Arama sonuçlarınız

1. ffilozoff

kandırılıyoruz

Sevgili dostlar cogu motorun aksine MX serisi motorlara ruhsat cıkarılamamaktadır. Motorlar sadece faturayla sahiplenilebilinir. Sitelerde ilan verirken sahtekar ruhlu arkadaşlar alıcıyı kandırıyorlar.Lütfen uyanık olalım. Bu mesajı yazmamdaki sebep şu ilandır...
  2. ffilozoff

artık birleşelim yeter SESİMİ DUYAN TÜM CUKUROVALILAR BU TOPİGE CEVAP VERSİN

arkadaşlar ben ve taner abi birleşme kararı aldık fakat yaptıgımız ön calışma tek başına adana olarak bu işlerin olamayacagını bize şimdiden belli etti. Uzun lafın kısası taner abi ve ben kadirli ve mersinle bir güç birligi oluşturup yöremizde yani mersin ve kadirliyide kapsayan ÇUKUROVA da...
  3. ffilozoff

tüm teşkilatı kınıyorum

arkadaşlar gecen günlerde bir croscu arkadaşımız vede motorsikletli polis olan tekin abi (parlak tekin hani benim şaseyi boyuyan) bir kaza gecirdi kendisi görev dönüşü önüne cıkan bir köpek yüzünden iş ortagının dirsegi parcalanmış kendisinin ise saglam yeri kalmamamış durumda ve bu olay iş...
  4. ffilozoff

honda xr250r ın yeniden doguşu

Selam dostlar Kısa bir süre önce hafif bir kaza gecirdim şasede hasar oluştu yapabilmek içinde motorun inmesi gerekiyordu bende seytana uyup komple motoru yeniledim. Esasında hafif yagyakıyor ve piston sesi geliyordu yavaş yavaş üzerinde zaten JE PİSTONS marka forged performans pistonu vardı ve...
  5. ffilozoff

honda xr250r ın yeniden doguşu

Selam dostlar Kısa bir süre önce hafif bir kaza gecirdim şasede hasar oluştu yapabilmek içinde motorun inmesi gerekiyordu bende seytana uyup komple motoru yeniledim. Esasında hafif yagyakıyor ve piston sesi geliyordu yavaş yavaş üzerinde zaten JE PİSTONS marka forged performans pistonu vardı ve...
  6. ffilozoff

acil yardımıza ihtiyacım var piston segman gerek

:salut:bana wiseco yada muadili olabilecek ayarda parformans pistonu gerek 76.025 lazım lütfen yardımcı olun bulalım

Yeni mesajlar