Arama sonuçlarınız

1. runner1903

yamaha yzf r125 tavsiye!!!

Herkese merhabalar, Forumda aktif olmayali baya yillar gecmisti ama tekrar burda olmak ve bu aska gonul verenlerle hos bir sohbet icinde bulunmak beni cok mutlu ediceginden kuskum yok. Soruma donucek olursak. Arkadaslar Polonyada yasiyorum ve yzf r125 almayi dusunuyorum. Sehir icinde bana...
  2. runner1903

Motosiklet Yardım..

Bu Motosikletin tarzı,Ve model fln bilen varmı çok hoşuma gitti granajları fln ..
  3. runner1903

Keeway Super Light 150 alınıcaktır.

Merhaba Arkadaşlar, Keeway Super Light 150 almayı düşünüyorum. Motor için ayırdığım bütçe 1300-1500 arasıdır. Satmak isteyen arkadaşlarla görüşebiliriz. Motosikletin yanında kask mont kilit vs aksesuar istemiyorum. Bu şekilde satan arkadaşlar aksesuarların fiyatını çıkartıp teklifte bulunsun...
  4. runner1903

AntikKöy

merhaba arkadaşlar pazar günü çatalca civarında antikköy diye bir yer varmış oraya gitmeyi planlıyorum daha önce orayı gören bile arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  5. runner1903

İstanbul Beşiktaş lılar

Herkese Slm istanbul beşiktaşta oturan motorcu arkadaşlar bu başlık altında tanışalım birbirimize yakın oturduğumuz için birbirimize daha iyi yardımcı olabilir ve kalabalık olarak daha iyi eğlenebiliriz. Sorunlarımızı ve dertlerimizi bu başlık altında tartışabiliriz.
  6. runner1903

Satılık Honda Cbr 125 R

Merhaba Arkadaşlar İş dolayısıyla siteden bayağı uzak kaldım ama tekrar aranıza döndüm. 2005 model 12000km de mavi renkte temiz kullanılmış honda cbr 125 R ımı satıyorum satmamın tek sebebi ailenin araba ihtiyacını gidermektir :P Motorsikletin yanında ; 1 adet Kask 1 adet Mont 2 adet...
  7. runner1903

Ruhsat Masrafları

Arkadaşlar Merhaba 2.el Honda cbr 125 cc motor almayı düşünüyorum. Böyle bir motor için ruhsat masrafları ne kadar tutar birde ruhsat işlemleri için ne yapmam gerekiyor. Ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz. Bide muameleci varmış ona yaptırırsak biz uğraşmıyomuşuz muameleci ne kadar alır bizden...
  8. runner1903

CROSS motor arıyorum

Arkadaşlar hepinize merhaba daha önceleri bir scooter hastasıydım ama bu aralar cross lar bayağı hoşuma gitmeye başladı. Ama cross piyasasında acemi olduğum için kafama göre bir cross bulamıyorum. İnanıyorum ki burda yıllardır bu işin içinde olan arkadaşlarımız vardır ve bana bu konuda yardımcı...
  9. runner1903

Kredi kartsız taksitli motor arıyorum.....

Merhaba Arkadaşlar Ben kredi kartsız kefilli yada senetli bi şekilde motor almak istiyorum.Aklımda 3 motor var honda cbr 125,yamaha ybr 125,keeway arn 150. Bana tavsiye edebiliceğiniz bu imkanlarda bi yer varsa yardımcı olursanız sevinirim. Konuyla ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
  10. runner1903

Keeway ARN 150 arıyorum.

Merhaba arkadaşlar satılık Keeway ARN 150 arıyorum.Satmak istiyen arkadaşlar varsa lütfen yazsın motoru nisanın ilk haftası almayı düşünüyorum.:bounce: :bounce: Şimdiden herkese teşekkürler
  11. runner1903

Ne alsam????

Öncelikle herkese merhaba.Bende aranıza yeni katıldım.Bu siteyi aylardır takip ediyordum.:cat: Size bir sorum olucak arkadaşlar ben daha önce çalıştığım dükkanda scooter motor kullandım.Şimdi kendim bir motor almak istiyorum ama aklımda honda cbr 125 tarzı bi motor var onuda çok pahalı olduğu...

Yeni mesajlar