Arama sonuçlarınız

1. 000000

Diplomat Can, Motorcu pırasa taşıyor.

Bir enteresan video ile daha karşınızdayım. 00:15 teki bakışmalar özel ;) https://www.youtube.com/watch?v=Q0EN-mWsuss Fren esnasında ön lastiğin kitlenme/kayma öncesi son anlarına benzer bir hissiyat vardı. Sanırım yerdeki beyaz boyadan ötürü ancak videoda anlaşılmıyor. *Aracın içi boş. (...
  2. 000000

motorla hatun düşürme.

Metal kapağa basar, basmaz, ayakların kayması favorim. Belediye yayaları düşünmüyor, bizi niye düşünsün. Not: Anketi doldurursanız sevinirim. İzlemeye zamanım yok diyen arkadaşlar için.
  3. 000000

Zeytinli Rock Festivali 2017

Dökülün bakiim, kimler gidiyor? Anketede bi tık atarsanız toplu istatistik görmüş oluruz.
  4. 000000

Yakıt alırken neden motordan inilmeli? cevabı içerde (resimli)

Yorum sizin. Ghost rider olmak isteyenler için petrol istasyonunun adını paylaşabilirim =) Not:vloggerlar için full video satılıktır :) Pompacının eliyle tabancayı tıkamaya çalışması, sağa sola sallaması vs var. 1Milyon hit garantili, kopuyorum :D
  5. 000000

Forumdan kovulan kullanıcıların kovulma gerekçeleri. -Amme hizmeti--

Malum forum kuralı kişiye özel başlık açılamıyor. Ancak yönetimde uzaklaştırdığı kişiler için gerekçe göstermiyor. Sormak isteyenler kullanıcı adını yazsın, bilenler tartışmaya girmeden sadece engellenme sebebini yazsın. Ben başlayayım. @Kuvvetmira (Kendisini tanımam etmem, foruma girdiğim...
  6. 000000

360 derece aksiyon kameralar hk.

360 derecek çekim yapabilen aksiyon kamera sahipleri yada ilgili cihazlar hakkında bilgili kişiler, ürün marka model, fiyat/performans ilişkisi hakkında yorum verirseniz sevinirim. ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ---------- onca vlogger...
  7. 000000

Motosiklet Terimleri Sözlüğü

Öncelikle geçmiş olsun. Konuna tepki vermedim, sadece yorumladım. Ayrıca merakını gidereyim en son 3 ay önce girmiştim. Yoğunluk bitti şimdi tatil dönemindeyim. Ekleme: yazdığım mesajı dikkatli okursan kalıcıda olabilir gidicide olabilir demişim, istersen takla at, ne yapacağından bana ne :)
  8. 000000

Sen ne istediğini biliyorsun, o bilmiyor. O yüzden sana az cevap veriliyor. Onun zamanı ve hevesi çok yazmaya çalışıyor. (Bunu bu forumda herkes yaptı. Yeni değil. İlk kez karşılaştığımız durum değil ) Zamanla ya ceydamer ve diğerleri gibi kaybolup gider, yada forumdaki diğer hanımların...
  9. 000000

Sen bunları boşver, hevesini doğru yere yönlendir. ehliyetini almak için gerekli adımları at, kendine bütçen doğrultusuda alabileceğin modelleri çıkart, sorduğun soruların, aradığın terimlerin hepsi kendiliğinden cevaplanacak.
  10. 000000

Full face kask taktığım için sevindiğim anlar - Kaza harici

* Çöp kamyonunun arkasına denk gelip, o daracık sokakta mecburi olarak kamyonun ilerlemesini beklerken * Patlayan lağım sebebi ile yola taşan su, önümdeki araçtan, bana doğru sıçrarken, * Arı, sinek, taş, mıcır, hatta sümüklü böceğin çarpma sonrası çıkardıkları sesten sonra umursamadan devam...
  11. 000000

@Barodi hk, ( neden engellendi vs )

Yönetim @barodi'yi banlamış, neden diye aramama rağmen bişey bulamadım, durum hakkında bilgisi olanlar, paylaşırsa sevinirim.
  12. 000000

Yamaha (Japonya) R25,MT25 leri Yağ pompası yüzünden geri çağırmış

Az önce rastladığım bir haberde yamaha r25/mt25 serisini, problemli yağ pompası sebebiyle geri çağırmış. Bizim türkiyedekiler olayı sümen altı eder muhtemelen. R25/MT25 sahiplerine şimdiden geçmiş olsun...
  13. 000000

Papatya Rotası [TAVSIYE ARANIYOR]

papatyaların yeşerdiği istanbul içi yada biraz şehirden uzak bir bölge varmı? 1-2 saatliğine kaçıp 10-15-30dk uzanıp geri gelebileceğim herhangi bir yer olabilir.
  14. 000000

işpark tabeladan geçiriyor mu? yoksa başka biri benim plakayımı kullanıyor?

Selam, işpark ( https://borcsorgula.ispark.com.tr/ ) otoparklarınıda hiç park etmedim, ancak yinede bana borç çıkarmış, ( sıfır motosiklet ve plaka mayıs 2015 trafiğe çıkışlı ) Hadi 2015 öncesi belki plakanın kayıtlı olduğu bir araca aittir. Ama bugün motosiklet evin yanında aylık abonmanı...
  15. 000000

Kask,Grenaj,Metal,... Kaplamak isteyenler [ Sulu Transfer Kaplama ] içeri

Selam, Konu kendin yap köşesine ait gibi görünsede sadece teknik bilgi içerdiğinden burada açmak daha doğru geldi. Konuya dönelim. Uzun okumak istemiyorum diyenlere: a) ılık/sıcak su ve kap ( bunları kendin ayarlarsın ) b) Görselin bulunduğu grafik film. ( 10 metre film 12$ aliexpresste )...

Yeni mesajlar