel

YERLİ ÜRETİCİ KURALKAN DİZEL MOTOSİKLET GELİŞTİRDİ YAKIT TÜKETİMİ SADECE OTOMOBİL ÜRETİCİLERİNİN HEDEFİNDE DEĞİL. Ulaşım sektörümüzdeki en büyük gider kaleminin yakıt olduğu ülkemiz hala dünyanın en pahalı petrolünü kullanıyor. Bir taraftan petrol şirketlerinin satışlarına gelen son...
  4. halilihsan

Akaryakıta Zam Geldi 06/08/2009

İsyan ettiren zam! Sabah depolarını doldurmak için bayiye giden vatandaşlar kötü sürprizle karşılaştı.Devamı Artık Bu olaya dur denmeli!...
  5. halilihsan

Şerefsizliğinde bu kadarı yani :D

Burdan Devam edin Adamların işi gücü maskaralık yarıldım..Arada küfür var haberiniz olsun :queen:
  6. halilihsan

Benzine yine zam! 03/08/2009

Benzine yine zam Kurşunsuz benzinin fiyatı artırıldı 03 Ağustos 2009 Pazartesi, 18:32 Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına yönelik belirlediği ''tavan fiyat''ı 95 oktan kurşunsuz benzinde artırdı. EPDK, 4-5 Ağustos'ta geçerli olmak üzere, akaryakıt...
  7. halilihsan

Made in Turko!

Motosikletine LPG taktı! Ankara'da motosiklet döşemesi işiyle uğraşan bir kişi, yakıttan tasarruf etme amacıyla motosikletine LPG tüpü taktı. Ulus'taki YİBA Çarşısı'nda, motosiklet döşemesi üzerine iş yeri bulunan Yüksel Kalaycıklıoğlu, AA muhabirinin sorularını yanıtlarken, LPG tüpünü...
  8. halilihsan

İdrarla çalışan araba yaptılar!! [ :) ]

Taksi kullanıcılarına müjdee :cherry: Birde bizi düşünseler cok güzel olacak.. Vallaha WC ye filtre koyarım Çişleri süzerim :queen: Vatana millete hayırlı olsun haberin devamı
  9. halilihsan

Benzine yine ve yine zam!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) benzin tavan fiyatına 1 kuruş zam yaptı. Haberin orjinali http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/160154-Benzine-yine-zam.aspx
  10. halilihsan

4 Temmuz 2009 Sınav sonucları açıklandı!

Buradan girebilirsiniz..http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/detay.asp?ID=12&ID2=0&ID3=23 Suan ben girdim Ve B sınıfı sınavdan hepsinden eksiksiz geçmişim darısı sizlerin basına şimdi sıra a2de :mrgreen: MOTOR_B 83 GİRDİ TRAFİK_B 74 GİRDİ İLKYARDIM_B 80 GİRDİ
  11. halilihsan

Pasaport ve ehliyete zam..

Maliye Bakanlığı pasaport, nüfus cüzdanı, sürücü belgesi gibi değerli kağıtların ücret tarifesini yeniden belirledi. 15 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre pasaport çıkarma ücreti 135 TL, nüfus cüzdanı 4.5 TL, sürücü belgesi 60 TL olacak. Maliye Bakanlığı'nın Değerli...
  12. halilihsan

Özer Öztürk abimiN Doğum Günü Kutlu olsun(By_Star)

Tekirdağ MT Organizatörü Özer abimizi bu mutlu gününde yanlız bırak istemedim onun için bu topic i ben açıyorum nice mutlu yıllara abim Ehliyetimi aınca benden kutlumasazsın.:queen: Pastanda burada
  13. halilihsan

Mondial Mondialin Pizzacılara özel Mondial 125 UPM modeli [Yeni]

Böyle Pırpırlar çok hoşuma gidiyor nedense bilmiyorum fakat pizzacılara özel bir tasarım olmuş daha çok kullanıcı için :cat: Fiyatı baya bi uçuk :mrgreen: 2.676,00 TL
  14. halilihsan

CC yükseltmek için satıyorum...

KUSURSUZ.ZEALSUN PRİNCE 150-19 Beni artık tatmin etmiyor... Sahibinden İlan No :#15013328 Cebim:0534 883 75 64
  15. halilihsan

Yarın Web Messenger'ın adresi değişiyor

MSN yarın kapanıyor Uzun süredir paralı olacak denilen MSN'e artık girilemeyecek Web üzerinden sunulan servis (Web Messenger) son buluyor. 30 Haziran tarihinden itibaren http://webmessenger.msn.com yayın yapan Web Messenger kapatılacak. 30 Haziran'dan sonra Web Messenger kullanmak...
  16. halilihsan

EPDK indirimleri yeterli bulmadı

Akaryakıtta tavan fiyat uygulaması başladı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına yönelik "tavan fiyat" uygulamasına karar verdi. EPDK'nın internet sitesinde yayınlanan duyuruda, Kurulun 28 Mayıs 2009 tarihinde yapılan toplantısında Petrol Piyasasında...
  17. halilihsan

Efkardan ölecek olanlar sakın sakın girmesin +16 lık bir ses :D

Burdan devam edebilirsiniz.Uyarıyı dikkate alın :queen:
  18. halilihsan

İstanbul trafiği felç olacak!

Köprüde 40 gün çalışma var! 17.06.2009 Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde, ''İstanbul'daki Büyük Açıklıklı Köprülerin Sismik Takviyesi Projesi'' kapsamında 20 Haziran ile 31 Temmuz tarihleri arasında genleşme derzlerinin değiştirilmesi çalışması yapılacak. Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü'nden...
  19. halilihsan

4 Mevsim Korumalı Mont önerisi.

Merhabalar. 2-3 haftadır araştırıyorum 4 mevsim mont fakat kararsızım.Feyizoğludan bu mont aklımı hep kurcalıyor hemde tam istediğimiz tarz.Sizlerin bana önerebileceği bir mont var mı?Marka önemli midir?Bu üründe yazlık fakat su ve hava geçirmez diyor kışın üşütürmü?Birde feyizoğlundan...
  20. halilihsan

EPDK'ya inat yine zam yaptılar!

20 Haziran'a kadar akaryakıt bayilerinin fiyatlarına çeki düzen vermesini isteyen EPDK'nın uyarıları ciddiye alınmadı 09 Haziran 2009 Salı, 17:50 Akaryakıt firmaları Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) 'benzin fiyatları çok yüksek indirin' uyarısına kulak asmadı. Firmalar pompa...

Yeni mesajlar