Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fonksiyonlu çok güzel motor ne warrr ???
ya arkadaşlar 5 bin ytl ye ne alabilirim diye soru olunca bülbül gibi şakırsınız 20bin ytl olunca konu gereksiz bir soru oluyor neden?
Ben cevap verim bare![]()
fonksiyonlu çok güzel motor ne warrr ???
Arada şöyle bir fark var; 20 bin ytl civarındaki bir motoru kullanacak kişi zaten motorlar konusunda sağlam tecrübeye sahip olup ona göre seçimini genellikle kendisi yapabilecek seviyededir, değilse bile olmalıdır yoksa motor üzerindeki geleceği pek uzun değildir.
Ayrıca hayabusa_pilotu 1 haftadır benzer şekilde birsürü garip başlık açtı dikkat ediyorum genelde sadece başlığı açıyor ve geri çekiliyor.
Sorun kimsenin kimseye yardım etmek istememesi değil yani arkadaşım:wiinkk::cat:
boş bi soru omuş derken... antikamısınız millet siz.. biri bişey söylemiş gerisi taklit yapmış.. adam artislik olsun diye yazmıyoki bence gayet güzel bi soru..
verilen parayı hakeden makinaları burda görebilirz en azından...
piyasadaki çoğu makina hakettiğinin üstüne satılıyo soruyorum size
cbf 500 o kadar parayı hakediyomu?
20000 i hakeden makinalar bence tequnun söylediği gibi makineler.. bu klasmanda bu soru biraz zor ama... ama şöyle söyliyeyim..
bu kadar paraya ss manyağı olmadığım sürece gider bi ktm alırdım...
hyosungları konuşalım birde isterseniz gt250 serisi cometi yada r ı sizce sıfır 8000-9000 hakediyomu?
@Metalgod
Valla aga benim patladığım falan yok. Ben moderator değilim incelemiyorum başlıkları sadece kâle almadığımı belirttim soruyu.
Sorunun eksikliğini falan da katmıyorum hesaba (motorun tarzıdır , kullanım amacıdır)
Geçenlerde de bir arkadaş 30 milyarım var ne alayım diye soruyordu. Ben bunların ciddi olmadığını düşünüyorum. Dış mihraklar sahte kullanıcılar ile bizimle dalga mı geçiyor =)
@Metalgod
Valla aga benim patladığım falan yok. Ben moderator değilim incelemiyorum başlıkları sadece kâle almadığımı belirttim soruyu.
Sorunun eksikliğini falan da katmıyorum hesaba (motorun tarzıdır , kullanım amacıdır)
Geçenlerde de bir arkadaş 30 milyarım var ne alayım diye soruyordu. Ben bunların ciddi olmadığını düşünüyorum. Dış mihraklar sahte kullanıcılar ile bizimle dalga mı geçiyor =)
kesinlikle haketmiyor.250cc bir makineye mümkün değil o paranın verilmesi.
2-3 daha koyup 600cc sınıfından bir çok alternatife nail olabilirsin![]()