Arama sonuçlarınız

1. anılyuksel

Benzin Bitince Ne Yapıyorsunuz

evet arkadaşlar benzin bitince yapılacak fazla bir işlem yok ya motoru benzinliğe kadar iteceksiniz yada bir bidon bulup benzinlikten benzin getireceksiniz başka bir çözüm daha var işte . . . Uploaded with ImageShack.us Not: Daha önce verildiyse özür.
  2. anılyuksel

Musti Mt ye Geri Dönsün

arkadaşlar birçoğunuz tanıyodur musti_81 i mt den çok uzak kaldı artık geri dönsün diyen kaç kişiyiz, talep çok olursa geri döneceğini söyledi:)
  3. anılyuksel

Kocaeli Arslan Bey Atakentte Sahibinden Acil Satılık Daire

KOCAELİ NİN NEZİH VE DOĞA İLE BAŞ BAŞA OLAN ARSLANBEY KENTİNDEKİ DAİREMİZ ACİL SATILIKTIR DAİREMİZ 131. ADA DA BULUNMAKTADIR İZMİT ŞEHİR MERKEZİNE 12 KM DİR ÖZEL ARACINIZ İLE YOL 10 DK DAN AZ SÜRMEKTEDİR VE 5 DK DA BİR MÜNÜBÜS VARDIR VE MÜNÜBÜSLEDE 15 DK SÜRMEKTEDİR KENDİ ARACINIZ İÇİN ÖZEL...
  4. anılyuksel

Sonunda Bende Düştüm(milli olduk)

arkadaşlar salı günü sabah yeni kalktım cebecide yazlıktaydım ayılmak için bi üst caddede rüzhar yapıyım dedim ve dünüşte hazin son caminin orada 90 derecelik virajı dönerken benim ön tekere bişey girmiş ve benim teker kaydı ben pat yere üstümde koruma yoktu onun için sağ kolum biraz soyuldu tek...
  5. anılyuksel

Kendime Uygun Telefon Arıyorum Tavsiyelerinizi Bekliyorum...

arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi kendime uygun bi telefon arıyorum bütçe yaklaşık 700-800 tl kadar istediğim telefon aslında Apple 3G ancak bütçem yetersiz 2. eldede güvenemiyorum sonuçta telefon içini açıp baksanda anlamazsın:) onun için kendime uygun 0 olarak Nokia 5800 ı uygun gördüm bu...
  6. anılyuksel

Fren Bakımları Nasıl Yapılır Yardım Edin

arkadaşlar ben motoruma ön fren balatası aldım edki balatalarımı değiştirmek istiyorum bikaç sorum olacak 1-)Balata değişirken yağında değişmesi gerekiyormu 2-)Eğer değişecekse DOT4 kullanmayı düşünüyorum uygunmu 3-)Fren hortumuda değişmesi gerekiyormu 4-)Bide şu frenleri temizleme...
  7. anılyuksel

Ntalya Lı Arkadaşlar Yardım Edin

arkadaşlar ben c.tesi yani 7 şubat günü ayrılacağım şu anda kemer de grand haber diye bi otelde konaklıyorum antalya merkeze nasıl gidilir bilmiyorum ama antalyada motor için çok parçalar olduğunu duydum beni birisi bu otelden alıp merkeze götürebilirmi götürürse çok dua ederim şimdiden hepinize...
  8. anılyuksel

SES 150,VXR 200,MS3 250,GTS250 sizce hangisini alayım_?

arkadaşlar ben artık büyük cc li su soğutmalı bi motora geçmeyi düşünüyorum başlıkta yazdığım motorları inceledim bu 4 modole arasında kaldım şimdi bu motorları istememdeki sebepler: DYLAN SES 150(Honda); Honda kalitesi, kulananların yorumları, çok güçlü(16hp)bir motor olması ama 150cc olmasıda...
  9. anılyuksel

Pc Sıvı Soğutma İçin Blok Lazım

arkadaşlar bir çoğunuz daha başlığı okuduğu zaman ne diyo bu manyak demişiniz dir ama google üstat sorarsınız o size anlatır herşeyi lafı fazla uzatmayayım benim makinaya sadice işlemci için olan thermaltake nin bigwater 735 sıvı soğutma sistemini kurdum bide ekran kartınıda soğutmak istiyorum...
  10. anılyuksel

servis önerileri

arkadaşlar benim bianchi motora bişi oldu geçen gün sahile gidiyoduk birden motor boğundu aniden 30 km lik bir hız düşüşü filan oldu bunun tam sebebini bilmiyorum bunları tamir için kocaeli(izmit) veya sakarya da motor servisleri önermisiniz bide ben motorumu mekanik anlamda inceden modifiye...
  11. anılyuksel

Katış Kalitesi Hakkında

arkadaşlar benim motorun üstünde powerlink marka kayış var bitanede bando var sizce hangisi daha kalitelidir ikisinide 35 ytl ye aldım ona göre bondoyu takıcam yada aldığım yere geri vereceğim acil yardım ederseniz sevinirim şimdiden çok teşşekkürler
  12. anılyuksel

Serverimiz Açıldı Tüm MT halakını bekliyorum

sevgili arkadaşlar belki daha adını bile buymadıgınız cs 1.6 serverimiz açıldı server ip:88.255.71.92:27015 adminim adım kolera bana slm vermeniz yeter ayrıcalıgınız oplacaktır buda altına not :) hepinizi bekliyorum
  13. anılyuksel

BİANCHİ kulanıcıları yardım

tüm bianchi ve motorsiklet kulanan arkadaşlarım abilerim ablalarım abimin mondiali orta ayklığa kaldırdığmızda arka teker kalkıo ama benimkini kaldırınca ön teker kalkıo buda hiç güzel gözükmüo ben çevremde gözlemledim 2 mach ve 1 cosmos gördüm hepsi aynı ön teker havada bunu nası halledebiliriz...
  14. anılyuksel

yağ değişimi

arkadaşlar 125 cc lik scooter kulanıcısıyım servisim 950ml yağ koyulacağını söylüyor scooter kullanan arkadaşlarım ve de aldığım kişi 750 ml. koymalısın diyor bilgisi olanlardan lütfen yardım birde benim makina hava filtresinin oradaki süngerlere yağ atıyor bu nedendir şu an motorda 950 ml. yağ...
  15. anılyuksel

aranızda yeniyim yardım edin lütfen

sayın motosiklet dostları falcon 125 kulanıyorum 20 temmuzda 2. el aldım baya bi hasarı war motor servisi ile konuşum 300 ytl masraf warmış ama motoru çok iyi çekio düzde 150 lik asya ile kafa kafaya gidebiliyo herkes bu nun sebebini ekzozdan kaynaklandığını söylüyo ama ben anlamıyorum
  16. anılyuksel

merhaba motosiklet dostları

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bitane bianchi falcon 125 im war yeni aldım bış görünüşü kötü ama yaz sonu hepsini değiştirmeyi planlıyorum bana biraz dış görünüş hakkında yardım ederseniz sevinirim saygılar.

Yeni mesajlar