Ufak elips Turkiye bayragi

Arkadaslar benim kaskin arka tarifina yapistirmak uzere soyle araba vinyl'i maddesinden yapilmis, yapiskan Turkiye bayragi bulabilcegim bi yer var mi?
Ariyom kac aydir yok, bi yer bulabildim adam ez 120 tane yapariz dedi :mrgreen: e bana bi-iki dene lazim....

kardeş kaliteli bir şeye oto aksesuarcılarına bak ama bulamazsan yine yazı yazan aksesuarcılar sana istediğin ölçüde folyodan yapar.

Paşam oto aksesuarcılarında ben sürekli; dediğin elips biçiminde bayrak ve benzeri yapıştırmaları görüyorum..Detaylı araştırsan bulursun.. Yok bulamadım dersen, bilgisayardan çıktı al, dijital baskı yapan tabelacılarda folyaya yaptırabilirsin..

Adana İl Temsilcisi
arkadaşım merhaba.senin aradığın tarzda TÜRK BAYRAĞI,seyyar satıcılarda ve diğer arkadaşların dediği gibi tüm oto aksesuarcılarda bulabilirsin.bende daha geçen hafta aynı amaçla,kaskımın arkasına senin istediğinden biraz daha küçük ( 1 ytl.büyüklüğünde ) ama elastik yapıda,kendinden yapışkanlı bir bayrak aldım,oto aksesuarcısından ve yapıştırdım.bayağı da kuvvetli yapiştı.memnunum.fiyatı da 1 ytl.sevgilerimle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar