Arama sonuçlarınız

1. kroscu01

çukurova motokros maraş ofrod kulübüyle afşinde.

uzun 1aradan sonra ilk raporumla tekrar aranızdayım arkadaşla.kahraman maraş ofrod kulübünün katkılarıyla afşin ofrod şenliğindeyiz. göller ve doğa bizi büyüledi. birazda oynayalım. marof ile buluşma ve tanışma yemeği. dağ yolunda kısa 1ayran...
  2. kroscu01

çok ilginç ve cezasız 1motorsiklet hırsızlığı.videolu

arkadaşlar yamaha xt 600. motorum için ilan vermiştim 15 haziranda 1 müşteri geldi ve pazarlığa başladık anlaştık müşteri pazartesi noterde buluşalım dedi bende tamam dedim el sıkıştık denemek istedi olurdedim anahtarı verdim motora bindi birde kask ver dedi onuda verdim gitti 1dahada dönmedi...
  3. kroscu01

tr de ik.l 1 hafta aradan sonra maceramızın paletli ikinci etabı.

geçen hafta kontrol amaçlı çıktığımız dağlara bu hafta paletimizi takıp kayak yapmak için çıktık. bol temiz hava ve manzaralı 1 güzergah. http://www.vidivodo.com/video-izle/-Paletli-Ile-Kar-Macerasi/659302 arkadaşlar videoyu sonradan ekledim. kuzumuzda döne döne kızardı...
  4. kroscu01

yılın ilk karında motokros heyecanı.

arkadaşlar bayramın son günü dağlara yağan karın haberiyle düştük yollara hedef karagöl. ve karla buluştuğumuz o an. yatırrr. manzara harika hava güzel. üşüdük üstümüze 1şeyler giydik. kar çoğaldıkça zorlanmaya başlıyoruz...
  5. kroscu01

Ramazan sonrası ik maceramız 4 eylül 2011 videolu.

arkadaşlar 8 motor 1 jip 11 kişi ile çıktığımız turun gecikmeli raporu buyrun izleyelim. buluşma ve başlangıç rotamız dağlar. biraz sohbet. biraz su oyonları jip ile ralli kros. kamışlı civarında şekli çok hoşuma giden ağaç ve manzara...
  6. kroscu01

çukurova motokros amanoslarda.

reyhanlıdan hasan abinin isteğiyle eskenderun denizciler beldesinde hataylı kroscularla buluştuk. kısa 1tanışmanın ardından amanosları arşınlamaya başladık. kuş bakışı iskenderun limanı. jipler yavaşta olsa peşimizden geliyor...
  7. kroscu01

çumok babalara özel baba turu.

arkadaşlar iş yoğunluğundan 1hafta gecikmeli olarak gezimizi yayınlıyorum önce karaysalıda benim babamı sonrada kamışlıda bülentin babasını ziyaret edip babalar gününü kutladık. benim babamda iyi kroscudur bugün onun makinasını istedik sağolsun kırmadı 1kaçtur attık ful artı ful sürekli 4çeker...
  8. kroscu01

kısa günün çukurova motokrosu.

bölgemizdeki hava muhalefeti sebebiyle uzun zamandır tam 1kros yapamadık bari yağmura yakalanmadan 1kaç taklalık balcalı turu yapalım dedik fakat yinede yağmura yakalandık. iyi seyirler. ve ilk taklamız tolga beyden. gençler coştu uçanlar...
  9. kroscu01

videolu.. motkrosta son nokta. belkide türkiyede 1 ilk.

yeni ithal ettiğimiz kar aparatını test amacıyla dağlara çıktık fakat adana civarındaki dağlarda uygun kar bulamayınca rotayı erciyese çevirdik 400 km gidiş. baktık bizim bölgede kar yok 1de çamura saplandık artık çare erciyes. küçük 1çay molası. nihayet geldik bundan...
  10. kroscu01

çukurova motokros karlı dağlarda. videolu

arkadaşla bu hafta karda sucuk için dağlara tırmandık fakat bol miktarda yağmur ve alabalık yiyebildik. artı bol çamur.:) videolar en altta. göl hatırası. burası yarık kaya olarak bilinen çakıt vadisinin sonu ırmak bu kayayı aştıktan sonra adana ovasını sulamaya başlayıp baraj gölüne...
  11. kroscu01

adana sivil havacılık ve doğa sporları festivalinden görüntüler.

adanada geçen hafta gerçekleşen etkinlikte. yamaç paraşütü mikrolayt model uçak model aligöpter ve dağcılar vardı bizede davet gelince kıramadık ve ortalığı şenlendirdik.vidoları en sona ekledim izlemeyi unutmayın:rendeer: ilk fotolar geçen haftadan kalan karaysalı yerköprüde kahvaltı ve küçük 1...
  12. kroscu01

çumok kar boğazı kayak pistinde.videolu.

evet arkadaşlar kar boğazı amatör kayak pisti tırmanışımız başlıyor.yolumuz uzun zamanımız kısa olduğu için 1süre asfaltta gittik. benzin vakti. işte ordaki dağlara çıkılacak. lastiklere arazi ayarı. kayak pistine geldik arkadaşlara deneyelimmi dedim 2 kişi düştü...
  13. kroscu01

çumoktan acemi alıştırma turu.+ oğlumun şampiyonluk fotolarıvidolu.

arkadaşlar bu hafta 1kaç acemiyi aşılamaya çıktık buyrun izleyelim. tıklayın lütfen. http://www.vidivodo.com/397178/cumok-cukurova-motokros arkadaş birini iyi çekememiş idare edin http://www.vidivodo.com/397176/cumok-cukurova-motokros...
  14. kroscu01

çukurova motokros coşuyor coşturuyor. videolu.

arkadaşlar bu hafta aramıza yeni katılan taklacı adaylarını ürkütmemek için asfalt ağırlıklı 1gezi yaptık haydi hayırlı yorumlar.aslında bu ilk foto günün son karesi ama çok hoşuma gitti en başa ekledim. çorbacılarrr yumulun. haydii cırmalayın. izleyin arkadaşlar...
  15. kroscu01

çumoktan 1bahar turu bol çamurlu ve zevli

arkadaşlar bu haftaki kısa gezimizide sizlerle paylaşmak istedim videolarda var ama 1türlü yükleyemedim 1bilen varsa yardımcı olsun lütfen.:rendeer:videoları izlemek isterseniz. googleye kroscu01 videoları yazıp tıklarsanız hepsini izleyebilirsiniz iyi seyirler. hafif çamurun ardından...
  16. kroscu01

adana motokrostan jip safari

havanın güzel olomasını fırsat bilip çocuklara hadi pozantıda kar yağışını izleyelim deyip çıktık dağlara ve bu güzelliği sizlerle paylaşmak istedim inşallah beğenirsiniz. işte yiyecek arayan 1köpek. manzara harika. burda biraz zolandık geri gidip tekrar denedik ve kurtardık...
  17. kroscu01

taş durmaz çakıt vadisi belemedik pozantı kızıldağ.

evet arkadaşlar bu hafta hataydan gelen krosçularla turustik 1 gezi yaptık ilk durağımız alman harabeleri 100 yıl önce pozantı adana arasındaki demiryolu tünellerinde çalışan almanlar burada yaşamışlar. mustafam dişleri yeni boyatmış heralde.:) taş durmaz hatırası gerçekten taş...
  18. kroscu01

adana motokrostan kış etkinlikleri 1

son baharın ilk turunda taş durmaz çakıt vadisi belemedik pozantı kızıldağ buyrun. gerçekten taş durmuyor ama harika 1yer tünel hatırası tünelden çıktık 1uğultu ardından tren geldi . hey yavrum kim tutar seni. kızıldağ...
  19. kroscu01

adana motokrostan hafif gezi karaysalı kızıldağ.

BU HAFTA HAFİF 1 ENDRO YAPMAK AMACIYLA FARKLI 1 ROTADAN KIZILDAĞA ÇIKMA KARARI ALDIK NE KADAR HAFİF DE DESEK OLMUYOR İŞTE İŞTE DOĞADA OLMANIN GÜZELLİKLERİ ÇOK GÜZEL 1 BÖCEK. HOOOOP TAKLACILARRR ESKİDEN BU ZİRVEDE KALE VARMIŞ ZAMAN AŞIMI VE HAZİNECİLER YOK...
  20. kroscu01

3-4 ekim 12 çılgın adam kapız yolunda.

ADANA MOTOKROS UZUN 1 ARADAN SONRA YENİDEN DAĞLARDA. İL FOTOLAR TOPLANMA YERİNDEN VE TAM GAZ MACERAYA. ALİ CAN KARDEŞİMİZ UFAK 1 KAZA GEÇİRDİ JANDARMA KOMTANINA ÇARPTI ADAMDA BİZİ ÇARPACAKTI AMA UCUZ KURTARDIK. DOĞADA BULUNMAK 1 HARİKA. SAKATLANAN ALİCİNİ KUCAĞIMIZDA...

Yeni mesajlar