Arama sonuçlarınız

1. mücahit_89

Gazlı amortisör...?

Selamlar arkadaşlar,herkese kazasız belasız sürüşler.Bu zamana kadar hiç scooter kullanmamıştım ama bu sene radikal bi karar ile scarabeo 200ie aldım performans yakıt ve yağmur çamur dinlemeden gezmek çok güzel:mrgreen: ama bu amortisör sorunu sıkınıtılı! Sorum şu;Gazlı amortisörler motorumun...
  2. mücahit_89

scarabeo 200ie (BABA) cbf 150 (OĞUL) karaburun gezisi...

Cumartesi günü babam ile ufak bi gezi yaptık,hem yeni motoru ile hemde beraber ilk gezimiz oldu... yaz gelsede uzun yollara çıksak:)ben vitesli motorun daha rahat ve kullanışlı olduğu düşünüyorum kendisi scooter:)şehir içi scooter pratikliği çok güzel ama vitesli motor sürüş,kontrol verdiği...
  3. mücahit_89

dengesiz araç sürücülerine süpriz:)

selamlar herkeze, internette satılan bu ürünü görünce direk aklıma motorda kullanma fikri geldi:)bunu kullanmak yasak ama özellikle istanbul'da motor kullanıyorsanız gerekli:cherry: bazen trafikte okadar sinir oluyorumki adam hem sıkıştıryor üstüne birde sanki benim trafikte olmam suçmuş gibi...
  4. mücahit_89

hangi kask?

selamlar arkadaşlar,3 model arasında kaldım malum kask konusu önemli ve dikkat etmek gerekli, thermoplastic kasklar en mukavemezsiz kasklar bu sebeple ilk seçenek kaskın dış kabuğunun Fiberglas olması.carbon olanlar çok pahallı ama lazer markasının carbon ve fiberglas olan kaskı var,seçenekler...
  5. mücahit_89

yolda kaldım...kurye arkadaştan allah razı olsun...

Bu sabah motorla kayaşehirden kağıthane'ye gidiyorum karda yağıyor motor ara ara stop etti sonra kesik kesik gitmeye başladı sonra hepten durdu zor çalışıyor ama hemen stop ediyor dedim cbf dedik yolda komaz dedik tamda kar yağarken yolda kaldık neyseki kurye arkadaş geldi kırmızı cbfli...
  6. mücahit_89

sakarya-keremali yaylası-kefken (cb 125 ile toplam 600 km...)

Öncelikle herkese iyi bayramlar..:rendeer: arefe günü saat 7.30 da yola çıktım,bayramın 1. günü herkeske görüştükten sonra arkadaşı bekledim istanbul'dan geldi oda sonra geziye başladık...ilk gece keremali dağına çıktık orda türbe var gece orda kaldık soğuk ıssız ve karanlık:)zirvede elektirik...
  7. mücahit_89

eksozun altında minik bi nokta var ordan yağ atıyo..

arkadaşlar az önce motorun yağı fazla diye bi miktar şırıngayla çektim sonrasında çektiğim yağdan tekrar içine koydum ölçerek ayarı tutturmak için ama sonra eksozun altından sprey şeklinde damla damla yağ gibi bişe atmaya başladı acaba yağı çıkarıp koyduğum için o yağımı atıyor yoksa farklı bi...
  8. mücahit_89

bugün benzine zammı oldu yoksa bu hangi zamdı karıştı kafam:)

bu zamları takip edemiyorum benzin nekadar onuda bilmiyorum sürekli oynuyolarki fiyatla kimse takip etmesin diye:queen: http://www.haber7.com/ekonomi/haber/913498-benzine-10-gunde-ikinci-zam-geldi
  9. mücahit_89

ls2 siyah vizör...beyaz vizor takaslı..

arkadaşlar elimde ls2 siyah vizör var çok ufak tefek çizikler mevcut,genelde motoru akşam kullanıyorum işe gidip gelirken beyaz vizör kullanmam gerekiyor... siyah vizör ile değiştirmek isteyen varsa takas yapabiliriz...
  10. mücahit_89

bu alarmdan istiyorum:)

motosikletteki alarm çok hoşuma gitti:)video hoşuma gitti paylaşmak istedim:) http://www.facebook.com/photo.php?v=431176276927321
  11. mücahit_89

topcase alıcam kararsızım?

topcase almak istiyorum ama kararsız kaldım,kappa 46 kullanıyordum ama en son motoru satarken onuda satmıştım keşke satmasaydım:pr:çok sağlam ve kullanışlıydı çünkü ve üstelik 2. el motor alırken üzerinde geldi yani parayla almamıştım,şuan kappa alsam çok pahallı geliyor bende iki model arasında...
  12. mücahit_89

yeni bisikletim:) univega cr 7200

selamlar arkadaşlar bir süredir araştırma içerisindeydim aklım sedona'nın bi modelindeydi ama fiyat ve kalite olarak uygun gördüğüm bu bisikleti aldım.disk firen,ayarlanabilir ön amartisör,aleminyüm kadro,xl beden kadro vs vs...motoru aratmıyor citybike bisikletler:)bisiklet kullanmak çok zevkli...
  13. mücahit_89

sedona 331 tur ve arazi bisikleti

arkadaşlar herkese selamlar,bu bisikleti almak istiyorum forumda bisiklet kullanan tabi bu tarz bisikletleri,tecrübesi olan abilerimden kardeşlerimden öneri bekliyorum,fiyat ve kalite olarak nasıldır sizce... kullanan varmı diye sormuyorum çünkü 2012 model daha bayilerde yok..fiyatı 1080 tl...
  14. mücahit_89

ls2 kask sıfır kullanılmamış+eyecase arka çanta

arkadaşlar ürünler yeni aldığım motorun yanında geldi ihtiyacım olmadığı için satıyorum linkleri aşağıdadır...forumdan arkadaşlara bişeler yaparım tabiki:wiinkk: tel no:0554 329 1916 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-motosiklet-eyecase-motosiklet-cantasi-53817495/detay/...
  15. mücahit_89

motorumdaki garip sorun?

motorumda şöyle bi sorun varki;aküm bitik motoru ayak marşı ile çalıştırıyorum,ama her sabah 2-3 kere basmam gerekiyo marşa ve çalıştığında da çok hafif gaz vermezsem stop ediyo motor bu gaz verme esnasında da sanki vuruntulu çalışıyor motor ısındıktan sonra herşey normal hiçbir sorun yok,motoru...
  16. mücahit_89

telli cant sorunu..?

selam arkadaşlar geçenlerde iç lastik sibop kısmından arızalandı değiştirdim 3-4 gün sonra lastik tekrar indi ama bu sefer lastik şişiyor 10 dakka sonra iniyo yavaş yavaş eskisi yani arıza bana göre şamriyelde değil ve şöyle bi sorun var tel çantın bi tanesi gevşemiş bayağı iç taraftan boşluğu...
  17. mücahit_89

lastik indi sibop yüzünden :(yolda kaldım

arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar, yaklaşık 5 dakka önce dışardan geldim akşam yağmur yağdı misafirlikteydim neyse çıktım yola 2 km gittim baktım lastik indi sonra dedim benzinlikten hava basıyım gittim baktım lastikte bişe yok siboptan hava kaçırıyo lastik şişiyo ama anında iniyo sinir etti...
  18. mücahit_89

kask alıcam ama 2 kask arasında kaldım...yardım?

arkadaşlar ls2 cartoon kaskım var kullanıyorum ama memnun değilim daha güzel bi kask almak istiyorum sizce bu iki kask arasından hangisini alıyım...?yoksa bunlarda ls2 den farksızmı? http://www.motomaxonlineshop.com/main/product_detail.asp?pro_ID=950&sub_cat_ID=0&cat_ID=124...
  19. mücahit_89

ruhsat devir için vekaletname?

arkadaşlar bir sorum olucak benim motorun ruhsatı dedemin üzerine,motoru satmak için ondan vekalat almam gerekiyor sorum şu;vekalet alabilmek için benim nufus cuzdanımı ve iki resim yollasam ruhsatla beraber ben olmadan noterden vekalet çıkarabilirmi?cevap veren herkese teşekkürler şimdiden:rendeer:
  20. mücahit_89

ben...kardeşim...cbf 150...(02.05.2010)

artık gezi yazılarını okumaktan gınağa geldim ve bu pazar kardeşimle attım kendimi yollara:) dağ bayır göl orman iyi gezdik valla:) yola çıktık sultançifliği habibler girdik yola bakalımm nerden çıkıcaz:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with...

Yeni mesajlar