20.000 ytl yi hakeden hangi motor alınmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fonksiyonlu çok güzel motor ne warrr ???

Hımm... Zor bir soru. Bence 20.000 YTL'yi çöpe atma sen.
Sana bir Mondial 150ZC alalım...

boş bı soru olmuş :farao:

Birader merak ediyorum hakikaten 1 haftadır açtığın konulara bakıyorum da, Yaş kaç ?

gercekten yaa cok bos bı soru olmus...bence ne tarz sevdıgını soleyseydın daha ıı olurdu...sankı para gosterısı yapıomus gıbı olmus...:silent:

birazdaha para biriktir dodge tomahawk al (:) geliyo yakında ... hemide fonksiyonlu

20.000 ytl eğer senin için çok önemli bir meblağ değilse ikinci el bir bmw r1200gs alınır.

yok öyle kenara atılacak bir para değilse, araba alınır o paraya.

hadi arabam da var dedin. o halde kenara koy bekle 2008 yılı zor geçeceğe benziyor.

ya arkadaşlar 5 bin ytl ye ne alabilirim diye soru olunca bülbül gibi şakırsınız 20bin ytl olunca konu gereksiz bir soru oluyor neden?
Ben cevap verim bare :p
4bini geçmemiş 2.el 2007 bir 1000RR alabilirsin..
2006 çok temiz bir 600RR alabilirsin -ki üstüne para bile kalır.
Sıfır xt660r yada x alabilrsin kalan para seni ihya eder:)
2008 tenere alabilirsin yine para kalır sana
sıfır km gsr600 alabilrsin yine para kalır
sıfır km z750 alabilirsin yine para kalır:p
1150gs alırsın kalırmı üstüne bilemem :p
bu yazdıklarım 20bin ytl'm olduğunda düşünebileceğim motorlardır.
Ha bide bu parayı çöpe atma araba al diyenlere de aldırma motor istiosan vazgeçme

ya arkadaşlar 5 bin ytl ye ne alabilirim diye soru olunca bülbül gibi şakırsınız 20bin ytl olunca konu gereksiz bir soru oluyor neden?
Ben cevap verim bare :p

Arada şöyle bir fark var; 20 bin ytl civarındaki bir motoru kullanacak kişi zaten motorlar konusunda sağlam tecrübeye sahip olup ona göre seçimini genellikle kendisi yapabilecek seviyededir, değilse bile olmalıdır yoksa motor üzerindeki geleceği pek uzun değildir.

Ayrıca hayabusa_pilotu 1 haftadır benzer şekilde birsürü garip başlık açtı dikkat ediyorum genelde sadece başlığı açıyor ve geri çekiliyor.

Sorun kimsenin kimseye yardım etmek istememesi değil yani arkadaşım:wiinkk::cat:

boş bi soru omuş derken... antikamısınız millet siz.. biri bişey söylemiş gerisi taklit yapmış.. adam artislik olsun diye yazmıyoki bence gayet güzel bi soru..

verilen parayı hakeden makinaları burda görebilirz en azından...

piyasadaki çoğu makina hakettiğinin üstüne satılıyo soruyorum size

cbf 500 o kadar parayı hakediyomu?

20000 i hakeden makinalar bence tequnun söylediği gibi makineler.. bu klasmanda bu soru biraz zor ama... ama şöyle söyliyeyim..

bu kadar paraya ss manyağı olmadığım sürece gider bi ktm alırdım...

hyosungları konuşalım birde isterseniz gt250 serisi cometi yada r ı sizce sıfır 8000-9000 hakediyomu?

Arada şöyle bir fark var; 20 bin ytl civarındaki bir motoru kullanacak kişi zaten motorlar konusunda sağlam tecrübeye sahip olup ona göre seçimini genellikle kendisi yapabilecek seviyededir, değilse bile olmalıdır yoksa motor üzerindeki geleceği pek uzun değildir.

Ayrıca hayabusa_pilotu 1 haftadır benzer şekilde birsürü garip başlık açtı dikkat ediyorum genelde sadece başlığı açıyor ve geri çekiliyor.

Sorun kimsenin kimseye yardım etmek istememesi değil yani arkadaşım:wiinkk::cat:

aye nickli üyeye bi sor her halta onu karıştırıyoruz belki bozuluyo ama en göze çarpan örnek o ... adamın ilk motoru bi 1000rr aye bu alemde böyle başlayan tek insanmı tabiiki değil... peki sence tecrübeli olduğu içinmi gitti 1000rr aldı.. adam motoru alalı 1 yıl olmadı daha git sor..

tamam hayabusa pilotu saçma sapan başlıklar açmış olabilirki sözüm meclisten dışarı.. yanlış yerde yanlış zmanda patladın sende hocam... bu başlık yerinde soruda gayet yerinde bi soru sadece tarz belirlese süper olurdu...

boş bi soru omuş derken... antikamısınız millet siz.. biri bişey söylemiş gerisi taklit yapmış.. adam artislik olsun diye yazmıyoki bence gayet güzel bi soru..

verilen parayı hakeden makinaları burda görebilirz en azından...

piyasadaki çoğu makina hakettiğinin üstüne satılıyo soruyorum size

cbf 500 o kadar parayı hakediyomu?

20000 i hakeden makinalar bence tequnun söylediği gibi makineler.. bu klasmanda bu soru biraz zor ama... ama şöyle söyliyeyim..

bu kadar paraya ss manyağı olmadığım sürece gider bi ktm alırdım...

hyosungları konuşalım birde isterseniz gt250 serisi cometi yada r ı sizce sıfır 8000-9000 hakediyomu?

kesinlikle haketmiyor.250cc bir makineye mümkün değil o paranın verilmesi.
2-3 daha koyup 600cc sınıfından bir çok alternatife nail olabilirsin:p

@Metalgod
Valla aga benim patladığım falan yok. Ben moderator değilim incelemiyorum başlıkları sadece kâle almadığımı belirttim soruyu.
Sorunun eksikliğini falan da katmıyorum hesaba (motorun tarzıdır , kullanım amacıdır)

Geçenlerde de bir arkadaş 30 milyarım var ne alayım diye soruyordu. Ben bunların ciddi olmadığını düşünüyorum. Dış mihraklar sahte kullanıcılar ile bizimle dalga mı geçiyor =)

@Metalgod
Valla aga benim patladığım falan yok. Ben moderator değilim incelemiyorum başlıkları sadece kâle almadığımı belirttim soruyu.
Sorunun eksikliğini falan da katmıyorum hesaba (motorun tarzıdır , kullanım amacıdır)

Geçenlerde de bir arkadaş 30 milyarım var ne alayım diye soruyordu. Ben bunların ciddi olmadığını düşünüyorum. Dış mihraklar sahte kullanıcılar ile bizimle dalga mı geçiyor =)

süpersin baba:queen: haklısında adamı boşver ozman okuyan fikir edinsin diye cevap veriyoruz :queen: kıvırma modu :p

şaka bi yana bence 20000 için bu soru adam ciddi olmasa bile cevaplanması gerekilen bi soru

@Metalgod

seninde haklı olduğun konular var ama devede kulak :p
mesela haklısın ben 20bin ytllik bir makine alacağımda buraya yazmam.Muhakemesini kendim yaparım karar verir gider alırım.Ben Zs alırkende sormadım xt alırkende.. Ama herinsan aynı deilki be abicim..
Belki nakedmi ss mi enduromu touringmi.. arkadaş kararsız olabilir? Fikirlerinize tecrübelerinize ihtiyacı olabilir?
bu yönden de bakmak lazım ..

kesinlikle haketmiyor.250cc bir makineye mümkün değil o paranın verilmesi.
2-3 daha koyup 600cc sınıfından bir çok alternatife nail olabilirsin:p

evet xt660 alabilirsin :queen: ikinci el ki bi gün onuda alıcam :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar