ls2 siyah vizör...beyaz vizor takaslı..

arkadaşlar elimde ls2 siyah vizör var çok ufak tefek çizikler mevcut,genelde motoru akşam kullanıyorum işe gidip gelirken beyaz vizör kullanmam gerekiyor...

siyah vizör ile değiştirmek isteyen varsa takas yapabiliriz...

Motosikleti
BWS 100
hocam ls2 demişsin ama modelini belirtmemişsin,
bende bundan var
ls2cartoonkask2009yenir.jpg

siyah vizör kullanıyorum. beyaz vizör ıskartaya çıktı. istersen gönderiyim ama ufak tefek çizik var.

LS2 CARTOON SINGLE MONO

bende de beyaz vizör var fakat çok çizik görüntüyü engeleyecek kadar çizik:)gündüz siyahı takınca ohbe diyorum...

sizdeki çizikler aşırı değilse uyabilir görüşü engelliyormu?...keşke almasaydınız siyah takas yapardık:)

bide ls2'nin bu modelleri birbirine uyuyor sanırım,ben alırken farketmiyor demişlerdi...

Motosikleti
BWS 100
hocam tam hatırlamıyorum ama öyle görüşür engelleyecek kadar kötü değildi. iyi durumda ya.
siyah vizörü alalı 2 sene oldu hocam. ama şu an ünideyim. 3 hafta sonra gideceğim memleketime ozaman bi bakıp gönderebilirim.

hocam tam hatırlamıyorum ama öyle görüşür engelleyecek kadar kötü değildi. iyi durumda ya.
siyah vizörü alalı 2 sene oldu hocam. ama şu an ünideyim. 3 hafta sonra gideceğim memleketime ozaman bi bakıp gönderebilirim.

iyi niyetin için teşekkür ederim:rendeer:eğer o zamana kadar bulmazsam takas edicek birisini senden alırım:)

Motosikleti
BWS 100
tmmdır hocam ne demek, lütfen.
ben denizliye gidince bi bakarım size özel mesaj falan atarım, bulmamış olursnaız gönderirim.
iyi geceler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar