Arama sonuçlarınız

1. F

çok korkuyorum...

Eger sıkılmazsanız size motosikletle 'olamayan' maceramı anlatacagım. Olamayan macera çünkü geçen sene sırf kendi aranızda ki muhabbetleri okuyup gaza geldigim için önce koştum bir ehliyet kursuna yazıldım ve sınavlarımı da başarıyla verip B+A2 ye kavuştum. Sonra alacagım motora bakmaya...
  2. F

Başlangıç motoru alacağım ama.....nasıl?

Merhaba arkadaşlar. Bu ikinci başlığım. Şimdi burada ki işi bilen arkadaşlarımdan yardım istiyorum. 2 haftadır bu sitedeyim, yazılı sınavın tarihi yaklaştı (17 nisan) motor param cebimde ve hangi modeli alacağıma da karar verdim. (sizlerinde sayesinde hiç ilginç bir şeye kalkışmayıp, direk Honda...
  3. F

5000 tl bütçe ile...

Şimdi daha önce 1 milyon defa açılmış bir konuyu hortlatıyorum ona göre. :) Peki niye derseniz, nedenlerim var. Elimde 5000 Tl param var. Ve Nisan da ehliyet sınavıma giriyorum ve inşallah kazanıp ilk motorumu alıyorum. Elimdeki parayı özellikle söyledim çünkü bu paraya bütün devir...
  4. F

Acemiye Ilk Adim

Oncelikle herkese Merhaba. Araniza yeni katildim ve bu benim ilk mesajim. Danisma maksatli bir soru soracagim. Havalardan mi bilmem bu sicaklarda disarida gezinirken, daha once aklimin ucundan bile gecmeyen bir fikirle heyecanlandim. Motosiklet kullansam ya! fikri. Anlayacaginiz uzere ilk...
  5. F

Acemiye Ilk Adim

Oncelikle herkese Merhaba. Araniza yeni katildim ve bu benim ilk mesajim. Danisma maksatli bir baslik

Yeni mesajlar