Arama sonuçlarınız

1. aYe

İstanbul'dan Rize'ye nasıl motor göndereyim?

Arkadaşlar İstanbul'dan Rize'ye nefis bir Comet250 motor göndermek istiyorum, ama nasıl göndereyim karar veremedim... Kafam çok karışık, anketi oylayarak yardımcı olmanızı bekliyorum...
  2. aYe

Tüm İslam Aleminin Kurban Bayram'ı Mübarek Olsun.

Tüm islam aleminin Kurban Bayram'ı Mübarek olsun.:rendeer: Rabbim herkese ailesi ve sevdikleriyle mutlu huzurlu ve güzel bir bayram nasip etsin inşallah. Bu arada cevap aradığım bir sorum var; Bilen bilmeyen özellikle dinle kurbanla pek alakası olmayan insalar kurban kesmek yerine bağış...
  3. aYe

Emer sigorta patlamış

Bazı arkadaşların Emer sigorta ercüment'ten motosikletlerine kasko yaptırdığını biliyorum. Benim iki aracımın sigortası iptal olmuş. http://www.tramer.org.tr den poliçe sorgulaması yapınca gördüm. Emerden kasko yapan arkadaşlar burdan poliçelerini kontrol edip, eğer iptal edilmişse 0212 503...
  4. aYe

Doğum günün kutlu olsun Mehmet(Discordian)

Doğum günün tekrar kutlu olsun güzel kardeşim, nice senelere.:rendeer: Küçük süpriz kutlamadan küçük kareler; Nükleer pasta:P Pastapat;:queen: Atom Halis ve pastapat;:mrgreen: Gıllıbık aye ve kocası(MORrigan);
  5. aYe

Honda'dan CBR1000RR ABS aldatmacası...

Forum içersinde bazı arkadaşların mesajlarından anladığım kadarıyla büyük bir çoğunluk 2009 model CBR1000RR'ları ABS'li sanıyor. Bunun sebebini araştırırken Honda'nın kasıtlı olarak ABS'li modellerin fotolarını ABS'si olmayan motorlar için kullandığını farkettim. Sonuçta bu tüketiciyi...
  6. aYe

Neden 2009 R1?

Neden 2009 R1? Yeni R1'leri diğer SS'lerden ayıran motoru; UvTXMtTTKQw
  7. aYe

Sizce en güzel popo kimin? +18

Sizce en güzel popo hangisine ait? 2009 ZX-10R 2009 GSX-R1000 2009 CBR1000RR 2009 R1
  8. aYe

DN-01 ikinci ele düştü :pP

Şaka değil, daha piyasaya çıkmadan ikinci ele düşen Honda'nın yeni modeli DN-01 :queen: http://www.sahibinden.com/dn-01_honda_anes_motor_2_el_-68WQQaXQQ12977597WQQpXQQdisplayitem
  9. aYe

Kemal Coşkun "Achille" ve Nişanlısı Hande Diker'i Kaybettik Başımız Sağolsun

Mekanın cennet olsun dostum.:salut::salut::salut:
  10. aYe

34FD1754 plakalı 2008 model CBR1000RR motosikletim çalınmıştır

İşyermin içinden kilitli ve bekçili(sanırım uyuyordu) yerden brandasıyla beraber disk kilidini kırarak çalmışlar. En belirgin özelliği taylormade egzostu; Bu motorun üstündeki orjinal branda, bunuda beraber götürmüşler, satılık olarak böyle bir branda gören duyan olursada haber versin çünkü...
  11. aYe

Alpınestars Smx 5 Waterproof Bot

Racing botlara göre daha sade bir görünüme sahip olduğu için tercih edip yurtdışından aldım ama ayağıma küçük geldiği için bana maliyetine(bot+kargo+gümrük) satıyorum. Siyah renk 43 numaradır. İlgilenen olursa sahibinden.com ilanı...
  12. aYe

Honda delisi

Aslında sonuna kadar vasat gelmişti ama sonunda motora bakan amcam kafasında kurmuş kurmuş honda delisi olmuş çıkmış.:P Sonunu düşününce güzel reklam.:) apaL20pxQmU
  13. aYe

Metehan muridleri

Nasılsa ceza almıyorlar yaptıkları yanlarına kar kalıyor bari cevap hakkımı kullanayım; Bana şaklaban diyen aspaltkowboy da ceza almamış. Kitlenen başlıkta bana yazılan son mesaj; Buyrun bir örnek daha.:cat: Neden şahsınıza algıladınız sorabilirmiyim? Neyse senin gibi metehan adına bana bu...
  14. aYe

Aşırı hız, aşırı sorun...

Şu ana kadar izlediğim en faydalı reklam filmi; ILMkpRNCBDI
  15. aYe

Motorunuz ve siz Emin'e hazır mısınız?

Yep yeni bir motosiklet aldınız, hatta belkide ilk motosikletiniz, kendiniz bile dokunmaya kıyamıyorsunuz.:) Mutluluğunuzu arkadaşlarınızla paylaşmak, motorunuzu onlara göstermek isteyeceksiniz, doğal olarakta MT buluşmalarına gideceksiniz.:) Sakın ha! Emin belası her an karşınıza...
  16. aYe

QEM Parts Honda & Suzuki

Bu siteden Honda ve Suzuki' nin bir çok modelinin tüm parçalarını en ufak vidasına kadar görebilir, sipariş kodlarını öğrenebilirsiniz. Hatta gümrük bana sorun olmaz derseniz neredeyse bizdekinin yarı fiyatına satın alabilirsiniz...
  17. aYe

Dainese 2009 koleksiyonu

Dainese 2009 koleksiyonunu web sitesinde tanıtmış. En çok resimdeki montu beğendim, yani rengini.::160:: http://preview09.dainese.com/
  18. aYe

pisi pisine pisi pisine kaza cendere cendere

Arkadaşlar bu akşam 12 civarlarında asyadan avrupa yakasına geçerken, orta şeritteki bir aracın aniden sağ şerite(makas) yani üzerime kırmasıyla çarpıştık. Bariyer araba bariyer araba bariyer araba(tokat manyaa gibim bişey oldum) şeklindeki arbededen sonra denize düşmeyi beklerken Allahtan...
  19. aYe

Ölümlü motosiklet kazası ardından işlenen cinayet

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir müteahhit ile yanında çalışan bayan, otoparkta silahlı saldırıya uğradı. Müteahhit ölürken, bayan ayaklarından yaralandı. Edinilen bilgiye göre, olay İskenderun Belediye Sarayı arkasında bulunan otoparkta meydana geldi. Sabah iş yerine gitmek için otomobilini...
  20. aYe

2009 Hayabusa

Fazlasıyla fake tabiki:queen::queen::queen: