Arama sonuçlarınız

1. R

Sizin Favori Zammınız

yeni bir yılda yeni zamlarla hepinize merhaba diyorum arkadaşlar. vatana millete hayırlı olması dileği ile. İlk önce şunu belirteyim memleketimizde zam yapılması yeni karşılaştığımız bir olgu değil . Rahatsızlık yaratan konu " istikrar" şemsiyesi altında bu kadar dolaylı ya da dolaysız zammın...
  2. R

turk telekom ttnet

bezdim bu adsl olayından ne bir video seyredebiliyorum ne de bir dosya indirebiliyorum alternatifte pek yok :pr::pr:
  3. R

yeni ÖTV zamları hepimize hayırlı olsun

Ayarlamayla benzinin litre fiyatı 13-14 Ykr, motorinin litre fiyatı ise 8-11 YKr arttı. Edinilen bilgiye göre, yeni ayarlamayla Ankara ve İzmir'de 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 2,95 YTL iken BP ve Petrol Ofisi istasyonlarında 3,09 YTL'ye, OPET ile Shell-Turcas istasyonlarında ise...
  4. R

kaz dağları + siyanür

"kaz dağlarında altın toprağın altında değil üstündedir." bu sloganla yola çıkılan toplumsal tepki oluşturmaya çalışan çevre derneklerine elimizden geldiğince destek verelim lütfen.... durumun ne kadar vahim olduğunu anlamak için önce hala yerinde iken kazdağlarına gitmek lazım, imkanı olan...