Arama sonuçlarınız

1. B

150-200cc cruiser arıyorum marka model önerisinde bulunabilecek arkadaşlar

Herkese merhaba Arkadaşlar İstanbulda otutuyorum.2000TL kadar param var.Chopper / Cruiser tarzı bi motor istiyorum.Bir haftadır karar veremedim forumlar tatmin edemedi.kanuni caracal200 -keeway süperlight150 arasında kaldım.Motorda yeni değilim (racer200-burman 400-asya 150)daha önce aktif...
  2. B

DİKKAT 34TB2079 SİYAH KANUNİ RACER200 GÖREN BİLEN VARMI??Silivri de oturan arkadaşla

Arkadaşlar ben bi hata yaptım ve sadece tel numarasını alarak daha sonra satışını yapmak üzere motorumu parasını alarak sattım.Ve bir hafta sonra telefonum çalındı..Şuan motoru sattığım kişinin sadece adının ersin olduğunu biliyorum.Silivride oturuyor.Aynı numarayı kullanmama rağmen 4 aydır beni...
  3. B

hangi yağı kullanmalı

arkadaşlar ben çok acemi sayıldığım için pek bir bilgim yok.. kanuni racer200 motorumun ilk 400 km yağ değişimine götürüceğim. En iyi yağ hangisidir. tavsiyeleriniz ne olur bana...
  4. B

Satılık kanuni racer200 2008 model siyah 175km

175km de 2008 model siyah racer 200 3200ytl bir hafta oldu alalı. Arkadaşlar bi hata yaptım ve kullanmayı bilmeden büyük bir motor aldım komik gelecek ama ben bu motoru korkumdan süremiyorum.Gözüme çok büyük geliyor.Bozuldu birkere piskolojim.Honda cbr 125r alıcam.bu motorla takasta...
  5. B

Sifir Km Kanuni Racer200 Yada 7000km Ikinciel Honda Cbr125r.hangisini Almali

Arkadaşlar bu hafta içinde bu iki motordan birini alıcam.çok fazla motor bilgisine sahip değilim.ikiside aynı fiyat dış görünüş ve performansa önem gösteriyorum.kafam çok karışık hangisini almalıyım sizce...

Yeni mesajlar