Arama sonuçlarınız

1. hayabusa_pilotu

ducati 696 yeni kasa türkiyeye gelecek mi

dergide birisi sormuşştu ducati türkiyedden haber gelmemiş sizin haberiniz var mı
  2. hayabusa_pilotu

20.000 ytl yi hakeden hangi motor alınmalı

fonksiyonlu çok güzel motor ne warrr ???
  3. hayabusa_pilotu

Honda nın en çok satan racingi hangisdir tahmini

yeni bir tane racing alıcam çok kıskancımm:pr: :P herkes te olandan bendede olmasını sewmiom ama cbr 1000rr e taktım aldırıcam büyük ihtimal
  4. hayabusa_pilotu

yaws şu 2008 modeller ne zmn piyasaya sürülcek ne zmn fiyat belli olcak yaww

tüm sitelere giriorum orjinal motosiklet sitelerine ama tık yok biliosanız söler misinizz ))
  5. hayabusa_pilotu

Honda CBR 100 RR kullanıcıları ve resimleri (paylaşımı)

Honda CBR 1000 RR kullanıcıları ve resimleri (paylaşımı) lülülülülülülülülü koyun iştee
  6. hayabusa_pilotu

Stadium force [kocaman test] :D:D:D (bu topic e mesaj yazamayanın pc si bozulsun)

AÇTIĞIM KONULARA Bİ TANECİK MESAJ YAZMAYANIN PC Sİ BOZULSUN //img181.imageshack.us/img181/738/26199392lm9.jpg[/img]
  7. hayabusa_pilotu

Arkiler 32.000 Ytl Paranız Olsa Hangi Motoru Alırdınızz ???

KENDİNİZ SÖLERSENİZ OLUR YANİİİ :rendeer::rendeer: ANKET DEĞİLKİ BU
  8. hayabusa_pilotu

arkadaşlar hyosung gt250r dan sonra hangisi???

motorsikleti değiştirdikten sonra hangisi ni almayalıyımmm kavramış olacağım için vitesli motorsikleti yaws (övünmek gibi olmasında 2-3 ayda kawrarım) k 1200 lt gelior içimden ,,,,goldwing de warda 1800 motor fazla gelir bana :D:D.. bide müzik sistemi varya onlar başka motorsikletlere takılmaz...
  9. hayabusa_pilotu

r6 330 yapıomuş ayarlıymış mayarlıymış büyle bişey duydum

bu doğrumu arkadaşlarr r1 i geçiormuşş bu teknik özelliklerde bi motor bence geçemezz YZF R6 - Ayrıntılı Teknik Özellikler Motor tipi 4 silindirli, 4 zamanlı, DOHC, 16 supap, su soğutmalı Silindir hacmi Çap x Strok Kompresyon oranı Maks. gücü Maks. Tork Yağlama Yakıt sistemi...
  10. hayabusa_pilotu

VFR 800 mÜ CBR 1100 XX mi

teknik özelliklerr CBR 1100XX SUPER BLACK BIRD MOTOR- Sıvı soğutmalı, 4-zamanlı, 16 sübaplı DOHC, sıralı 4 silindirli MOTOR HACMİ(cc) 1137 SİLİNDİR ÇAPI&STROK(mm) 79 x 58 SIKIŞTIRMA ORANI 11 : 01 YAKIT SİSTEMİ PGM-FI elektronik yakıt enjeksiyonu MAX GÜÇ(Hp @ dev/dak) 152,3 /...
  11. hayabusa_pilotu

merhaba motosiklet pilotlaRII

ben siteye yeni üye oldum benide aranıza alırmısınızz ?? ben 17 yaşındayımmm ;) adım kazasız belasız trafik cezasız şürüşlerr iyi günlerrr

Yeni mesajlar