Motorunuz ve siz Emin'e hazır mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yep yeni bir motosiklet aldınız, hatta belkide ilk motosikletiniz, kendiniz bile dokunmaya kıyamıyorsunuz.:)

Mutluluğunuzu arkadaşlarınızla paylaşmak, motorunuzu onlara göstermek isteyeceksiniz, doğal olarakta MT buluşmalarına gideceksiniz.:)

Sakın ha! Emin belası her an karşınıza çıkabilir!:pr:

Eğer hazırlıksız giderseniz, Emin "abi nolur abi, arkana binim abi, hadi be abi, abi sen hülya avşardan bile daha güzelsin be abi" diye kandıracak ve muhtemelen başınıza bu gelecek;:salut:

[YT]31dmOqmfQYo[/YT]

Korktunuz değil mi.:pale:

Korkmayın!:wiinkk:

Uzun çalışmalar sonucunda Emin zararlısıyla mücadele için yep yeni bir yöntem geliştirdik.:cherry:

Yüzde yüz uzay teknolojisiyle geliştirdiğimiz yöntemi tamamen ücretsiz olarak insanlık namına sizlere sunuyoruz.;::jester::

[YT]IspUbiEWqv8[/YT]

İşlem tamam.:cat:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hihohaha! :)

Ben de merakla bekliyorum videonun sonuda ne olacak diye. :)

M'inimize laf yok! :p

emin yanınıza sokulup motorla ilgili bsy solerse arkanıza bakmadan motora binip uzaklasın

olaki siz farketmeden motora binip fotograf cektirmiş ve siz bunu ogrendiniz elinizle iterek motoru bos bi alana goturun depodan bi miktar benzin cekip motorun ustune serpiştirip verin ateşi yansın

sakın o motora binip bari eve gidiyim fln die dusunmeyin gidemezsiniz:queen:

murat abi insanlığa yaptığın bu yardım için sana minnettarız.

sen emün abi seni arkamda görmek isterim bu taktikleri öğrendikten sonra:p

Motosikleti
Mc Emin nediyor bu arkadaşlar böyle? Sanırım sende bir uğursuzluk bir pervasızlık olduğunu ima etmekteler. :)

Video'ları göremedim ya da oynatamıyorum.O yüzden Emin "Suçsuzdur!".
Bancicamping:cherry:....

daha fazla saklamanın manası yok emin senden korunmak için yöntem bile geliştirilmişken sende itiraf et ve rahatla :p

yaşasın emin savar ahh be abi daha önceden neden keşvetmedin yaa neyse bundan sonraki insanlar artık faydalancak yaşasın emin savar yaşasın eminsiz bir motosiklet tutkusu :):):):):)

Motosikleti
Videolar Youtube'de yüklü çünkü. M'in yazın arama bölümüne yutub'da yüzlerce M'in videosunun Drift Religion tarafından yüklenmiş olduğu rivaye tedilir. :)

O bir mit, bir şehir efsanesi! :queen:

şimdi yatıyorum ama bu kaçtığım anlamına gelmez yarın maviyeşilde hepinizle teker teker hesaplaşıcam :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende izleyemiyorum youtube sizde nasıl çıkıyorki yasaklı

=))))))))))))))))))))))))

hay gözünü sevdiğiminin teknolojisi ne zaman şu emine çare bulacak diye bekliyordum Allahım bize bu günleri gösterdin sana şükürler olsun =))))))))))))))))

Mersin İl Temsilcisi
vay yapmayın adama bunu beeee... ne güzel işte, sigortacılara düşman yaratılmış bu adamcağız.. şu ne, içinden böylesi gelyo iştee :p

137529.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar