hangi yağı kullanmalı

arkadaşlar ben çok acemi sayıldığım için pek bir bilgim yok..
kanuni racer200 motorumun ilk 400 km yağ değişimine götürüceğim. En iyi yağ hangisidir. tavsiyeleriniz ne olur bana...

kitapçığa dikkat etmedim. marka yazdığını sanmıyorum ama!!

400 km de daha garantili ve servise gidersin büyük ihtimal.. servis alacağın yağı koyarmı bilmem ama onlar ideal bi yağ koyar eğerki servisin iyiyse.. illede kendim alacağım dersen castrol iyidir. fakat onların numaraları oluyor.. bazısı kalın bazısı ince oluyor.. motosikletlere yanılmıyorsam 40/20 olması lazım yanlışta olabilir numara sorarsın yine kalın olanı koyuyorlar..

GKN

servisin önerdiği miktar ve marka..:cat:
he ne iidir diosan, kış için 10/40 yaz için 15/50 numara..
markalar zaten belli..

kışın havalar soğuk olduğu için ince yağ konulur 10-40 iidir. havalar ısındığında 15-40 koyarsın . aslında en ideali 15-40 bence .

Valla servıs senın dısardan yag alıp koydurmana pek sıcak bakıcagına ınanmıyorum ama senın motorun daha yenı ve bence servıste degıstırsen ıyı olur bu garantı marantı ayakları agız yapmasınlar.

Arkadaslar gerkenı solemıs ben hep servıstekı yagdan degıstırıyorum Esso marka koyuyorlar.

CASTROL POWER1 RACİNG en iyisi 1lt kutularda satılıyor
fiyatıda 15 ytl civarı
ben onu kullanıyorum ve onu tavsiye ederim

Valla servıs senın dısardan yag alıp koydurmana pek sıcak bakıcagına ınanmıyorum ama senın motorun daha yenı ve bence servıste degıstırsen ıyı olur bu garantı marantı ayakları agız yapmasınlar.

Arkadaslar gerkenı solemıs ben hep servıstekı yagdan degıstırıyorum Esso marka koyuyorlar.

çoğu servisin kaliteli yağ koyduğunu sanmıyorum motoru öldürmeyecek kadar kadar kalitesi olan yağları tercih ediyorlar sebebi daha ucuz olması ve onun içinde
azımsanmıyacak kadar bir ücret taleb ediyorlar
(bütün servisler aynı değildir)

sen git servis e al kendi yağını kendin al sonra bu yağı koymak istiyorum de ver adamlar o yağı koysunlar böylelikle garantiyide mazeret edemezler ve uzun vade de başın ağrımaz benden tavsiye

saygılar....

Son düzenleme:
dostum castrolun sitesine git hangi araca hangi yağ diye bir bölüm var genelde 10/40 önerir tam sentetik kullanma bide hep aynı yağı kullan derim sürekli marka ve kalınlığını değiştirme ve motorsiklet yağı kullan arabalar için olan yağa yanaşma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar