kandırılıyoruz

Sevgili dostlar cogu motorun aksine MX serisi motorlara ruhsat cıkarılamamaktadır.
Motorlar sadece faturayla sahiplenilebilinir.
Sitelerde ilan verirken sahtekar ruhlu arkadaşlar alıcıyı kandırıyorlar.Lütfen uyanık olalım.
Bu mesajı yazmamdaki sebep şu ilandır.
http://www.sahibinden.com/kawasaki_denince_250cc-86WQQaXQQ13769402WQQpXQQdisplayitem
ilanda görünen motor şudur:

gercekte bu kasa 94-98 tir ve 98 te bu şase üretimi bitmiştir.2003 ten sonra kx 250 lerin şaseleri yeşil renk değil gri renktedir.
GERÇEK 2004 ŞUDUR:

Bu düpedüz sahtekarlıktır.Lütfen araştıralım ve sonra motor alalım ayrıcada her söylenene kanmayalım.
Motor yenilendi diyorlar o degişti bu degişti diyorlar motorların içini açıyoruz YALANN parcalar uydurma yada hiç değişmemiş çıkıyor. 98 te üretimi bitmiş motora 2004 deniyor. Sevgili motorcu arkadaşlarım araştıralım ögrenelim sonra motor alalım
saygılarımla

bu kesinlikle dikkata alınmalı bir konudur.
bana da biri 92 model yz125 97 olarak kakalamaya çalıştı.
türk motocross piyasına çok dikkat etmeli.

filozofun gösterdiği motor 94-98 model olabilir, sanırım 94 çünkü türk piyasada bu kasa 98 yok zaten.

ayrıca 6000TL o motosiklet için çok fazla, 98 model olsa bile. 94 model olsa en çok 3000TL ederi.

saygılar

gökhan
www.motostyle.org

ikinci el motosiklet alırken dikkat çok önemli.farkına bile varmadan kandırılabiliriz.bilgi çok iyi teşekkürler.:cat:

Bravo Kardeşim

walla helal olsun herkez senin kadar duyarlı olsa ortalıkta kavga dövüş kalmazdı..insanları uyardığın için sana kendi adıma teşekkür ederim bende kendi adıma sahibinden coma yazı yazdım zaten...İYİ GÜNLER MOTORCU DOSTLAR..

bilgi için sağol :cat:
bildiğimiz şeyleri herzaman paylaşalım arkadaşlar, forum ortamının amacı budur :cat:
sağol

:) geçen gün bakıyordum bu motora :) fiyatı yüksek geldiği için es geçmiştim ilanı bu tarz motorların bazılarının ruhsatı yok herhalde üç kağıt yapııp mı satıyorlar ne anlamadım

ruhsatının olmaması sahtekarlığa açıklık saglıyor

:) geçen gün bakıyordum bu motora :) fiyatı yüksek geldiği için es geçmiştim ilanı bu tarz motorların bazılarının ruhsatı yok herhalde üç kağıt yapııp mı satıyorlar ne anlamadım

ruhsatının olmaması sahtekarlığa açıklık saglıyor. normal şartlarda MX sınıfı olduğundan bu motorlara ruhsat verilmiyor olması bazı zeki arkadaşlarımızı kurnazlığa itebiliyor yapılması gerekenler şunlar;
ilk önce motorun yanına gidin bi inceleyin yada gidemiyorsanız fotografını var olan motor spesifikasyonu yayınlayan sitelerdeki fotograflarla karşılaştırın. bu sitelerde yıl yıl ve marka marka motor resimleri vede özelliklerini bulabilirsiniz (ör: bikez.com, bikepics.com)
kuşkunuz giderdiniz fakat ginede tam yıl tespiti yapmanız gerekli ozaman jantlarındaki seri numarasına bakın seri numaraları şöyledir;
ör: 98 model bi motorumuz var ve üretimi 8. ayda bitmiş janttaki seri numarası
98 08 12345 gibi olur yada 2004 model ve 12 . ay üretilmiş ozaman seri numarası 04 12 12345 şeklinde olur ilk 4 rakan önce yılını verir sonrada üretim ayını bazen 99 model motorlarda 98 yazabilir oda stok üretim yaptıklarından kaynaklanır.

Adana İl Temsilcisi
sevgili ffilozof,böyle bir konuyu gündeme getirdiğin için teşekkür ederim.insanları uyardığın için de,sana kendi adıma teşekkür ederim.duyarlı bir davranış.:cat::thumleft:::biggrinn

Osmaniye İl Temsilcisi
Kanka teekkürler. Senin bu halini çok seviyorum. Birileri kırılacakmı, kızacakmı, kavgamı çıkacak hiç düşünmez, gördüğün haksızlığın üzerine tereddüt etmeden ve hiç lafını esirgemeden yürürsün. Kendine iyi bak, seni çok seviyoruz. KAMOK

Mersin İl Temsilcisi
harika bir iş başardın...
tebrik ediyorum sizi arkadaşlar :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
al benden de o kadar,önemli bir ayrıntı teşekkürlerrrrrrrrrrrr ffilozoff kardeş

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel paylaşım.... Birilerin sahtekarlığına çomak sokmayı ben de severim... Uyanıklar.......::rantinp:::rantinp:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar