tüm teşkilatı kınıyorum

arkadaşlar gecen günlerde bir croscu arkadaşımız vede motorsikletli polis olan tekin abi (parlak tekin hani benim şaseyi boyuyan) bir kaza gecirdi kendisi görev dönüşü önüne cıkan bir köpek yüzünden iş ortagının dirsegi parcalanmış kendisinin ise saglam yeri kalmamamış durumda
ve bu olay iş saatleri esnasında görev dönüşü olmasına ragmen teşkilat tüm masrafları ona ödetecek motorun hasarı ve kıyafetleri maaşından kesilecek
eee ben sorarım size eger biz görev başında yaptıgı kaza sonucu polisten motorun hesabını sorarsak nasıl kendisinde iş keyfini, meslegini sevmesini ve tam görev yapmasını nasıl bekleriz bilmiyorum
bu nedenledirki bu anlayışın degişmesini ve teşkilatın polisine sahip cıkmasını istiyorum

Son düzenleme:

asm

Geçmiş olsun kendisine. Umarım maddi yönünü polis memuruna yıkmazlar sadece.
O zaman bütün Yunus'lar bıraksınlar motorlarını,malum pahalı motorlar,başlarına bir iş gelirse altından kalkılmaz!

Mersin İl Temsilcisi
valla mı yav..... şakanın sırası değil, hem de polsiler ve tüm güvenlik mensupları canlarını vatana seve seve feda edecekken.... yok canım, yapmazlar böyle bişiiiii. şaka di mi???

Arkadaşımıza büyük geçmiş olsun. devlet memurlarında öyle kolay olmaz ceza vermek. soruşturması yapılacak, kardeşimiz savunma verecek, gerekirse tekrar kurul toplanacak vs. hatta karar çıksa dahi aleyhinde, mahkemeye başvuracak :)

Geçmiş olsun tekrar, motor üzerindeki her kardeşimize kazasız belasız sürüşler dileriz

arkadaşar bunun yıllardır böle olduğunu duyarım hep tamirci arkadaşlarımdan.

geçmiş olsun...burası türkiye işte olmucak şey yok :pale:

öncelikle geçmiş olsun, eğer böyle bir uygulama gerçekten varsa, varsaaaaa, belediye başkanları, daire başkanları, genel müdürler, hatta bakanlar ve başbakanlar ve cumhurbaşkanları, ülkeye madden verdikleri zararları neden karşılamıyorlar? hepsi için geçerli değil sözüm fakat bariz belli olanlarda yok değil.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

çok ayıp:farao:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

Arkadaşımıza büyük geçmiş olsun. devlet memurlarında öyle kolay olmaz ceza vermek. soruşturması yapılacak, kardeşimiz savunma verecek, gerekirse tekrar kurul toplanacak vs. hatta karar çıksa dahi aleyhinde, mahkemeye başvuracak :)

Geçmiş olsun tekrar, motor üzerindeki her kardeşimize kazasız belasız sürüşler dileriz

evet muzaffer kardeşime aynen katılıyorum zor alırlar polisten masrafları okadar basit değil.kendisine va ortağına geçmiş olsun.inş çabuk iyileşir.

Arkadaşımıza geçmiş olsun.
Ben de bir şeyi merak ettim, başbakanın makam arabasının 30.000 Euro'luk camını da koruması mı ödedi o zaman? Balyoza ödetemeyeceklerine göre...

geçmiş olsun. onlar ki bu vatan ugruna gözlerini bile
kırpmadan göreevden göreve koşuyolar...
devletin böle küçük hesaplar içinde olması ne kadar acı.
oysa ki cumhurbaşkanlıgı köşkünün tadilatı için
3 milyon YTL ( 3 trilyon eski para yannışsam düzelttin)
yi gözlerini kırpmadan aktarabiliyorlar...
hemde 2 milyon YTL si Mit bütçesinden kısılarak :( böle bi
memlekette yaşıyoruz. Acı ama gerçek....

geçmiş olsun. onlar ki bu vatan ugruna gözlerini bile
kırpmadan göreevden göreve koşuyolar...
devletin böle küçük hesaplar içinde olması ne kadar acı.
oysa ki cumhurbaşkanlıgı köşkünün tadilatı için
3 milyon YTL ( 3 trilyon eski para yannışsam düzelttin)
yi gözlerini kırpmadan aktarabiliyorlar...
hemde 2 milyon YTL si Mit bütçesinden kısılarak :( böle bi
memlekette yaşıyoruz. Acı ama gerçek....

Evet malesef böyle bir memlekette yaşıyoruz...Acı ama gerçek.

bu olay bizim kanunlarımızda devlet malına zarar vermeye girer bunun sonucunda motosikletin zararını ödetirler ve zararını ödese bile mesleki yönden disiplin cezasıda verirler.

arkadaşlara geçmiş olsun.Allah yardım etsin

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar