Arama sonuçlarınız

1. keano

DID 525 VX Gold Link nerde bulunur?

Merhaba arkadaslar; Ben gecen Mart AFrica Twin'e DID 525 VX Gold takmistim, rivet link kullandim. Simdi motor ile baya gezecegiz (Iran, Pakistan Hindistan vs) ve split link'e gececegim zinciri cikarmak icin cok ugrasmak istemedigim icin. Bu urunu TR'de nerde bulabilirim...
  2. keano

Ufak elips Turkiye bayragi

Arkadaslar benim kaskin arka tarifina yapistirmak uzere soyle araba vinyl'i maddesinden yapilmis, yapiskan Turkiye bayragi bulabilcegim bi yer var mi? Ariyom kac aydir yok, bi yer bulabildim adam ez 120 tane yapariz dedi :mrgreen: e bana bi-iki dene lazim....
  3. keano

Benim Ufak Canavar

Mrb arkadaslar, tee yazin uye olmustum bu foruma, ama cok ugrama sansim olmadi, neyse, motorumun resimlerini koyayim dedim bari, hem foruma isinmis olurum :D Ben ingilterede yasiyorum, bi yandan yollar super, daracik ve virajli virajli oldugu icin sansliyim, diger yandan senenin yarisi yugmurlu...
  4. keano

Hekreslere hoşbulduk

Merhaba arkadaşlar Kaan ben, Ingilterede yasıyorum, 1 senedir falan motorum var. Simdi 2. motorumdayım. Burdaki yasalara gore zorunlu temel egitimi kursunu tamamlayıp 11beygir gucundeki motorlara binebiliyosunuz, oyle basladım bende, bi 89 model CG125 aldım canavar gibi alet yaa ne anılarımız...

Yeni mesajlar